32. kapitola - Ples |2/3|

1.1K 110 23
                                    

Položila jsem Sevovi ruku na rameno a druhou si s ním propletla. Chabě jsem se na něj pousmála. Mnohem radši bych zde byla s někým jiným, ale nestěžovala jsem si. Nemohla jsem. Leen mi všechno skvěle nalajnovala a já se nemohla vzepřít. Byla jsem plně v její moci, i navzdory tomu, že se mi to vůbec nezamlouvalo.


,,Nejsem příliš dobrý tanečník," zamumlal Sev a já se pousmála. Prohodila jsem s ním sotva pár slov a zjistila, že to není takový ten typický zmijozel. Nepotřeboval se vychloubat na každém rohu svými schopnostmi a prokazovat svůj původ. Byl protě svůj a to mě na něm tak moc fascinovalo. Avšak i já jsem poznala, že se mě bojí. Lépe řečeno, má nahnáno z Leen.

,,Proč se jí bojíš?" nadzvedla jsem tázavě obočí. Ta otázka mi v hlavě vrtala už dost dlouho. Nedokázala jsem pochopit, co všichni proti ní mají. Ano, sem tam působila jako mrcha, ale jinak se chovala zcela normálně. Poupravila jsem si svou škrabošku, aby mi padla přesně na kořen nosu a nepadala mi.

,,Neznáš její pravou tvář," špitl mým směrem a já se zarazila nad významem jeho slov. Začala hrát hudba a mi se dali do pohybu. Sev se zděšeně rozhlížel všude kolem sebe. Podle všeho se ujišťoval, že Leen není v našem dosahu.

,,O čem to mluvíš? S Kiem se s ní bavíme ze všech nejvíc!" namítla jsem okamžitě a on se hořce zašklebil. Celá tahle situace byla zvláštní. Na Leen jsem slyšela spoustu pomluv, ale nikdy jsem si nepomyslela, že je to pravda.

,,Proč myslíš, že za tebou tak dolézá? Má něco v plánu! Navíc, jak je možné, že nastoupila do Bradavic chvíli před tebou? Přesněji řečeno v červnu," zavzpomínal na jisté souvislosti a já zbledla. Dobře, tohle už začíná být podezřelé. Proč by Leen nastupovala jen tři měsíce přede mnou? Ale na druhou stranu, neznala mě a nemohla tušit, že mí rodiče zahynou a budu poslána do Anglie. Leda, že by ona byla ten vrah...ale to je hloupost...ale co když...ne, to prostě nejde!

,,Víš důvod, proč nastoupila tak pozdě?" otázala jsem se tichým třesoucím se hlasem. Cítila jsem, jak se mi ženou do očí slzy. Myslela jsem si, že jsem se dostala ze špinavé hry, přitom jsem skočila po hlavě do jiné, do mnohem horší. Jsem to ale pitomá nána!

,,Odůvodnila to tím, že měla domácí výuku. Přitom její rodiče jsou mudlové. Nemohli ji učit," pokrčil mírně rameny. Všechno to do sebe zapadalo jako nechtěné kusy rozbité skládanky. Leen byla všude a vždy věděla, kde mě má najít. Pachatel mě vždy objevil až příliš rychle a dokázal zasáhnout mé slabiny. Svěřovala jsem se jí se vším. Věděla o mně první, poslední. Proč by mi jen tak z ničeho nic nabízela pomoc, abych se odmanila z moci Nebelvíru? Chtěla se dostat ke mně co nejblíž, aby mě pak odrovnala v nejméně očekávaný moment. Všechno to bylo dopředu naplánované. Už do začátku to byla past a já jsem se do ní až moc snadno chytla. Po tváři mi stékala jedna neposlušná slza a já neměla sílu na to, abych ji setřela.

,,To ona zabila mé rodiče a nyní chce zabít i mě!"

****************

Aloha, lidi! :)

vítám vás u dnešní kapitoly a jak jsem slibovala, menší zvrat je tady! :) no, menší :D záleží, co bereme jako menší :D

Hned por začátek mám na vás menší prosbičku O:) Kamarád začal točit na youtube a já mu slíbila, že ho budu sdílet :D tak tedy, že je to on, tak to dodržím O:) chtěla bych vás poprosit, jestli byste se nemrkli na jeho videa, odkaz najdete v komentářích :) děkuju vám moc, jak za sebe tak za něj :) ♥ Věřte mi, pobavíte se u toho :D

Co říkáte na teorii Lior? Myslíte, že má pravdu a Leen je ten záhadný útočník, který ji chce odrovnat stejně jako její rodinu? :c

Ps: Byl tady dotaz na šaty, tak vám sem přikládám obrázek pro menší představu :) škrabošku jsem bohužel žádnou vhodnou nenašla :\

Ps: Byl tady dotaz na šaty, tak vám sem přikládám obrázek pro menší představu :) škrabošku jsem bohužel žádnou vhodnou nenašla :\

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

to je pro dnešek vše a zítra vám dodám další a již poslední část plesu, co se tam podle vás odehraje? :c

mějte se krásně a skládejte básně! ♥

lovuju vás ♥

-Katy


Dotek smrti [HP FF]✔Where stories live. Discover now