⚜️ Chapter 1

22.1K 766 15
                                    

Ahooj
Vítám vás u mého nového příběhu, doufám, že se vám bude líbit :) Je to zase něco nového než mé předchozí příběhy ale snad se vám bude líbit :)

Nahoře v médiích máte hlavní hrdinku Tessu, jistě jste poznali, že je to Acacia Clark:)

Užijte si první část❤❤

- - -

Zastavím svého černého brouka na parkovišti před střední. Vystoupím a ze zadní sedačky si vezmu batoh a auto zamknu. Miluju svoje autíčko. Koupila jsem ho minulý rok s mým bráškou, který odjel do Evropy, aby mohl studovat a později cestovat. Neuvěřitelně mi chybí ale přeji mu to, taky chci odsud zmizet. V Chicagu je sice hezky ale nechci tu ztvrdnout celý můj život, chtěla bych hned po střední na nějakou vysokou školu někde v Paříži nebo ve Velké Británii. Hlavně aby to nebylo tady.

Porozhlédnu se jestli uvidím svého přítele ale jako obvykle přijde pozdě. Je kapitán fotbalového týmu a chodí neustále pozdě. Někdo by řekl, že být holka fotbalového kapitána školního týmu je perfektní, ale upřímně? Není to tak. Pořád se na něj lepí kdejaká roztleskávačka a několikrát mě i podvedl, ale já ho až moc miluju na to, abych mu dala konec.

Kolem mého pasu se obtočí něčí ruce až polekaně vyskočím a vypísknu. Za sebou slyším jeho dokonalý smích, který mě nutí se usmát.

„Ahoj, babe," pozdraví mě svým obvyklým pozdravem.

„Ahoj, lásko," otočím se čelem k němu a obtočím ruce kolem jeho krku při čemž Austin položí ruce na mé boky. „myslela jsem, že přijdeš pozdě." Podívám se mu do jeho úžasných modrých očí.

„Ale no tak, princess," uchechtne se. „Nechceš se dneska ulejt?" Skloní se k mému uchu. „Věděl bych o příjemnějších aktivitách než sedět ve škole," zašeptá mi do ucha a políbí mě na krk.

„Austine," zasměju se. „Musíme na hodinu." Vtisknu mu pusu na tvář a se smíchem od něj odcházím. Možná si to dělám sama, že mě podvádí ale já s ním spát nemůžu. Jako můžu ale nechci jen tak zahodit svou nevinnost, aby mě pak kopl do zadku. Nevím sice proč pořád se mnou chodí ale zřejmě je trpělivý. Má ale smůlu, já mu rozhodně v nejbližší době a ani někdy jindy nedám. Bojím se.

Zapadnu hned do třídy a sednu si vedle své nejlepší kamarádky Kendall, která si lakuje nehty. Vždycky to tak dělá každé pondělí což nechápu a ani se to nesnažím pochopit.

„Ahoj, zlato," pozdraví mě a zazátkuje si růžový lak.

„Ahoj, Kendall," usměju se a na naší lavici si vyndám svůj červený notebook. Tahle škole je dobrá na to, že nemusíme tahat sešity a učebnice. Všechno máme v téhle kouzelné krabici.

„Ještě si mu nedala?" zasměje se a drkne do mě loktem.

„Kendall!" vypísknu. „Ne, a ani mu nedám," odpovím na její až moc osobní otázku ale je jako moje sestra takže mi nevadí s ní mluvit o takovýchto věcech.

„Víš, Tess.." Odmlčí se. „Není to zas tak špatné." Chytí mě za rameno a já na ni hodím jeden ze svých nechápajících pohledů. „Myslím sex, jeptiško."

„Kendall." Udeřím ji loktem do žeber a okamžitě se začnu červenat. S Kendall jsem prakticky vyrůstala. Seznámili jsme se ve školce, nejdřív jsem si myslela, že není vůbec přátelská, ale jakmile jsme se víc poznali, tak se z nás stali nelepší kamarádky a vydrželo nám to doteď. Mám ji ráda.

„Takže, třído, opište si tuhle látku, kterou jsme v pátek nestihli." Nařídí nám náš profesor literatury. Ani jsem si nevšimla, že přišel.

Možná bych Austinovi měla dát, ale vážně se bojím, že mě potom opustí, ale zase si ho nemůžu držet takhle u sebe. Nepřišel ani na hodinu, takže si myslím, že si to rozdává s nějakou courou na záchodech.

Najednou se dveře třídy otevřou a já k nim hned stočím pohled jelikož si myslím, že je to můj přítel, ale místo něj je to nějaký neznámý kluk s mírně kudrnatými vlasy a červeným šátkem v nich. Jeho výraz je prázdný, ale i tak působí neuvěřitelně sexy. Všimnu si, že má na krku pár tetování a tak mě napadá jestli to je taky ten „punker", který je potetovaný skoro všude.

„Vy jste jistě pan Ashton Irwin," říká hned učitel a já pozorně naslouchám.

„Jo, to jsem." Zaboří ruce do kapes od své černé mikiny bez zipu a rozhlédne se po třídě.

„Dobře, jděte si sednout." Pokyne mu učitel a náš nový spolužák Ashton si sedne úplně do zadní lavice kde nesedí nikdo kromě fotbalistů, kteří tu jak jinak než nejsou a až přijdou tak tenhle roztomilý klučina bude mít průšvih jelikož tam si nikdo sedat nesmí. Dokonce ani holka jejich kapitána. Ale takhle nějaká holka s hlubokým výstřihem až k pupíku ano.

„Je hezkej." Uzná Kendall.

„Jo ale Austin-"

„Austin vypadá jako baba." Skočí mi do řeči a protočí očima.

„No dovol. Austin je náhodou hezkej." Otáčím svůj zrak zpátky na obrazovku svého notebooku kde mi hned na liště bliká Facebook a tak na chvilku nechávám Shakespeara Shakespearem a klikám na novou zprávu.

Austin Clark: Oběd?

Tess Gomezová: Jen my dva?

Austin Clark: Ty, já a můj tým. :P

Tess Gomezová: Fajn. Vezmu Kendall ;)

Austin Clark: Tu kozatou brunetu? :3

Proč? Bože proč mi tohle děláš?!

Tess Gomezová: Nažer se sám!

Nemám tohle zapotřebí. Já vím, že má moje kamarádka velké přednosti ale tohle Austin jako nemusel. Chodí se mnou a očumuje mou kamarádku a holky kolem něho. Jednou když jsme byli jen tak na procházce Chicagem a drželi se za ruce, tak kolem nás prošla holka a Austin ji nezapomněl plácnout přes její velkou prdel. Nechápu ho. Měla bych se s ním rozejít ale já to nedokážu.

Austin Clark: Ale zlato.. kdybys mi konečně už dala tak by to bylo taky o něčem jiném..

Tess Gomezová: Děláš si srandu?!

Austin Clark: Nebaví mě spát s jinýma když mám tebe!

Bože, do čehos to duši dal. Proč sakra tedy spí s jinýma když ho to nebaví?! Kašlu na něj, alespoň pro dnešek. Zaklapnu notebook a opřu se zády o židli a prohrábnu si vlasy. Učitel se na mě okamžitě podívá, jen kývne hlavou a pokračuje ve výkladu dnešní látky. Nechci se nijak chválit, ale jsem docela dobrá studentka a mám dobrý prospěch. Hlavně v literatuře, tenhle předmět mě baví asi ze všech nejvíc. Až půjdu na vysokou tak bych chtěla na nějaký obor ohledně toho.

Když konečně zazvoní tak se všichni odebereme na školní dvůr kam obvykle všichni chodí kouřit, ale já sem chodím, abych nemusela být uvnitř toho ruchu. Sednu si na lavičku a podívám se ke vchodu školy kde právě stojí Ashton a všechno to tady pozoruje. Hned jak se rozkouká tak si stoupne ke stromu a vytáhne si zapalovač a krabičku cigaret a hned si zapaluje.

Tenhle kluk je hodně zvláštní a mně se to líbí. Kdybych nebyla zadaná, tak po něm jdu, ale spíš ne, jsem až příliš stydlivá. Myslím, že ho klofne spíš Kendall.

Najednou si ke mně někdo sedne a tak od Ashtona odvrátím pohled a podívám se na toho dotyčného. Austin, kdo taky jinej.

„Nebuď uražená, babe." Chytí mě kolem ramen.

„Tak přestaň s takovými kecy!" Odseknu, shodím jeho ruku z mých ramen a vydám se od něj pryč. Ještě mě čekají čtyři hodiny s ním. Skvělé, fakt.

The Boy || Ashton Irwin Where stories live. Discover now