✦ 28. kapitola - Beštia ✦ (Časť 2.)

2.2K 227 11
                                    

Vystúpili na poschodí a prešli do reštauračného zariadenia agentúry. Starry si vzala tácku a hľadela na výklad, v ktorom boli poukladané dnešné menu. Konečne si mohla vybrať niektoré z nich a zjesť to celé. Plastové poháriky plnené kopcom boli minulosť.

Vzali si tácky a potom spoločne prechádzali k jednému zo stolov. Rebecca s So-Eun tam už boli. Mávali im a oni si sadli k nim.

Sledovala ostatných ľudí a všimla si, že neďaleko nich sedel Joshua a Seung-Woo. Seung-Woo si ju všimol a slabo sa na ňu usmial, potom jej zamával. Zjavne i oni mali obedovú pauzu, no Noaha nikde nevidela.

„Trey?"

„Čo je, Starry?"

„Len som chcela vedieť," stíšila hlas. „Ako sa má Noah?"

„Prečo?"

„V ten deň nebol na natáčaní kvôli tomu, čo sa stalo. Chcela som mu dať čas, no myslela som, že sa čoskoro objaví. Ako sa má?" vyzvedala.

Noah bol jediný, kto sa neodvážil prísť ju pozrieť, kým ležala v nemocnici.

„Bol na párty so štábom. Má sa fajn."

Nadvihla obočie. Vedela, aké to je. Pochybovala o tom, že by sa mal fajn. Keď sa s ním videla naposledy, pochopila, že ho to poriadne vzalo. Ak aj bol na večierku, určite sa len pretvaroval. Bol tam vôbec niekto, s kým sa mohol o tom všetkom porozprávať? Stále si pamätala, aké to bolo, keď zrazu s otcom zostali bez mamy. No oni dvaja mali jeden druhého. Noah bol momentálne sám a ona pochybovala o tom, že by sa s chalanmi zo skupiny bavil o takýchto veciach.

„Chcela by som ho ísť pozrieť."

„Je to muž."

„Je to kolega. Ktorý so mnou natáčal a ktorému umrel niekto blízky. Prosím."

„Inokedy," nenechal sa odbiť. „Teraz sa poriadne najedz a poobede budeme pokračovať s nahrávaním tej nemožnej skladby."

„Zistila si, pre koho to spievaš?" spýtala sa jej So-Eun.

„Pre Matta," odvetila Starry.

Rebecca sa rozosmiala: „Tak toto je gól! Najprv ťa hejtoval, pretože si vydala pieseň skôr, než on a teraz dokonca chce, aby si mu pomohla so spevom? Zober ma tam, Starry, nech mu to poriadne vytmavím. Panebože!"

„Urobíš to neskôr," povedala jej Starry.

„Máš pravdu," súhlasila s ňou Becca. „Dovtedy si pre neho pripravím poriadnu potupu. Bude si priať, aby sa nenarodil."

„Jedzte, kočky," povedal Trey. Kým oni tri klebetili, on mal už dávno prázdny tanier. „Starry, musíme sa dnes ešte staviť za Marcom."

Starry pocítila, ako sa jej stiahol žalúdok. „Čo zase odo mňa chce? Veď som s ním bola dnes ráno na sústredení, keď nám predstavoval nový vizuál. Ak chcel so mnou niečo riešiť, prečo to nepovedal hneď?"

„Nevidím mu do hlavy," povedal Trey. „Dozvieme sa, keď tam prídeme."

Dievčatá sa pustili do obedovania a Trey vytiahol noviny, ktoré nemal za celý deň čas si prečítať. Starry nezjedla celú porciu. Jej žalúdok na to nebol stále zvyknutý, no teraz bol stiahnutý aj kvôli nervozite. Aby nejako zabila čas počas svojej obedňajšej pauzy, vytiahla svoj mobil a zapla internet.

Náhodne pootvárala niekoľko stránok z histórie, no nikde nevidela nič, čo by ju zaujalo. Práve chcela pozatvárať všetky okná, keď zazrela svoju históriu takmer spred roka, keď ešte vo svojej internátnej izbe čítala na nejakej webstránke plnej bulváru o výročí úmrtí členiek Four Elements.

Črievice Popolušky sú čierne [Ladies First]Where stories live. Discover now