⚜️ Chapter 48

9.1K 532 13
                                    

Dnes je pátek, což znamená, že je Toriina oslava a ta rodinná večeře. Naštěstí je ještě ráno takže dnes jdu do školy kam se vůbec netěším. Ve středu a ve čtvrtek jsem ve škole byla, ale nedělo se nic zvláštního, všichni mě ignorovali a Kendall mě jak jinak než ponižovala. Je zvláštní, když vás vaše nejlepší kamarádka najednou slovně šikanuje. Oh, taky mi podkopla nohy, když jsem šla po parkovišti ke svému autu, trochu jsem si odřela loket, naštěstí nic vážného. S Ashtonem jsme v pohodě, i když ve škole vůbec nebyl, když jsem se ho ptala tak říkal, že pomáhá Tori s tou oslavou. Dneska by ale do školy měl jít, jelikož jsme se domluvili, že pojedeme spolu.

Vyjdu ze sprchového koutu kam sem jako každé ráno ihned zamířila. Obmotám kolem sebe ručník, přejdu k umyvadlu a vyčistím si zuby, poté si vlasy spletu do rybího copu, který si přehodím přes rameno a vydám se do svého pokoje kde si ze skříně vyndám černé džíny, bílou halenku a modrou blůzku a spodní prádlo. Přejdu zpátky do koupelny kde si přichystané oblečení obleču a ještě se trochu nalíčím, upravím si cop a konečně z koupelny vyjdu a zamířím do kuchyně kde dám Theovi do misky mléko, pohladím ho po hlavě a přejdu k hlavním dveřím, z malé komody u dveří si vezmu modré conversky, které si obuju a už jen popadnu kabelku a vyjdu z bytu.

Abych řekla pravdu, tak se na dnešní den ve škole vůbec netěším, jak už jsem říkala, ale bude tam alespoň Ashton takže doufám, že ten čas strávený ve škole bude lepší než předešlé dny, co tam nebyl. Seděla jsem sama v zadní lavici a cítila se tak strašně ponížená, že jsem se o hodině rozbrečela, čehož si Kendall samozřejmě všimla a začala se mi společně s celou třídou smát. Alespoň dosáhla toho, čeho chtěla, je oblíbená a chodí s Justinem, který je nejlepší kamarád Austina, který si našel novou holku. Bolí to, ale co můžu dělat, já to všechno pokazila. Jsem tak špatný člověk, že jsou na mě všichni hnusný? Doufám, že dneska ve škole bude i Mikey a Calum a Luke, alespoň se nebudu cítit tak blbě. Oni taky nebyly ve škole stejně jako Ashton.

„Ahoj." Pozdraví mě vesele Ashton, což mě překvapí. Nemívá po ránu tak dobrou náladu.

„Ahoj Ashi," usměju se na něj. Společně dojdeme k výtahu do kterého nastoupíme a já zmáčknu tlačítko, které nás dostane do přízemí.

„Jak ses vyspala?" Zeptá se.

„Moc dobře ne. Skoro celou noc jsem nespala," povím. Vůbec jsem nemohla usnout a když se mi to konečně povedlo, tak jsem hned pak zase byla vzhůru, šílená noc.

„Mohla si přijít," ušklíbne se.

„No, tak to bych se nevyspala už vůbec." Zasměju se.

„Proč myslíš?" Pozvedne obočí a natočí se na mě celým tělem.

„Znám tě." Mrknu na něj. „Alespoň v tomhle."

„Seš si jistá?" Pozvedne obočí a přistoupí blíž ke mně, skloní se k mému uchu a foukne mi těsně pod něj, což způsobí, že mi na celém těle vyskočí husí kůže. „Úplně zbožňuju to, co s tebou dokážu udělat. Tvoje tělo na mě tak krásně reaguje." Pošeptá oproti pokožce na mém krku, z čehož mi přeběhne mráz po zádech. Přitiskne své rty na můj krk, obepne rty mou pokožku na krku a začne sát. Zavzdychám, když mě jemně kousne. Odtáhne se ode mě a spokojeně se usměje.

„Děje se..." odmlčím se, když mi to dojde. „...Ashtone!" Vyhrknu a podívám se do zrcadla za mnou, naštěstí lidé, kteří tenhle výtah stavěli, měli rozum a dali do něj i zrcadlo. „Jak to mám asi schovat?" Zakňučím a přejedu konečky prstů po velkém krvavém flíčku na mém krku. Tohle je vidět jelikož mám vlasy spletené do copu a přehozené přes druhé rameno a tohle nezakryje ani ta blůzka. Já ho zabiju.

The Boy || Ashton Irwin Kde žijí příběhy. Začni objevovat