✦ 28. kapitola - Beštia ✦ (Časť 1.)

1.7K 213 8
                                    

„Dobré ráno, dievčatá!" do miestnosti vstúpil Marco.

Starry sa od neho odvrátila. Nemala ho rada. Neznášala jeho sebavedomie a ego. Verila tomu, že existovalo mnoho žien, ktorým by niečo takéto imponovalo, ale ona mala jednoducho dosť. Chcela len jednoducho spievať a neriešiť to, ako bude vystupovať a ako sa má správať. Nebola predsa žiadna cvičená opica.

„Konečne bolo rozhodnuté, ako bude vyzerať váš nový vizuál pre nosnú skladbu albumu," povedal a preklikol na počítači prezentáciu.

„Ako vždy neplytvá časom," poznamenala So-Eun.

Starry jej nevenovala žiadnu pozornosť. Dívala sa na Rebeccu, ktorá hltala Marcové každé jedno slovo. Možno ju nemala rada, ale musela uznať, že Rebecca svoju prácu milovala. Aj Starry mala rada spev, ale neznášala všetky tie veci okolo toho. Vystupovanie, líčenie a tony šiat. Násilná uhladenosť a neustále obavy o to, aby si nejakým konaním nerozhnevali svojich nových fanúšikov. Cítila sa ako v klietke.

Naproti tomu Rebecca bola úplne iná. Užívala si každučkú jednu časť tohto povolania. Istotne neexistoval človek, ktorý bol viac stvorený pre túto prácu, ako bola ona. Aj teraz ihneď narovnala chrbát a očami prebehla po plátne, na ktoré Marco premietal svoju prezentáciu.

„Vieme, že pre prvá skladba a videoklip mal navodiť koncept roztomilých dám. Názov vašej skupiny je predsa len Dámy majú prednosť. Preto sme sa rozhodli troška pritvrdiť. Ukážeme vašim fanúšikom, že nie ste len roztomilé dievčatká, ale meníte sa na dámy."

„Čo tým myslíš?" opýtala sa dychtivo Rebecca.

„Témou vášho nového albumu bude príťažlivosť. Už nebude zlaté dievčatká v pekných šatočkách. Zmeníme vás na príťažlivé ženy, za ktorými sa bude otáčať každý muž. Rovnako pritvrdíme aj vo vašich piesňach. Žiadne nevinné a naivné pesničky o zamilovaní sa a o mladosti."

„Znie to super!" nadchla sa okamžite Rebecca.

„Bude to super," ubezpečil ju Marco. „Pracuje na tom dokopy niekoľko našich najtalentovanejších hláv. Ale takýmito vecami vás nebudem zaťažovať. Podstatné je, že sa agentúra rozhodla. Hlavnými tvárami S&S Entertainment sa odteraz stáva skupina Bad Boyz a Ladies First. Všetky zdroje, ktoré spoločnosť má, vrazí do vás."

„To je dobrá správa, nie?" usmiala sa So-Eun. „Myslela som, že budeme po celý ten čas iba niekde v pozadí."

„Nie, to nie. Preto sme sa rozhodli vás všade pustiť. Rebecca bola v televíznej šou a reklame, Starry už odvysielali celú jej televíznu drámu. Musíme to poriadne roztočiť, aby boli ľudia vo vytržení, keď vyjde váš prvý reálny album, už žiadne single. A potom spustíme prvé koncertné turné. A uvidíme, ako to pôjde."

Marco prepol ďalší slide na prezentácii.

Starry otrávene zdvihla pohľad k tomu, čo jej ukazoval. No jasné, presne niečo také čakala. Bulvár je plný toho, ako agentúry sexualizujú mladé speváčky. Obliekajú ich do čoraz obscénnejších kostýmov, až vidno viac kože než látky. A potom sa čudujú, že niektorí fanúšikovia zachádzajú tak ďaleko, až sú ochotní niektoré z nich prepadnúť a zneužiť.

Avšak to, čo uvidela na prezentácii, ju zaskočilo. Bol na nej náčrt trojice žien. Podľa farby a ich účesov mohla iba predpokladať, že v skutočnosti predstavujú ich tri. Hoci si Starry predstavovala niečo, čo by bolo ďaleko za hranicou, na tomto náčrte nič nebolo. Bola tam síce odhalená koža, ale nebolo to nič strašné.

Na náčrte boli tri drámy sediace v kreslách, oblečené v luxusne vyzerajúcich róbach. Jednoduchý mejkap, ale výrazný červený rúž z nich robil elegantné dospelé ženy.

Črievice Popolušky sú čierne [Ladies First]Where stories live. Discover now