Část 60 - Duet?!

1.1K 82 6
                                    

HARRYHO POHLED

Zasraná chřipka nebo co to je! Nikdy nejsem nemocnej, ale zrovna teď na mě všechny ty bacily museli naskákat! Kurva to je načasování. Tak moc jsem na ní chtěl čekat na letišti, ale výslovně mi bylo zakázáno vstávat z postele. Kdybych neměl ty horečky tak na nějakej zákaz seru a jdu za ní.

Koupil jsem jí náramek s nápisem a sobě ten samý. Doufám, že jí to aspoň kluci předají, když jdou za ní. Co já bych dal za to abych jí ještě do koncertu viděl.

***

„Něco chystáte?" Zeptala jsem se zvědavě.

Seděla jsem s nimi v obýváku, ale leze to z nich jako z chlupaté deky. Koukali na mě, a ani jeden nechtěl začít.

„Tak co teda plánujete?" Zeptala jsem se znovu.

„Víš, jak máme teď v neděli koncert?" Zeptal se mě Liam.

„Jo vím. Niall mi o tom říkal. Proč?" Zeptala jsem pořád nechápavě.

Nechápu, proč mi to prostě neřeknou. Takhle tu budeme sedět ještě do soudnýho dne, než to z nich vypadne. Vsadím se, že ani o nic velkého určitě nejde.

„Chceme abys zpívala." Vypadlo z Nialla

„Cože?" Zeptala jsem se okamžitě, co mi to došlo. „To nemyslíte vážně." Dodala jsem k tomu.

„Naprosto. Půjčíš mi svůj mobil?" Zeptal se mě Niall

Nechápavě jsem se na něj podívala, ale podala jsem mu ho. Neměla jsem sílu se na něco ptát, protože mě naprosto odzbrojili, tím co na mě teď vytáhli.

„Chceme abys sis dala duet s Harrym." Promluvil znovu Liam.

„A co na to Harry?" Zeptala jsem se trochu přidušeně. Nechci zpívat na jejich koncertu, kord když je každej zvědavý na ně a né na mě. Určitě bych to ani nezvládla.

Všichni tři se na sebe podívali, ale nikdo se moc do řečí neměl.

„On o tom neví, že jo?" Řekla jsem a postupně se zadívala na všechny. Bylo vidět jak znervózněli.

„Ne neví. Je pořád hrozně mimo, sice od tý smsky co jsi mu poslala je to lepší, ale pořád to není ten starý Harry." Řekl Louis.

Absolutně netuším, co jim na to mám říct. Nejsem připravená zejtra zazpívat na koncertu, kde bude x tisíc fanynek. To je naprosto šílený.

„Doufám, že každej vidíte jak je to šílený." Řekla jsem a podepřela si hlavu rukama.

„Není to šílený, bude to krásný. Máme to vymyšlený. Všichni s tím souhlasí. Bude to zařízený tak abyste se vůbec nepotkali. Od Jenny vím, že od nás posloucháš hlavně Fireproof, takže byste zpívali tu. Normálně bysme s ním vyšli na pódium, aby mu to nepřišlo divný a potom si tam někam sedli a nechali vás zpívat." Řekl Niall, jako by se vůbec nic nedělo.

„Kluci já nevím, je to tak strašně šílený." Řekla jsem.

Znělo to krásně, ale představy se bohužel do reality docela liší, a já nechci, aby to skončilo nějakým fiaskem. Nechci jim zkazit koncert.

„Co tady řešítě?" Slyšela jsem říkat Jenny, která vyšla z koupelny.

„Ten duet." Řekl jednoduše Niall.

„Ty jsi o tom věděla?" Zeptala jsem se a otočila se na ní.

„Jo, pomáhala jsem jim. Vždyť je to úžasnej nápad. Bude to naprosto úžasný, a jeho výraz bude nezapomenutelný." Řekla Jenny.

„Jenny je to děsně ujetý." Řekla jsem upřímně.

„Není. Prostě to odsouhlas." S těmito slovy si k nám přisedla.

„Co když to poseru, to vás nenapadlo?" Vypadlo ze mě.

„Jasně, že neposereš." Odpověděl pohotově Niall. „To zvládneš, slyšel jsem tě zpívat. Neposereš to a když už by to někdo posral tak to bude Harry. Věř mi. Nechci tě strašit, ale řekl bych, že chvilku budeš zpívat sama, až tě tam uvidí." Řekl Niall.

Díky Nialle, fakt mi teď pomáháš.

„Nemám ani nic na sebe." Pronesla jsem.

„Takže do toho jdeš, to je super! Takže koncert, je od 20:00. Přijede pro vás auto v půl 7. Zavedou tě do maskérny a tak. Je úplně jedno co budeš mít na sobě. Budeš pořád s Jenny no a před začátkem tě dostaneme za pódium, ze kterého vyjdeš až Harry začne zpívat." Řekl Niall a pohladil mě po ramenou.

„Dobře, dobře. Vůbec to nezní jako ten nejbláznivější nápad." Začala jsem samu sebe přesvědčovat.

„Super, jseš skvělá. Jo a ještě bych zapomněl. Harry ti něco posílá." Podívala jsem se na krabičku, kterou Niall, držel v ruce a podával mi jí. Chvilku jsem se na ní dívala než jsem jí popadla do rukou a otevřela.

„Páni." Začala jsem se usmívat. Do očí se mi začaly hrnout slzy.

„Ukaž!" Jenny mi začala brát krabičku. „To je krásný." Začala kývat na souhlas.

V krabičce byl korálkový náramek, na jeho přední straně byli korálky s písmeny: I LOVE YOU. Pořád mám ten náramek z Mexika, nevyhodila jsem ho. Mám ho v krabičce v kufru, ale tohle je taky krása. Určitě si ho zítra (vůbec netuším, kdy jsem ho plánovala původně. Sorry:/) na ten koncert vezmu.

„No nic, my už půjdeme. Uvidíme se zítra. Jen tak mimochodem máme pro vás ještě jedno překvapení." Začal se culit Niall.

„A ty mi ho asi neřekneš, co?" Zeptala jsem se.

„To teda fakt ne." Odpověděl se smíchem. No tak co, aspoň jsem to zkusila. Všechny jsem objala a zavřela za nimi dveře.

„Co jsem to proboha udělala?" Ptala jsem se sama sebe, ale nahlas.

„Správnou věc." Slyšela jsem říkat Jenny.

„A teď pohni. Kluci mi dali kreditku společnosti na kterou si máš nakoupit nějaké oblečení." Řekla Jenny a kartou mi zamávala před obličejem.

„Dobře, jenom se převléknu." Řekla jsem a zapadla do pokoje. Z kufru jsem vytáhla letní šaty, rychle si je navlékla a šla jsem za Jenny.

***

„Co tohle?" Začala mi Jenny ukazovat nějaké šaty. Nějak mě nezaujali, takže je vrátila nazpátek a prohlížela dál

„Asi jsem se zamilovala." Řekla jsem potichu a začala vytahovat tu krásu přede mnou.

Šaty/overal měl krásnou modro-fialovou barvu se stříbrnými kamínky a vzadu něco jako vlečku. Bylo to tak úžasný. Už mám vybráno. (Nahoře v médiích.)

Jenny na mě mrkla a šla ke mně. „Tak tohle je naprosto boží." Začala se radovat. V kabince jsem zjistila, že všechno sedí jak má, rychle jsem to zaplatila a byla na sebe pyšná. Ani jsem nedoufala, že takovou krásu najdu.

S Jenny jsme se stavily ještě pro nějaký ledový kafe a vydali se zpátky do bytu. Začínalo se pomalu chýlit k večeru a já byla totálně hotová. Tak akorát se jít umýt a lehnout.

Jen co jsme přijeli jsem tak opravdu udělala. Rychle jsem naběhla do koupelny, umyla se, převlékla se do pyžama a šla si lehnout. Vůbec jsem nepřemýšlela o zítřku, doufala jsem, že se všechno povede podle plánu.

Usnula jsem prakticky okamžitě. 


Kdo se ještě nepodíval tak urychleně se mrkněte na moje nový story → MY BOSS (s Harrym) a zanechte mi tam komentář, co si o tom zatím myslíte :) Klidně i hvězdičku, zlobit se nebudu :D

Je tu předposlední díl...! Co říkáte na vývoj? Upřímně už od začátku jsem věděla, že tam chci zakomponovat něco takovýho :D

Omlouvám se za chyby.

Never before - H.S.Where stories live. Discover now