✦ 11. kapitola - Princezná a rytier ✦ (Časť 2.)

2.8K 296 19
                                    

Mobil v taške jej zadrnčal. Začala sa v nej hrabať a napokon sa jej ho podarilo nájsť. Pozrela sa na displej a keď zazrela Treyove meno, ihneď zdvihla hovor. Jedno z pravidiel kódexu S&S agentúry: manažérovi musíte vždy zdvihnúť mobil.

„Starry?"

„No?"

„Čo by si povedala na to, keby si sa dnes zoznámila s nahrávacím štúdiom? Jedno z nich je voľné a aspoň využijeme čas, kým príde Rebecca. Potom začneme hneď s prácou na vašej prvej skladbe. Bude tam aj Bruno. Priprav sa na to, že budete mať dlhšie hodiny spevu."

Mala pocit, že sa znova neudrží na nohách a padne na zadok. Po tom, čo sa medzi nimi odohralo, pre ňu bolo čoraz horšie čeliť mu. Počas hodín spevu bola často nesústredená, neustále myslela na ich spoločný bozk. Navyše, tým, že bol Marco na ňu protivný a ostatné dievčatá jej robili naprieky, zvykla si vyžalovať sa mu a našla v ňom spojenca. Bolo pre ňu ťažké nepovažovať ho za čosi viac. Jasné, bol to dospelý muž, jeho to možno absolútne netrápilo, ale ju hej. Nedokázala ho od toho dňa vytriasť z hlavy. Nevydrží s ním byť osamote ešte dlhšie.

Rýchlo dopila svoj kelímok instatnej polievky, strhla z chrbta otravné popruhy na správne držanie tela od Marca a ponáhľala sa na dohodnuté miesto.

„Vitaj v nahrávacom štúdiu, Starry," povedal jej Trey.

Bola to štvorcová odhlučnená miestnosť, doprostred ktorej teraz personál presúval stojany s mikrofónmi a papiermi s textami. Celú jednu stenu tvorilo obrovské okno, cez ktoré ste videli do vedľajšej miestnosti, kde sedeli zvukoví technici za panelom s obrovským množstvom gombíkov. Mohli sa s nimi zhovárať tak, že stlačili niektoré tlačidlo a ich hlas bolo počuť buď v slúchadlách, alebo reproduktoroch v stene.

Starry ešte nikdy nevidela, ako sa nahráva hudba, ak nepočítala zostrihy z niektorých videoklipov slávnych hviezd, ktoré jej požičal Trey. Pocítila vzrušenie. Po príšerných hodinách nudnej teórie a neprestajnom šikanovaní mala konečne pocit, že skutočne pracuje na niečom, čo ju napĺňa.

Navyše ju upokojilo aj to, že tam bol Trey, zvukoví technici a So-Eun, takže s Brunom napokon nebude sama. Už sa necítila, ako keby mala vstúpiť do jamy levovej. Nevedela, či sa Bruno na ňu pozeral, ale ona odviedla perfektnú prácu vo vyhýbaní sa očného kontaktu a predstieraní, že sa medzi nimi nikdy nič nestalo. Možno by mohla byť aj herečkou, preblyslo jej mysľou.

Poobedie im ubehlo rýchlo. Bruno sa s nimi rozprával cez mikrofón a najprv im opäť trpezlivo vysvetlil, ako majú dýchať. Nasledovali hlasové cvičenia. Starry si už počas toho uvedomila, že ich dva hlasy dohromady neznejú vôbec zle. So-Eun mala tenký dievčenský hlas, ktorý jej niekedy pripadal až piskľavý. Vďaka tomu ale zvládla zaspievať výšky, na ktoré by si Starry nikdy netrúfla.

A ten jej? Nuž, ona ho považovala za obyčajný. Nechápala, ako môžu všetci byť unesený jej hlasom. Keby ona a jej mama mala skutočne taký neobyčajný hlas, zrejme by ju niekto objavil už dávno. A nie teraz.

„Daj si slúchadlá, Starry," povedal jej Trey z vedľajšej miestnosti. „Pustíme vám vašu prvú skladbu."

Po jej boku sa postavila i So-Eun. Obe ho poslúchli.

Starry do uší prenikla skladba, ku ktorej mali naspievať svoj text. Melódia bola veselá a energická. Po pár vypočutiach sa Starry nemohla ubrániť jej nákazlivosti a začala si ju hmkať. Ako však mala túto pieseň ozvláštniť svojim spevom, to nevedela.

O pár minút neskôr im do dlaní vložili vytlačený text skladby. Marco rozprával o tom, že ich prvý singel bude začiatkom celého príbehu Ladies First. Premena naivného dievčaťa na dospelú ženu. Starry začala očami prechádzať po strofách a stuhla na mieste. Vedela, že to je len obyčajná pesnička, ale nemohla sa ubrániť veciam, ktoré jej ten text začal pripomínať.

Črievice Popolušky sú čierne [Ladies First]Where stories live. Discover now