35. Panic attack

2.1K 91 4
                                    

Geen zwakte tonen. Ik knipper ze weg en dan stormen Jai en Jack binnen. In een flits zijn de vampieren allemaal weg. Ik zak door mijn benen. Mere word wakker en ziet ons staan.
"Wat doen jullie hier?" Vraagt ze verbaasd.  

Pov Meredith

Ik ga rechtop zitten en kijk Jayden, Jack en Jai aan. Ze kijken mij ook aan. Akward...

Waarom zijn ze in mijn kamer?

Jaydens ogen zijn gevult met tranen. Hij kijkt me aan. Zijn ogen zitten vol spijt en walging. Ik weet niet wat er was gebeurd maar er was iets... iets ergs. Ik wil naar hem toe lopen maar ik weet dat hij nog boos is. Ik moet wachten tot hij me weer toelaat.

"Jayden...?" mijn stem is zacht maar ik weet dat hij me hoort. 

Hij sluit zijn ogen. Jai en Jack lopen de kamer uit. Hij opent zijn ogen weer. Een traan loopt over zijn wang. Er is pijn. Ik voel pijn. Ik weet niet hoe het kan maar het doet pijn bij mijn hart.

Ik leg mijn hand op mijn hart en mijn gezicht vertrekt een beetje. Jaydens ogen worden groot en hij loopt naar me toe. Hij hurkt voor me en pakt mijn handen. 

"Mere? Wat is er?" hij kijkt me bezorgd aan. Hij vraagt wat er is met mij... niet eens waarom hij hier is. 

"Jij zou dat mij moeten vertellen. Eerst zeg je dat je me niet meer wil zien en dan sta je om 12 uur 's nachts in mijn kamer met je beste vrienden." nu loopt er traan over mijn wang. 

Het is alsof alle gevoelens sterker zijn. Ik voel alles dubbel. Ik weet niet precies wat ik voel maar het is pijnlijk.

"Waarom voel ik dit?" kan ik er net uit krijgen. Ik adem diep in en diep uit. Hopend dat de pijn  weg gaat. 

Jayden weet waarschijnlijk waarover ik het heb want hij loopt heen en weer door de kamer. "We zitten in de eerste fase van de heat." zucht hij. 

Hij had het al een keer uit gelegd maar ik was dit vergeten. Ik wist niet dat dit zo zou voelen. 

"Jij voelt alles wat ik voel en je eigen gevoelens komen daar ook bij. Het is dus dubbelop. Ik kan er alleen beter tegen." Zegt Jayden om het iets duidelijker te maken.

"Ga je nog vragen waarom hij hier is?" vraagt mijn innerlijke ik.

Ik ben het met haar eens. "Waarom ben je hier?" vraag ik aan Jayden. 

Hij stopt meteen met lopen en gaat naast me zitten. "Nou uhm." hij gaat met zijn handen over zijn hoofd. Hij wil het niet vertellen. Het is dus blijkbaar erg. "Steven was hier met Matt en Enzo." 

Ik hap naar adem. Ik sta op en loop naar de muur. Ik leun er tegen aan. "Waarom was hij hier?" vraag ik.

Je hoort de breking in mijn stem. Hij laat me niet met rust. Hij stopt niet. Je hoort Jayden hoorbaar slikken. 

"Hij bracht Luke naar je..." gaat Jayden verder. Woede komt meteen naar boven. Begint hij weer over Luke. Ik snap dat hij een hekel aan hem heeft maar om zo over hem te praten over hem pik ik niet.

"Praat niet zo over hem!" zeg ik boos. Jayden schrikt van mijn uitbarsting. 

"Je denkt dat ik hierover lieg?" vraagt hij en hij staat op. 

"Waarom niet, je haat hem!" zeg ik weer boos. Hij loopt op me af en pakt mijn handen. En dan zie ik het. Visioenen over wat er net was gebeurt, maar het belangrijkste wat ik zie is Luke. Luke die mijn wang streelt en die ook een vampier is. Jayden laat mijn handen los. 

"Ik zal niet tegen je liegen." zegt hij zacht. Hij legt zijn hand op mijn wang. Ik wel tegen hem... ik had dat niet moeten doen eigenlijk... maar ik had en verdomt goede reden. 

Alone But With The Badboys (Voltooid)Where stories live. Discover now