⚜️ Chapter 37

8.2K 467 6
                                    

Moje srdce zběsile tluče, když otevřu dveře a za nimi stojí Austin. Tak zatraceně se bojím, že Chris něco řekne, že řekne něco, co bude absolutně v prdeli. Mírně se pousměju a pustím ho dovnitř. Tohle bude ještě průser.

„Co ten tu kurva dělá?!" Přímo Chris zaječí, když spatří Austina.

„Jsme zase spolu," řeknu mu. Ještě nikdy jsem se svého bratra nebála tak, jako teď. Vlastně já se ho nikdy nebála, vždycky na mě byl hodný, ale teď mám neuvěřitelný strach. Co když se poperou?

„Co?!" Chris zaječí až se Ben rozštěká a tak k němu přejdu a podrbu ho za ouškem. „Chtěl tě znásilnit!" Křičí. Podívám se na Austina, který má v očích zlost ale i trochu bolesti.

„Byl jsem opilý a navíc toho lituju kurva!" Začne křičet i Austin a já mám do breku. Tohle nemůže dopadnout dobře.

„Ale to tě neomlouvá!" Křičí na něj Chris a já tak nechávám Bena být a jdu k němu.

„Uklidni se, já a Austin jsme v pohodě, to, co se stalo, byla chyba a-"

„Posloucháš se vůbec?!" Skočí mi do řeči. „Byla jsi z toho úplně v prdeli! Ještě před týdnem si něco měla s Ashtonem a teď tady zřejmě budeš šukat s ním!" Hned jak to Chris řekne, tak se okamžitě podívám na Austina, který se na mě dívá překvapeně a taky zraněně.

Tohle se sakra stát nemělo! Nikdo a zvlášť Austin se to neměl dozvědět, vím, nebyli jsme v tu dobu spolu, ale stejně se to neměl dozvědět. Co si o mně bude myslet?

„Austine, já -"

„Je to pravda, vyspala jsi se s Irwinem?" Skočí mi do řeči a já si prohrábnu vlasy, chce se mi brečet. Slzy mě nepříjemně štípají v očích a v krku mi vyschlo.

„Ne, já s ním nespala," řeknu. Je to pravda, nespala jsem s ním, já jsem se ho jen dotýkala a on se dotýkal mě, dvakrát.

„Tak co si s ním měla?!" Vyštěkne na mě a já se frustrovaně zatahám za vlasy. Tohle je přímo v prdeli.

„A není to jedno?! V tu dobu jsme ani spolu nebyli, a nevím, co zatraceně řešíš, tys mě podváděl když jsme spolu ještě byli! Nemáš mi co vyčítat!" Tyhle slova ze mě vylítnou téměř okamžitě. Hned si rukou přikryju pusu, když Austin o dva kroky ustoupí. „Omlouvám se, nemyslela jsem to tak." Chci k němu jít, ale zastaví mě, když se na mě ublíženě podívá.

„Já se ti omluvil, myslel jsem, že je to za námi a že začínáme od znovu," řekne vyčítavým tónem hlasu. Přísahám, že se v jeho očích zalesknou slzy. Tenhle jeho pohled mi trhá srdce na milion kousků.

Nemyslela jsem to tak. Vím, že jsme začali od znova a já mu to ani říct nechtěla, prostě to ze mě vylítlo. Kdybych mohla, tak to vezmu zpátky, jenže to nejde a to je na tom to nejhorší. Podívám se na Chrise, který se pobaveně šklebí a já přemáhám samu sebe, abych mu hned jednu nevrazila. Tohle mě na něm tak sere.

„Musím jít," zamumlá, když nic neříkám. Já ani nevím, co mu mám říct. Austin rychle vyjde z mého bytu a já se vyřítím za ním ve stejnou chvíli, kdy se dveře od Ashtonova bytu otevřou. Austin se zastaví a podívá se na Ashtona, který vypadá zmateně. Jenom to ne.

„Gratuluju ti, alespoň tobě se podařilo jí dostat do postele," řekne směrem k Ashtonovi a já mám pocit, že mi to do srdce vypálilo obrovskou díru.

„Co?" Ashton zamrká a podívá se na mě.

„Doufám, že jste si to užili," ušklíbne se Austin a já si setřu slzy na mých tvářích.

The Boy || Ashton Irwin Where stories live. Discover now