40. Goodbye

2K 94 7
                                    

  Als ze klaar is met zingen loop ik naar haar toe. Iedereen begint te joelen en roepen. "Go get her baby!" hoor ik iemand roepen. Mere staat op en kijkt me verbaasd aan. "Jayden wat doe je?" vraagt ze en dat druk ik mijn lippen op de hare.  

Pov Jayden. (Jayden in media!)

Ik word wakker in een leeg bed. Mere komt dan de kamer in lopen. Ze is al helemaal aangekleed. 

"Ow, heb ik je wakker gemaakt?" vraagt ze.

 Ik schud glimlachend mijn hoofd. "Hoe laat is het?" vraag ik terwijl ik kreuend overeind kom. 

"Het is al 12.00 uur slaapkop." zegt ze en ze loopt naar me toe. "Goeiemorgen." mompelt ze. Ze buigt naar voren en geeft me een kus. 

Dan gaat haar mobiel. "Ow.." zegt ze en ze verlaat mijn lippen. Ze loopt naar de tafel waar haar mobiel ligt. "Hallo, met Meredith." zegt ze. Er word even gepraat en Mere krijgt een grote grijns op haar gezicht. "O mijn god, meid ik kom er nu aan." zegt ze. Ze hangt op en pakt de sleutels.

"Waar ga jij heen?" vraag ik en ik trek een tshirt en een joggingbroek aan. 

"Naar Roos." zegt ze en ze wil weer weglopen. 

"Waarom?" vraag ik. 

"Ze heeft een jongen ontmoet en hij heeft haar gekust. Ze is helemaal gestresst. Ik ga naar haar toe." legt ze uit. 

Altijd weer meiden. Alles delen ze met elkaar. Als je ook maar iets zegt krijgt de beste vriendin de volgende dag alle details.

Ze praat met veel handgebaren en slaat met haar hand tegen haar neus. 

"Auw.. HAHAHA." ze lacht zichzelf uit. Ik grijns en geef een kusje op haar neus. 

"Maar Mere, je gaat niet alleen over straat. Ik breng je wel." zeg ik. 

Ze zucht en knikt dan. 

Ik houd mijn hand op. "Ik rijd." 

ze lacht. "Oke." zegt ze dan en ze legt de sleutel in mijn hand. Ze pakt haar tas en loopt dan voor me uit naar de auto.

Terwijl we aan het rijden zijn komt er een liedje op. Blijkbaar kent Mere dit lied want ze begint mee te zingen. "Je kan heel goed zingen.... Je zou er iets mee moeten gaan doen, later." zeg ik. Mere bloost. 

"Dankje..." zegt ze zachtjes. 

Ik ken het liedje niet, maar ik ga gewoon lekker zingen. Ik weet dat ik het niet eens kan en dat kan je al gelijk zien. Meredith houd haar handen op haar oren. "Nee!" roept ze lachend. 

"Kom op, lekker zingen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kom op, lekker zingen." ik ga verder maar ik ben helemaal uit het ritme. Mere kan haar lach niet inhouden en grijpt haar buik vast van het lachen. "Kom op angel. Zing mee!" zeg ik. Samen beginnen we hard te zingen.

Alone But With The Badboys (Voltooid)Where stories live. Discover now