⚜️ Chapter 9

9.7K 542 34
                                    

Luke se na mě starostlivě podívá a poté se pousměje. Podívám se na Chrise, který se mračí a Ashton je někde mimo realitu.

„Odvezu tě domů," řekne Chris a tak si hned vzpomenu na slova naší mámy.

„Nemůžu domů!" Vyjeknu a v tu chvíli se na mě všichni podívají jako na největšího magora. Vždyť ten taky jsem. Jsem ten největší magor pod sluncem.

„Co?" zeptá se nechápavě Chris.

„Matka mi asi před půl hodinou řekla, že pokud se nevrátím do pěti minut tak se už nemám vracet, že prý mě radši nechce vidět," povzdechnu si a sklopím pohled. Jo, říká to i spousta jiných matek, ale i tak se doma ukážete, že jo. Jenže naše matka je jiná. Ona to myslí vážně. Už jednou to řekla a já se normálně vrátila domů, no jenže ona mě vyhodila a já tak spala v autě.

„To řekla?" zeptá se nechápavě Luke.

„Jo, ona je prostě divná."

„Tesso!" okřikne mě Chris.

„Promiň," povzdechnu si a sednu si na studené schody před školou. Trochu jsem se uklidnila, ale pořád nemůžu uvěřit, že mi chtěl Austin ublížit. Vím, že po mně chtěl vždycky sex, ale tohle bylo jiné a tak..hnusné. Bolí mě na hrudi, když si vzpomenu jaký na mě v tu chvíli byl. Bolest v mém hrudníku narůstá, když si vybavím jeho slova.

„Nikdy ti neublížím."

A co udělal dneska? Porušil to. Všechno to zničil. Všechny ty věci, které jsme spolu prožili, zničil. Sfouknul to jako svíčku, všechno. Bolí to, když si na ten okamžik vzpomenu. Jak vůbec takový mohl být? Jak se tak mohl zachovat?

„Jdete na tu párty?" zeptám se.

„Jo," odpoví mi všichni sborově.

„Dobře. Užijte si to, půjdu ke Kendall." Zvednu se.

„A nechceš jít s námi? Kendall tam beztak bude." Zasměje se Chris.

„Co když tam bude.. no vy víte kdo.. Austin?" Prohrábnu si vlasy. Bolest v mém hrudníku se zvětší když vyslovím Austinovo jméno.

Luke se divně ušklíbne „Nebude."

Radši ani nechci myslet na to, proč se tak zasmál. Nejspíš Austinovi hodně ublížil. To by mi ale samozřejmě mělo být jedno. Ublížil mi. Jenže ho asi pořád někde hluboko v mém srdci miluju. Oh, potřebuju se vážně hodně opít.

„Tak dobře." Nakonec souhlasím a všichni nastoupíme do Chrisova auta. Přijde mi zvláštní, že jde s námi i Luke. Vždycky jsem ho měla za toho kluka, který hulí trávu a všechno je mu jedno. No, teď vidím, že to tak není. Ale všechno se mění. Třeba takový vážně je.

Chris vyjede na cestu a já si až teď všimnu, že Ashton sedí vedle mě. Luke sedí vepředu a o něčem žhavě diskutuje s mým bratrem. Zajímalo by mě, jestli se Chris a Luke znají, když se tu vybavují jako největší kamarádi ale konec konců mi to může být úplně jedno.

Podívám se zpátky z okna auta a povzdechnu si. Najednou ucítím na svém koleni dotek a tak hned otočím hlavu a podívám se nejdřív na ruku na mém koleni a pak na Ashtona, který se na mě starostlivě podívá.

Co mu je? Nejdřív se chová jako naprostý debil, říká, že mě nesnáší a teď tady má ruku na mém koleni a dívá se na mě starostlivě. Tohle je hodně zvláštní. Že by to vážně nebyl takový debil jak se tváří?

Podívám se mu do očí a nemůžu si nevšimnout toho úšklebku. Jo, pořád to je debil.

Chris zastaví před domem kde se pořádá ten slavný večírek a tak všichni vystoupíme. Podívám se na Chrise a Luka jak se přímo rozběhli k otevřeným dveřím domu a mezi lidmi se poté ztratí. Pokroutím nad nimi hlavou a podívám se na Ashton, který se na mě dívá.

The Boy || Ashton Irwin Where stories live. Discover now