⚜️ Chapter 21

8.3K 476 33
                                    

Druhý den.

Ten byt, na který jsme se s tátou byli podívat, jsem nevzala, byl drahý jako prase a navíc se mi ani nijak nelíbil, jsem spíš na takový ty obyčejný věci a luxusní byt opravdu nepotřebuji a hlavně nechci. Nechci být jako má matka. Ještě včera jsem volala majiteli bytu v baráku kde bydlí Ashton, byl velmi milý, prohlídku toho bytu mám dneska, právě tam jedu. Matka včera, jak jsme s tátou přijeli domů, začala strašně křičet, jak si to všechno jako představuju a že pokud chci od nich odejít tak to mám udělat hned, takže se do dnešního večera musím kompletně vystěhovat. Je to vážně milá paní, že?

Zastavím před domem a všimnu si celkem mladého muže, který stojí před hlavními dveřmi a kontroluje čas na svých hodinkách. Na nic nečekám a z auta vystoupím, hned ho zamknu a přejdu k pánovi, který si mě prohlédne a usměje se.

„Slečna Gomezová?" Mile se usměje.

„Ano, vy budete pan Gregory," usměju se a když muž přikývne, tak si s ním potřesu rukou.

„Nemohli bychom si tykat? Ještě mi ani nebylo třicet," zasměje se.

„Ovšem, jsem Tessa." Pousměju se. Najednou na sobě ucítím něčí pohled a tak se podívám k oknům onoho domu. Z jednoho okna se přímo na mě dívá Ashton, který kouří cigaretu a ještě mi zamává s ironickým úšklebkem. Raději na to nijak nereaguji.

„Jsem Jeff, tak pojď, půjdeme se podívat na byt." Znovu se usměje a otevře dveře, pustí mě před sebe a tak kolem něj projdu a oba zamíříme k výtahu, Jeff zmáčkne tlačítko s číslem čtyři a výtah se dá do pohybu.

Já jen doufám, že ten byt není na stejném patře jako je ten Ashtonův. Nevím jestli by to bylo zrovna nejlepší, ale i tak bych byt musela vzít, protože nemám kde bydlet, matka to myslela určitě vážně. Neměla bych se kam vrátit a to mě děsí, ale můžu si za to prakticky sama. Výtah zastaví ve čtvrtém patře a tak oba vystoupíme, jdeme ke třetím dveřím po pravé straně chodby, Jeff byt odemkne a zase mě pustí před sebe a poté vejde za mnou. Už teď se mi ten byt líbí.

„Tady je obývací pokoj, který je spojený s kuchyní," řekne a ukáže někam dál, kde je jako by za rohem koutek, kde se jistě nachází kuchyň. Obývací pokoj je hrozně veliký, nejvíc mě však zaujme okno pod kterým je udělané sezení, takže se mi tu budou dobře číst knížky.

„Už teď jsem si to tu zamilovala," uchechtnu se a popojdu s Jeffem dál, zajdeme za roh a ocitneme se v kuchyni, přesně jak jsem předpokládala, tak je udělaná v rohu, ale je opravdu obří.

„Rozumím, taky jsem to tu miloval." Usměje se. „Kuchyňská linka je úplně nová, všechny spotřebiče, co tu jsou fungují." Ukáže na zabudovanou troubu v kuchyňské lince, hned nad troubou je mikrovlnná trouba a dokonce je tu i myčka a sklo keramická deska, na které se vaří. (Nevím jak se to jmenuje🙊😄 Ty být dobrý kuchař, Carrie!😂)

Otočíme se, projdeme obývacím pokojem a vejdeme do pokoje, který je spíš ložnice. Nejlepší na tom všem je, že je byt nevybavený a tak si to můžu zařídit podle svých představ, těším se až si to začnu všechno zařizovat podle svého. Pokoj je vážně úžasný, je tu i balkon, který rozhodně budu využívat.

„Ložnice i s balkonem. Jak sis mohla všimnout," Uuhechtne se Jeff. „Ještě se podíváme do koupelny." Ukáže směrem do obýváku. Pouze přikývnu a vyjdu z ložnice. Jeff otevře dveře na té samé stěně o několik metrů dál, vejdeme do úžasné koupelny, je tu vana, umyvadlo, záchod je určitě oddělený, protože si všimnu dalších dveří na konci a všimnu si i sprchy, která je od vany oddělená.

The Boy || Ashton Irwin Where stories live. Discover now