Het spijt me...

3.7K 142 26
                                    


  Na 10 min hoor ik iemand op de deur kloppen. Het is geen dokter want die komen altijd om 11.00 uur en nu is het pas 9.30. De deur gaat langzaam open en dan stapt er iemand binnen... iemand die ik nooit meer wilde zien...
Jayden

Pov Meredith

Nee nee Niet hem...

Ik schrik en wil naar mijn mobiel grijpen om Luke te bellen maar in een niet normale snelheid is Jayden al bij me en heeft hij mijn mobiel al op een tafel neer gelegd en pakt een stoel en zet hem naast mijn bed. Hij gaat zitten en kijkt me aan . 

Ik jammer en probeer uit bed te gaan maar al snel heeft Jayden mijn armen vast. 

Hij kijkt naar me. "Heb ik dit alles gedaan?" vraagt hij en hij laat zijn ogen, van mijn voeten tot mijn nek, over mijn lichaam glijden. 

Zijn vingers gaan naar mijn nek. Ik verstijf en tranen lopen over mijn wangen, van angst. Eindelijk kan ik praten. 

"Raak me niet aan..." mijn stem is al zo voor 2 dagen, schor en zacht. Zijn ogen schieten naar de mijne. 

"Heb ik je gewurd?" vraagt hij met tranen in zijn ogen. 

Ik ben stil en kijk hem nog steeds met een bange blik aan. 

"Praat dan toch tegen me!" schreeuwt hij ineens. Ik begin met lange uithalen te huilen. 

"Sorry, ik had dat niet moeten doen..." hij wil zijn armen om me heen doen. 

"NEE BLIJF VAN ME AF, WEET JE WEL NIET HOE BANG IK NU BEN EN JA, JIJ HEBT MIJN NEK VAST GEHAD EN JE TILDE ME OP. IK KON GEEN ADEM MEER HALEN, IK HAD DAT NOG GEZEGD, MAAR JIJ GOOIT ME NAAR DE ANDERE KANT VAN DE GANG! IS DAT NU EEN GOEIE REDEN WAAROM IK NIET ANTWOORD?" schreeuw ik naar hem. Hij kijkt me aan en tranen lopen over zijn wangen. 

"Het spijt me zo erg. Ik verloor controle omdat ik mijn broer zag en ik veranderde en dan heb ik geen controle meer over mijn lichaam... ik kon niet stoppen... ik heb gewoon mijn mate bijna vermoord." hij legt zijn hoofd in zijn handen, zijn schouders schokken en hij mompeld steeds: "Het spijt me..."

"Asjebliefd laat me het uitleggen...." zegt hij als hij uit is gehuild. Ik kijk even weg en denk terug aan de aanval.

Hij heeft zo veel uit te leggen...

Ik knik en kijk nog steeds voor me uit.

 Eerst legde hij alles uit over weerwolven en dat hij er als een was geboren. Hij vertelde over de roedel en alles. Mijn aandacht is er helemaal bij en ik onthou alles. Daarna begon hij over zijn broer. 

"Ik had vroeger een broer. Het ging allemaal goed en we leefden gewoon een normaal leven, totdat hij thuis kwam en een meisje had gezien. Ik was toen 15 en Hij was toen 18 jaar. Hij vertelde van alles over haar: mooi bruin haar, mooi figuur, alleen ze was 4 jaar jonger dan haar... ze was pas 14. Hij was toen zo geöbserdeerd door dat meisje en toen mijn ouders hem tegen hielden, omdat hij naar haar toe wilde, heeft hij ze vermoord. Hij heeft letterlijk ze een kopje kleiner gemaakt. Daarna is hij weggegaan en nooit meer terug gekomen. Ik werd toen Alpha van de roedel als 15 jarige." hij lachte even. 

"Ik had iedereen gezegd dat als ze mijn broer zagen dat ze hem dan meteen mochten vermoorden. Toen ik hoorde dat hij was gezien bij een supermarkt raakte ik totaal controle kwijt. Die avond kwam de Duivel langs. Ja je hoorde dat goed... de Duivel. Hij heeft me toen een demon gemaakt." ging hij verder. Hij legde toen alles uit over demons en over er een worden. 

"Ik was de meest machtigste van iedereen en ik heb toen mijn beste vriend Alpha gemaakt omdat ik weg moest van de Duivel. Ik kwam aan bij mijn nieuwe thuis en allemaal andere demons. Ze vreesden me allemaal omdat ik 2x zo sterk was. Ik leerde mijn controle te behouden en het ging allemaal goed tot ik jou ontmoette..."

Het laatste zegt hij zachtjes. Dan legt hij alles uit over mates en de maangodin en ook een menselijke mate en dat hij nooit een mate had gekregen omdat hij een demon was geworden. 

"Daarom verloor ik controle omdat jij, dus als mijn mate, visioenen krijgt over mijn broer." ik knik langzaam.

Straks moet ik zijn hart breken... maar ik voel dat soort dingen niet... en Luke...

"Ik weet dat dit veel is om in te werken maar Kan jij nu asjebliefd alles uitleggen?" 

Ik schrik. "Ik heb hier lang niet over gepraat..." ik kijk naar beneden. "Ik weet niet hoe het zal gaan." hij knikt. "Neem je tijd maar ik zou graag uitleg willen. " ik begin met praten.

Begin flashback

Vandaag is mijn verjaardag. Ik ging naar de appie om mijn taart te halen voor vanmiddag. Mijn hele familie en al mijn vrienden zijn al bij mij thuis maar ik moest dus weg omdat ze cadeautjes gingen verstoppen. Dus ik ging maar de taart halen.

Ik ben nu op weg naar huis. Ik neurie een liedje van Shawn Mendes: Aftertaste. 

Ik hou van dat lied. 

Even later kom ik aan bij mijn huis. De deur ligt los in tuin. Ik schrik en loop snel naar binnen. Dan kom ik aan in de woonkamer. Ik begin te gillen. Iedereen ligt op de grond. Alle hoofden zitten niet meer aan hun lichamen vast. Ik zak door mijn benen heen. Ik begin te huilen. En dan zie ik een poster op de muur hangen:

Lieve Meredith,

Ik kon jou niet delen, dus nu ben ik de enige die nog van jou kan houden. Vanaf vanavond zullen we voor altijd samen zijn. Tot vanavond.

Alle liefde van Mij

Eind flashback

"Ik werd naar het ziekenhuis gebracht want ik was in shock. En ja die avond kwam er iemand binnen terwijl ik sliep en de volgende ochtend werd ik wakker in een donkere koude kamer. Je broer kwam binnen en heeft alles verteld. Ik kon alleen maar voor me uitstaren. Ik was nog in shock voor 3 dagen totdat hij me had verkracht. Alles kwam toen als een klap aan. Ik huilde vaak en hij verkrachtte me vaak maar soms was hij ook lief en las hij me voor. Na dat ik toen een keer probeerde te ontsnappen had hij gezegd: er zal niemand voor je zijn als je terug bent, alleen ik houd van je. Ik werd terug gebracht en hij ketende mijn voet vast, met een ketting, aan de muur en er ging een jaar voorbij. Tot ik de kettingen los kreeg. Ik kon toen ontsnappen, maar de politie had hem nooit gevonden. Ik kreeg een lift van Tendai, ze was toen mijn dokter, en nu mijn adoptiemoeder. Ik krijg vaak nachtmerries over Hem en tijdens het boksen hadden je ogen een goude glans. Hij had dat ook als hij me verkrachtte. Ik verloor toen ook controle." ik was klaar met praten. Ik keek hem aan. Hij keek mij aan.

Pov Jayden

"Ik vermoord die klootzak!" schreeuw ik. 

Meredith krimpt ineen. Ik word meteen weer rustig. 

"Sorry, ik ben gewoon heel erg boos..." ze knikt. 

"Heeft hij je nog lastig gevallen" ze schud haar hoofd snel. 

Ik laat mijn duim over haar wang glijden. Ze sluit haar ogen en we voelen beide de tintelingen door ons lichaam gieren. "Weet je wel dat ik niet hetzelfde voel voor jou. Ik voel niet die drang... en ook vergeef ik je niet voor die aanval" zegt ze zacht. 

Ik knik en kijk naar beneden.

"Geef haar een kus op haar voorhoofd en geef dan een compliment, ze vind dat vast fijn." zegt Black.

Ik grinnik en geef hem zijn zin. Ik buig voorover. "Jayden..." zegt ze dan zacht

Nou ja zeg... ze verpest het moment.

Ik knik en grijns naar haar. Ze slikt hoorbaar. "Ik moet je iets vertellen..." begint ze. "Ja ik weet wat je wil zeggen... ik vind jou ook leuk." ik buig weer naar toe. Ze duwt me ineens weg en zegt snel: "Ik heb al een relatie met iemand."

Mijn hart breekt in duizend stukjes.

Maar wat ze niet weten is dat Jayden niet de enige is die hier niet blij mee bent.

____________

Heyyy zoals beloofd een ander hoofdstuk.

Vraag van het hoofdstuk: Voor welk stel met je Ludith (Luke en Meredith) of Mereyeden (Jayden en Meredith)?

Alone But With The Badboys (Voltooid)Where stories live. Discover now