Left behind... crying

3.6K 137 22
                                    

Ik buig weer naar toe. Ze duwt me ineens weg en zegt snel: "Ik heb al een relatie met iemand."

Mijn hart breekt in duizend stukjes

Pov Jayden
Het is alsof er een mes door mijn hart word gestoken. Het doet pijn... ik heb dit nog nooit gehad. 

"W wat..." zeg ik stamelend. 

"Ik heb sinds gisteren een realatie met iemand." Zegt ze. Ik begin heen en weer te lopen. 

"Hoe kun je..." ik ga met mijn handen door mijn  haar. Ik word onrustig en ik moet iets omgooien. Woede en verdriet nemen mijn lichaam over. Ik kan niet stil staan. In een waas zie ik Mere naar me kijken... ze is bang. Het doet me niets want het enige wat ik hoor en zie is hoe ze zei: Ik heb al een relatie met iemand anders. 

"Jij bent mijn enige hoop..." ik raak ik een shock en heb geen controle meer over mijn acties. Ik begin te schreeuwen. Ik loop naar het bed en weet niet wat ik aan het doen ben. Ze beweegt haar mond maar ik hoor niks. Ik gooi het om.... met Meredith erop.

Pov Meredith
Hij loopt door de kamer en mompelt dingen wat ik niet kan verstaan. Dan staat hij stil en kijkt glazig voor zich uit. 

"Je bent mijn enige hoop..." zegt hij zacht. Dan schreeuwt hij. Hij scheld me uit en laat me erg klein voelen. Ik doe mijn handen op mijn oren. Hij komt op het bed aflopen. Hij pakt mijn arm heel hard vast 

"Jayden... stop... je maakt me bang! je doet me pijn!" Zeg ik tegen hem maar hij laat niet los. 

"JAYDEN STOP!" maar het was te laat. Hij pakt de rand van het bed en gooit hem om. Mijn been beweegt en ik schreeuw het uit van de pijn. Ik rol een stukje over de grond en kom beland dan op de mijn rug. Steken gaan door mijn rug. Ik huil en schreeuw en roep om hulp. Jayden is uit zijn trans gehaald door mijn schreeuw.

Pov Jayden
Ik word uit mijn trans gehaald door een oorverdovende schreeuw.
Meredith
Ik loop op haar af om haar te helpen, maar dan hoor ik allemaal renende mensen.
Dokters...
Ik maak mezelf onzichtbaar. (Ja dat kan ik... het is best cool). Dokter komen binnen gerend en dan zie ik mijn concurrent...
Luke

Wat heb ik gedaan?...

Pov Luke
Ik loop terug naar het ziekenhuis. Het was erg druk bij de starbucks dus ik bleef lang weg. Ik denk aan Meredith. Morgen mag ze weer naar school. Iedereen zal dan zien dat we samen zijn. Ik glimlach. Meredith is echt geweldig.
Ik loop het ziekenhuis binnen en dan hoor ik iets hard omvallen. Ik schrik en laat de koffie vallen maar gelukig valt het niet kapot. 

Ik wil het oprapen maar dan hoor ik Merediths dokter roepen: "Ongeluk bij kamer 15, naam Meredith Blake, 16 jaar." Dokters beginnen te rennen. 

Ik laat de koffie liggen en ren mee. En daar zit ze huilend op de grond. Bloed loopt langs haar hoofd. Ze schreeuwt om hulp. 

"Meredith, ik wil dat je rustig blijft. " zegt de dokter rustig tegen haar.  "Het lukt niet, het lukt niet, het lukt niet! Het doet pijn! Laat het stoppen! Asjebliefd laat het stoppen! Het doet zo veel pijn!" (Ik weet het, The Vampire Diaries)

  "Het lukt niet, het lukt niet, het lukt niet! Het doet pijn! Laat het stoppen! Asjebliefd laat het stoppen! Het doet zo veel pijn!" (Ik weet het, The Vampire Diaries)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Alone But With The Badboys (Voltooid)Where stories live. Discover now