54. kapitola - Šokující odhalení

872 100 25
                                    

,,Měla bys vědět, že naše přítomnost není obyčejná náhoda. Jsme tady, protože nás vyslal Řád Mágů smrti," vydechla Leen a já jsem vyvalila oči překvapením. Raději jsem od nich odstoupila o několik kroků. Vše, co se spojuje se smrtí, mi nahání strach. Asi jsem už mírně paranoidní.

,,Co jste zač? Co je Řád Mágů smrti?" vysoukala jsem ze sebe a těkala pohledem z jednoho na druhého. Kie sklopil kajícně zrak k zemi a dělal, že se ho naše konverzace netýká. Leen si vjela rukou do vlasů a rychle si je prohrábla.

,,Řád Mágů smrti je spolek kouzelníků, kteří bojují proti smrti. Vlastně, bojují proti všemu. Snaží se zabránit co největšímu počtu úmrtí. Založil ho tvůj otec těsně po tom, co vystudoval. Věděl, jaký ho čeká osud a chtěl být aspoň nějak užitečný. Založil ho především proto, abychom ochránili tebe před tvým prokletím," natáhla ke mně ruku Leen. Chtěla mi ji položit na rameno, ale já rychle ucukla. Potřebovala jsem to všechno vstřebat. Takže, oni poslouchali příkazy mého otce? Ale to by nesedělo. Jsou příliš mladí...

,,Tak proto jste tady? Celou dobu jste věděli, proč se mi stávají ty divné nehody a nic jste neřekli? Mohla jsem zemřít!" křikla jsem na ně a naštvaně pohodila rukama. Kie se konečně vzpamatoval a pohlédl na mě s bolestí v očích.

,,Nechtěli jsme, aby to zašlo tak daleko. Hlídali jsme tě už od smrti tvých rodičů. Neustále jsme tě měli na očích a nikdy tě neopustili. Chtěli jsme ti to říct, ale začal se do toho plést Brumbál. Celé to zkomplikoval," poškrábal se ze zadu na krku a já si založila ruce na hrudi.

,,Jak to myslíte, že to celé zkomplikoval?" měla jsem jisté domněnky, ale potřebovala jsem se přesvědčit, že se nemýlím a všechno chápu.

,,Nechtěl, aby ses to dozvěděla. Jako potomek jednoho ze tří bratrů se můžeš stát vládkyní smrti. To on nechce. Myslí si, že by ses pak mohla stát hrozbou pro celý svět. Snaží se tě držet zkrátka všemi možnými způsoby. K tomu se také počítá i vymazání paměti. Tehdy tě přepadl Sirius Black a vymazal ti veškeré vzpomínky ohledně nás a tvého tajemství. Měla jsi na to zapomenout a už si nikdy nevzpomenout," vysvětlila mi Leen a já pevně stiskla víčka k sobě. Do očí se mi tlačily slzy. Rychle jsem zamrkala, abych je zahnala.

,,Proč jste s tím něco neudělali? Věděli jste, že mě má v moci a nijak jste nezasáhli," špitla jsem. Můj hlas byl plačtivý. Kéž bych do Bradavic nikdy nepřišla. Nemusela bych si projít tímhle vším.

,,Nemohli jsme. Brumbál neví, kdo jsme, ale má jisté podezření. Hlídal nás na každém našem kroku a nenechal nám žádný prostor. Chtěli jsme ti paměť vrátit, ale nešlo to," zamumlal Kie.

,,Všechno jde, pokud opravdu chcete. Brali jste mě jako přítěž. Jako pouhou loutku k manipulování," zašeptala jsem a dlaněmi si začala mnout svá kukadla, z kterých mi pomalu začaly stékat slzy.

,,Prosím, věř nám, princezno. Nemohli jsme nic dělat. Ale teď už všechno víš. Můžeš s námi odejít k řádu. Ochráníme tě," natáhla ke mně ruku Kie, ale já se rychle ucukla.

,,Celé to pro vás byla jen hloupá hra. Smáli jste se mi za zády," nedala jsem si říct a stále jsem si mlela svou.

,,Tak to ne-" chtěla mi skočit do řeči Leen, ale já ji zadržela jedním mávnutím ruky.

,,Už mi nikdy nelezte na oči. Jste jen lháři! Už vás nikdy nechci vidět!" vykřikla jsem a rozběhla se s brekem pryč.

,,Lior, počkej!" křičeli za mnou, ale já je ignorovala a zaběhla do hradu...

*****************

Aloha, lidi :)

vítám vás u dlouho očekáváné kapitoly, kde se Lior dozvídá další šokující zjištění :c dalo by se říct, že jí další lidé bodli kudlu do zad...

Jak se podle vás bude odvíjet příběh Lior po tomto odhalení? :c Myslíte, že Brumbál s Poberty ještě něco zkusí, nebo už toho nechají? Nechá to Leen a Kie jen tak? :c Tipovali jste to do nich? :c

to je pro dnešek vše :)

mějte se krásně a skládejte básně ♥

lovuju vás ♥

-Katy

Dotek smrti [HP FF]✔Onde histórias criam vida. Descubra agora