⚜️ Chapter 34

8.2K 459 37
                                    

Nemůžu uvěřit, že to vážně dělám. Stojím před Ashtonovo bytem a jemně zaťukám na dveře. Dvě hodiny jsem se chystala k tomu, abych se zvedla a došla za Ashtonem. Absolutně nevím, co mu řeknu, měla bych se omluvit? Nebo mu říct, že nechci, aby mi zmizel ze života, protože by mi chyběl? Nevím, já vůbec nevím, co mu řeknu.

Dveře Ashtonova bytu se otevřou a já tak mám skvělý pohled na Ashtona bez trička. Jeho vypracované tělo mu zkrášluje tetování. Nejvíc mě zaujme žena, kterou má vytetovanou na bicepsy. Žena má andělská křídla, dlouhé vlasy a neuvěřitelně smutný pohled. Pod ní je napsán rok narození a smrti. Je to snad Ashtonova matka?

Když si Ashton všimne, že zírám na jeho biceps, tak se nespokojeně zavrtí a přikryje si tetování dlaní druhé ruky, moc si ale nepomůže, protože i tak je vidět její neuvěřitelně smutný pohled. Ihned se podívám Ashtonovi do očí, které má podlité krví a dívá se na mě strašně zvláštním způsobem. Je opilý.

„Co tu chceš?!" Vyprskne na mě. Hlasitě si povzdechnu a podívám se na své boty a následně zase na Ashtona.

„Přišla jsem ti říct, že nechci abys-"

„Nezajímá mě to!" Přeruší mě. „Chtěla jsi, abych ti vypadl ze života a tak jsem to udělal, nechápu, co tu kurva děláš." Mluví kupodivu v klidu.

„Takže to nakonec hodíš na mě?" Zamračím se. „Tys řekl, že mi odejdeš ze života." Založím si ruce na hrudi. Co tu do háje dělám? Měla bych být ráda, že mě nechá být, jenže to já nemůžu, nemůžu být za to ráda.

„Vždyť ty jsi nechtěla-"

Tentokrát ho přeruším polibkem já.

Ashton je chvíli překvapený, ale pak se vzpamatuje a přitáhne si mě blíž k sobě. Vím, že dělám hloupost, ale já měla nutkání ho políbit. Motýlci mě ihned začnou šimrat v břiše a já se do polibku usměju. Tohle je to, co s Austinem nezažívám při žádném polibku, ani při žádném objetí jako pokaždé s Ashtonem.

Ashton se mnou zacouvá do svého bytu a já nohou zavřu dveře o které mě Ashton opře, přímo mě na ně přitiskne. Odtáhne se ode mě, ale zůstává pořád u mě, pohladí mě po tváři a já se pousměju.

„Proč jsi mě políbila?" Zeptá se a podívá se na mé čelo kde mám jizvu po té zasrané bouli.

„Cítila jsem, že to mám udělat," řeknu a podívám se mu do očí. Nikdy jsem tak silnější pocit neměla, skoro bych řekla, že jsem potřebovala cítit jeho rty na těch mých.

„A já cítím něco jiného," zašeptá a já se rozesměju. Ashton se znovu přitiskne svými rty na ty mé, začne rukou putovat z mé tváře přes můj hrudník až k rozepínání mých džín. Džíny mi rychle rozepne a rukou zajede pod mé kalhotky. Přitlačí na prsty a začne dělat na mém nejcitlivějším místě malé kruhy. Zasténám mu do úst nadčímž se Ashton ode mě dotáhne, ale nepřestává dělat malé kruhy na mém citlivém místě.

„Jsi tak vlhká." Olízne si rty a já zakloním hlavu dozadu a přivřu slastně oči, když zavzdychám, tak Ashton ruku z pod mých kalhotek vyndá a já se na něj podívám. „Pojď," usměje se a pomalu se rozejde k sobě do pokoje a tak ho jako omámená následuji.

Vím, jak je to špatný. Vím, co všechno se dneska nejspíš stane, ale momentálně si nic jiného nepřeju. Zatraceně nechápu, kde se to všechno ve mně bere. Stačí jeden dotyk a Ashton mě má v hrsti.

Ashton vejde do svého pokoje a tak ho následuji. Jakmile vejdu do jeho pokoje, tak za mnou zabouchne dveře a znovu mě na ně přitlačí. Uchechtnu se a spojím ruce za jeho krkem.

The Boy || Ashton Irwin On viuen les histories. Descobreix ara