⚜️ Chapter 40

7.7K 475 16
                                    

Dívám se na sebe do zrcadla a nemůžu uvěřit svým očím. Vypadám úplně jinak, skoro bych se ani nepoznala. Podívám se na Tori, která se usmívá a v ruce drží vysoké boty na podpatku, které si od ní převezmu a obuju si je. Boty mají po straně zip a jsou strašně vysoké, ale alespoň tak budu konečně vyšší než jsem normálně.

„Vypadáš úžasně." Zatleská Tori a rozejde se ke dveřím.

„Děkuju, Tori." Pousměju se a rozejdu se taktéž ke dveřím. Popadnu své psaníčko a společně s Tori vyjdeme před byt, načež ho zamknu. Vydáme se k výtahu do kterého nastoupíme a já zmáčknu tlačítko, které nás dostanete do přízemí.

„Ashton už je tam?" Zeptám se.

„Jo, zřejmě už i Nancy," řekne nadčímž si odfrknu. Nemám ji ráda, tolik tu holku nenávidím. „Ty ji vážně nemáš ráda, viď?" Zasměje se.

„Ne," řeknu jednoduše. Určitě jela v autě společně s Ashtonem a bůhví co mu dělala. Bože, nemůžu nad tím přemýšlet. Dohání mě to k šílenství.

„Co je mezi tebou a Ashtonem?" Zeptá se Tori, když vystupujeme z výtahu a míříme k hlavním dveřím paneláku.

„Nic," kousnu se do rtu a otevřu dveře, které Tori podržím, aby mohla projít. „proč se ptáš?" Zeptám se. Pokud vím, tak mezi mnou a Ashtonem nic není, vždyť já ani nevím, jestli jsme kamarádi, no spíš bych to viděla na kamarády s výhodami, ale ani to nejsme, nebo ano? Jsem z toho tak zmatená.

„Já jen, že se Ashton chová..." Odmlčí se. „... jinak. Zastal se tě a to u něj není normální." Pokrčí rameny a vyjde z paneláku a tak ji následuji.

Taky mě překvapilo, že se mě Ashton zastal, jenže jsem si myslela, že je to normální a teď mi najednou Tori řekne, že to u něj normální není. Nevím, co si myslet a tak si raději nic nemyslím, protože bych mohla udělat nějakou blbost a já se nechci s Ashtonem zase hádat.

Nastoupíme s Tori do jejího auta, obě se připoutáme a Tori vyjede na cestu. Vážně nechápu, proč Hood pořádá párty v pondělí, když je zítra škola. Vůbec se na zítra netěším, nechce se mi do školy, což mě vážně překvapuje. Nejradši bych zítra zůstala doma, zachumlala se do deky a jen ležela.

„Přijdeš v pátek na moji oslavu?" Zeptá se.

„Vůbec netuším," povzdechnu. Chci přijít, ale musím na tu trapnou večeři k rodičům. Zajímá mě jestli tedy půjde Ashton se mnou a nebo jestli se na to vykašle, ale myslím, že udělá tu druhou možnost a já k nim rozhodně sama nepůjdu.

„Byla bych ráda kdybys přišla, sice tě moc neznám, ale zdáš se jako príma holka." Věnuje mi úsměv, který ji oplatím.

„Taky se mi zdáš, že jsi príma a děkuju." Usměju se. Tori je v pohodě a já si ji za tu krátkou dobu oblíbila.

„Jo, jsem lepší než Nancy." Směje se.

„No to rozhodně." Zasměju se. I Hood je lepší než Nancy a to ho moc nemusím, bože všichni jsou lepší než ona.

Tori zastaví před menším, ale přesto hezkým, domem. Obě vystoupíme z auta a já si všimnu, že nedaleko nás stojí Ashtonovo auto. Určitě tam někde po něm leze Nancy, nemůžu na to přestat myslet, proč tak žárlím? Možná proto, že mi Ashton řekl, že ke mně něco cítí.

„Tak připravena?" Zeptá se a já jen přikývnu. Vejdeme do domu, všude je spousta lidí, ale ani jeden není z naší školy. Vždyť on se Hood ani s lidmi z naší školy nebaví, když nepočítám Clifforda, Luka a Ashtona. Tori zřejmě taktéž není z naší školy, protože jsem ji tam ještě neviděla.

The Boy || Ashton Irwin Where stories live. Discover now