41. kapitola - Nevyřčená láska?

1K 108 44
                                    

,,To kecáš! Viděla jsem, jak se na něj díváš!" vyjekla jsem a ukázala ukazováčkem na Naomi, která stála naproti mně. Založila si ruce na hrudi a pohoršeně ohrnula ret.

,,Lior, u Merlina! Je mi dvanáct!" rozhodila kolem sebe rukama a nevěřícně kroutila hlavou. Dívala se na mě jako na pitomce. Od srdce jsem se zasmála.

,,Tak mladá láska, jo? Že jsi mi o tom neřekla! A to si říkáš kamarádka?!" teatrálně jsem si přiložila ruku k srdci a hrála si na dotčenou. Naomi se plácla do čela a objala mě kolem ramen.

,,Mezi náma nic není! Lior!" vykřikla zděšeně. Otočila jsem se směrem, kterým se dívala. Neubránila jsem se úšklebku. Nedaleko nás stáli Poberti. Přesně jako na zavolanou. Chtěla jsem se k nim rozejít, ale Naomi mě potáhla za ruku, abych zůstala stát.

,,Copak? Nechceš jít za svým miláčkem?" provokativně jsem několikrát za sebou rychle mrkla a vysloužila si tím silnou ránu pěstí do ramene. Tiše jsem sykla a věnovala jí ublížený pohled.

,,Za co?" zamrmlala jsem plačtivým hlasem. Naomi si sama pro sebe zanadávala. Pootočila jsem svou hlavu a všimla si, že Poberti jdou naším směrem. To bude ještě hodně zajímavé.

,,Ty moc dobře víš," zasyčela frustrovaně Naomi. Usoudila jsem, že jí tahle situace nebyla vůbec příjemná a nejradši by se zahrabala několik metrů pod zem. Ale to se jí nepovede. Její láska musí být přeci vyřčena! Bradavice budou mít krásný zamilovaný páreček. Už se těším.

,,Ale no tak! Naomi! Nemůžeš se bránit svým citům! Ale když teda jinak nedáš, řeknu to Siriusovi sama," protočila jsem nad ní oči a rychlostí blesku se rozběhla za Poberty, abych jim mohla předložit nové zjištění. Sirius bude jistě velmi nadšený. Aspoň konečně nebude tak sám.

,,Lior! Já tě zabiju!" zaječela na mě z plných plic Naomi. Dokázala jsem si představit, jak se teď tvářila. Určitě teď peláší za mnou a chce mě přetrhnout jako hada. Začala jsem se bláznivě smát a rychle jsem zaběhla za Remuse, aby na mě Naomi nemohla. Nebudu jí přeci sahat na její tajnou lásku.

,,Copak blbneš, princezno?" zasmál se Remus a obrátil se ke mně čelem. Svůj pohled jsem upřela na rozzlobenou Naomi, která zatínala dlaně v pěst. Naštěstí mezi náma stál Rem a ona na mě nemohla skočit.

,,Ona se na mě zlobí," zašeptala jsem Removi do ouška jako největší tajemství a potichu se zachichotala. Tázavě nadzvedl obočí a koutkem oka mrkl po Naomi.

,,Co jsi jí provedla? Takhle naštvanou jsem ji snad nikdy neviděl," usoudil uznale a přeměřil si Naomi od hlavy až k patě.

,,Ona si nedokáže přiznat, že je zamilovaná! No, chápeš to? Pořád mi to zapírala a nechtěla mi říct pravdu!" řekla jsem to schválně nahlas, abych upoutala pozornost. Naomi se na mě chystala skočit, tak jsem radši ucouvla o několik kroků dozadu.

,,A do koho je teda zamilovaná?" přerušil napjatou atmosféru James a všichni pobaveně čekali na mou odpověď. Očividně se na tom dobře bavili. Ale tohle je velmi důležitá věc! Jde o Naomi!

,,Je zamilovaná do-" na chvíli jsem se odmlčela, abych přivodila víc dramatu. Už už jsem otevírala ústa, že řeknu Siriusovo jméno, ale nestihla jsem to.

,,Lior, já tě dostanu!" křikla Naomi a její drobné tělo dopadlo na to mé. Společně jsme se sesypaly na podlahu jako domeček karet.

*******************

Aloha, lidi:)

vítám vás u dnešní kapitoly, kde Lior opět perlí a jako svou oběť si tentokrát vybrala Naomi :D

máte radši takovou vysmátou Lior, nebo tu, která se spolčila s Leen a Kiem? Pište do komentů O:)

chci vám moc poděkovat za skvělé odezvy, jste úžasní ♥

to je pro dnešek vše :)

mějte se krásně a skládejte básně ♥

lovuju vás ♥

-Katy

Dotek smrti [HP FF]✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें