✦ 23. kapitola - Hodina herectva ✦ (Časť 2.)

1.9K 225 10
                                    

Zmocnila sa jej paranoja. Ukázal mu azda Noah tú fotografiu s Brunom? Povedal predsa, že ju nikomu nedá, dokiaľ ho bude poslúchať! Vedel, že by ju okamžite vyrazili z agentúry. A od toho dňa, ako si ju zavolal na byt a ona sa pri jeho klavíri rozplakala, pretože to bol asi najhorší deň v jej živote, ju už viac neotravoval. No bývali spolu, mohol mu fotku kedykoľvek ukázať.

„Videl som vás na schodoch," pokračoval Seung-Woo, keď videl, že Starry neodpovedá.

„O čom to hovoríš? S nikým som sa na schodoch nebozkávala!" vyhŕkla.

Takže predsa nevie o jej bozku s Brunom! Boli vtedy schovaní v jednej z úzkych chodieb, neboli spolu pri schodišti. Tak o čom to teda hovoril?

Chvíľku sa na neho hľadela a potom sa jej v očiach mihol záblesk poznania. Narážal na ten večer, kedy bola v ich agentúre Halloween párty a ona bola s Noahom na schodoch. Nepobozkali sa v ten deň. Len ju provokoval, pomaly sa k nej približoval a snažil sa ju donútiť k bozku, ale ona mu odolala. Keď sa vrátila naspäť do miestnosti, kde sa konala párty, stretla sa s ním a bola zaskočená, prečo je taký odmeraný. Takže ich dvoch videl na schodoch a zle si to vyložil.

„Stál som tam, videl som vás," hneval sa Seung-Woo, ale nekričal. Jeho hlas mal nebezpečný hrdelný tón, ktorý jej pripomínal vrčanie.

Prichádzala o kamaráta a zdalo sa, že nech povie čokoľvek, nedokáže utíšiť jeho hnev, napraviť to, čo sa udialo.

„Nepobozkali sme sa! Vážne!" zovrela dlane v päste a podišla k nemu. „Iba ma provokoval!" mávala vôkol neho rukami. „Akoby si ho nepoznal! Nie ste predsa kamoši?"

„Videl som..."

„Nevidel," nahnevala sa. „Videl si nás iba blízko stáť pri sebe! Prečo si takýto? Prečo si za mnou neprišiel a neporozprávali sme sa?"

Starry sa nevedela dlho hnevať. Aj teraz sa jej hlas začínal lámať a ona sa musela ovládať, aby sa jej z očí nerozsypali perly sĺz. Zovrela spodnú peru, párkrát zažmurkala.

„Nemohol som sa s tebou o tom zhovárať," urobil niekoľko krokov vpred a zastal pred Starry. Díval sa jej do očí a ona sa v nich začínala utápať. „Bál som sa, že si ma zradila."

Zradila? Starry sa zháčila a v očiach sa jej zračilo prekvapenie. Prečo by ho mala zradiť? Veď predsa nikdy spolu nechodili a ani nechodia. Ako ho môže zradiť tým, že si začne s niekým iným?

„Oh!" dostala zo seba.

Seung-Woo rozprával svoju časť dialógu zo scenára. A ona si myslela, že sa s ňou skutočne háda kvôli Noahovi. Takže na ňu nebol nahnevaný? Nevyznala sa v ňom.

„Takže ma pobozkáš?" na tvári sa mu zjavil úškrn.

Jeho úsmev bol hrejivý, príjemný. Nebol taký iritujúci ako ten, čo na svojej tvári dokázal zobraziť Noah.

„Pobozkáš?" zopakovala Starry o cúvla krok späť.

Jasné, povedali jej, že to bude romantická dráma, ale nevedela, že sa v nej bude musieť s niekým bozkávať. Až kým nepreštudovala scenár. Hoci ho ešte celý nestihla prečítať, prelistovala ho v aute, aby sa pozrela, aké scény sa tam budú odohrávať. Znova chcela cúvnuť, ale Seung-Woo ju chytil jednou rukou okolo pása a pritiahol k sebe.

Pozrela sa mu do očí a dych sa jej zrýchlil. Vo filmoch sa herci nebozkávajú naozaj, však? Nestihla sa na to Jacksona opýtať, ale určite to nemohlo byť naozaj! Takže sa iba priblíži tak, aby to kamera mohla zachytiť a potom to strihnú. Nebude ju naozaj bozkávať. Že nie?

Črievice Popolušky sú čierne [Ladies First]Where stories live. Discover now