✦ 16. kapitola - Po polnoci ✦ (Časť 7.)

2.6K 238 10
                                    

Vošla naspäť do salóna, kde sa konal večierok. Hostí v sále ubudlo, noc poriadne pokročila. Mali by sa čoskoro vrátiť naspäť na izbu. Seung-Woo jej zamával a zmizol v dave hostí. Starry si vydýchla. Keď si už myslela, že jej deň nemôže byť horší, zazrela rozzúreného leoparda. Becca k nej ihneď pribehla, po vľúdnom pohľade ani stopy. Trey ich zazrel a predpovedal blížiacu sa katastrofu. Spolu so So-Eun sa k nim ponáhľali.

„Tak tu si!" zafučala Rebecca.

Starry nechápala, prečo je taká nahnevaná.

„Vraj si odmietla jedného zo sponzorov," povedala. „Bol to chlap, ktorý tu má najviac peňazí! Nedostali sme to kvôli tebe? Povedal, že si sa k nemu správala hnusne!"

Starry na ňu neveriacky zízala. „Ja že som k nemu bola neslušná?" ohradila sa ihneď. „To on bol neslušný ku mne!"

„Mala si sa obetovať! Dať si s ním jeden-dva poháriky, nechať ho, nech sa ožerie! To by si snáď vydržala. Je jedno, čo ti rozprával, skrátka by si iba prikyvovala a usmievala sa."

„Rebecca," prehovorila Starry. „Ten muž ma obťažoval."

„Sme tu ako tovar vo vitrínke. Nie každý do nás bude pchať peniaze kvôli tomu, že spievame. Ale aj kvôli tomu, že dobre vyzeráme. Viem, aká si netýkavá. Isto ťa chytil okolo pliec, alebo za koleno a už si musela panikáriť. Mohol nám zaplatiť všetky výdavky spojené s agentúrou! Odohnala si najlepšieho sponzora! Sťažoval sa riaditeľovi agentúry! Očividne sú starí známi."

„Becca," prehovorila znova Starry. „Nechytal ma za plecia, či koleno, išiel mi pod sukňu."

Rebecca zmĺkla.

Starry nevedela, čo bolo horšie. Či zážitok, ktorý sa jej stal, alebo to, že teraz o ňom musela pred nimi rozprávať. Líca jej znova horeli od hanby. Chcela na ten incident čo najrýchlejšie zabudnúť, no oni jej ho teraz neustále pripomínali. Na správaní toho muža nebolo nič nevinné a hravé, ako keď si ju doberal Noah s tými detinskými piatimi sekundami. Pri tom chlapovi jej v hlave zavýjal pud sebazáchovy a ona sa cítila ako bábka. Odmietla ho a on sa sťažoval riaditeľovi agentúry. Donútia ju to urobiť? Marco bol schopný všetkého, predpokladala, že riaditeľ agentúry musí byť rovnaký. Financoval predsa celý projekt Ladies First, aj keď bolo jasné, že pri Starry to budú len utopené peniaze.

„To nemôže byť pravda, Starry," zapojil sa do toho Trey. „Také niečo si ten muž nemôže dovoliť. A hlavne nie na tomto mieste. Bol by z toho škandál."

So-Eun ho chytila za lakeť a on konečne stíchol. „Urobil ti ten muž ešte niečo, Starry?" opýtala sa jej. Pustila Treya a sklonila sa bližšie k nej, aby Starry nemusela natoľko dvíhať hlas.

„Našťastie, nie," zavrtela hlavou Starry. V očiach ju po niekoľkýkrát zaštípali slzy. Všetky tie zážitky, čo dneska prežila, ten alkohol a adrenalín. Akoby na ňu až teraz doľahlo to, čo sa stalo a s čím tak dnes bojovala. Rozplakala sa a So-Eun ju hneď objala.

„Stiahol ma dozadu k tým kulisám so závesmi, aby sme sa tam ukryli, ale ja som ho odmietla," vysvetľovala Starry. „Chvíľku sa ma snažil donútiť a presvedčiť, ale potom sa naštval a odišiel. Povedal, že z jeho peňazí neuvidíme ani cent. Nebudem s niekým spať pre peniaze. Môžu ma nechať hladovať a posmievať sa mi, ale neurobím to!"

„Šššš, bude to v poriadku, Starry," tíšila ju So-Eun.

„To si píš, že nebude," zamrmlal Trey.

Dievčatá na neho pozreli, šokované jeho tónom. No v očiach mu blčal hnev, Starry ho takto nazúreného azda ešte ani nevidela.

„Toto je seriózna agentúra!" pokračoval Trey. „Takéto praktiky tu nemajú čo robiť. Agentúra nikdy nebude podporovať prostitúciu, vychovávame tu predsa hviezdy! Hneď teraz idem vyhľadať riaditeľa a povedať mu, čo sa stalo. Keby toto niekto videl, nebodaj ešte aj vyfotil, položí to celú agentúru. Párty sa končí, dievčatá. Rád by som vás odprevadil na byt, ale nemôžem. Zvládnete to samé?"

Črievice Popolušky sú čierne [Ladies First]Where stories live. Discover now