Část 17 - What's again

1.8K 116 7
                                    

Nechápu o co mu jde, asi si myslí, že si před těma jeho sladkýma kecama sednu na prdel a dám mu jako všechny ostatní holky. Ale to se chlapec plete.

Omluvu jsem radši přijala, nechci se tu s ním hádat do konce prázdnin. Teď tak nějak doufám, že se sneseme. Doufám, že už je to za náma.

Tak nějak jsem v sobě cítila, že jsem ten alkohol pít fakt neměla. Zase si myslim, že právě díky alkoholu jsem na něj byla milejší. Myslela jsem si, že v tom drinku toho chlastu moc nebylo, ale to jsem se spletla. Navíc jsem teď do sebe hodila to pivo. Ale zejtra budu určitě ok.

„Tak dohrajeme, ten set?" Ozval se Niall

Neměla jsem důvod nepokračovat a Zayn taky, docela jsme je drtili. Měli co dělat aby vůbec ten míč odpálili. Nejvíc to z nich sral Harry, takže se nedivím tomu jeho ksichtu, když měl pokračovat.

„Fajn, jdeme a konečně je rozdrtíme." Odpověděla jsem Niallovi. Hrozně ráda totiž vyhrávám pro informaci hlavně nad takovýma namyšlenýma pakama jako je Harry Styles.

„Tolik si nefandi." Ozval se Harry s celkem naštvaným obličejem.

Jen jsem se na něj usmála, abych ho naštvala ještě víc. Myslím si, že jsem to splnila.

„Co se mezi vámi dvěma děje?" Zeptal se mě Zayn

„To je na dlouho, ale až bude čas ráda ti tu zábavnou story řeknu." Usmála jsem se na něj, jen pokýval na souhlas a soustředil se na podání.

Netušila jsem to, ale Zayn umí hrát docela dobře. Řekla bych chytat jeho podání asi nebyla žádná sranda, už kvůli těm svalům co se mu rýsujou všude na těle. Zase jsem se nechala unést. Jsem fakt hrozná

Kupodivu to na druhý straně odpálil Harry, a Liam zasmečoval kousek od mě, takže jsem skočila do písku a jen tak tak to odpálila, kde mi to hodně do vzduchu poslal Niall. Vyskočila jsem a zasmečovala přímo do Harryho. Kterýho to trefilo do prsou a skácel se k zemi.

„Yesss! Je to tam!" Zakřičela jsem.

Zayn i Niall si se mnou plácli. Na Harrym bylo vidět, že není zrovna nadšenej, že ho k zemi poslala holka. Opět jsem mu poslala svůj neodolatelný úsměv.

Všude na těle jsem cejtila písek, který se na mě úplně přilepil když jsem vybírala ten míč asi 5 cenťáků nad zemí.

Je docela nepříjemný ze sebe dostávat ten písek, připadám si jako na peelingu. Mam pocit jako kdybych si s tím pískem strhávala i kůži. Kašlu na to. Až na pokoji – ve sprše. Bude tam sice bordel, ale tak snad uklízečky se o to postarají aspoň v to tedy doufám.

Připadala jsem si jako v televizi, protože na Zayn s Harrym zase koukali jako kdybych dělala bůhví co.

„Co je zase?" Zeptala jsem se

„Nic, co by bylo?" Odpověděl Harry s tím svým úšklebkem

Jen jsem zakroutila hlavou a šla se zase napít. Bylo mi neskutečný horko, vůbec mi hlava nebere jak tohle může někdo hrát přes den, když je asi tak o 10 stupňů víc. Dá se říct, že ze všech lilo stejně jako ze mě.

„Tak co nepůjdem se schladit do bazénu?" Ptám se Jenny, kterou už to tady asi moc nebaví, nedivím se.

Ale některý naše pokusy odpálit míč musely být určitě dost vtipný a komický, hlavně když Harry padal k zemi ten jeho škleb budu mít před očima ještě hodně dlouho. Měla jsem co dělat abych se smíchy nepočůrala.

„Jasně." Promluvili všichni zároveň

Nečekala jsem, že by se k nám zase chtěli všichni připojit.

„Počkej Nee, já už asi budu muset jít na hotel, aby nebyl průser. Zejtra zase na pláži? Máme si toho ještě hodně říct."

„Jasně." Usmála jsem se na něj a objali se. Chybělo mi to, víc než jsem si vůbec dokázala představit. Z nějakýho důvodu mě nepustil a já jeho taky ne. Takže musela zase zakročit Jenny.

„Nechtěl jsi už náhodou jít?" Plivla po něm nabroušeným hlasem

„Co bych pro tebe neudělal, zlato." Odvětil jí s úsměvem na tváři. Okamžitě mi vyletěli koutky vzhůru.

„Neser mě, ti povídám." Už bylo vidět, jak v ní ten vztek vře. Nejradši by mu jednu vlepila.

„Já? Udělal jsem něco špatně?" Ptá se jemným hlasem, na tváři nevinný výraz.

„Už mizim nebo se tu kvůli mně ještě sesypeš, zejtra to dořešíme." Poslal jí vzduchem pusu, aby jí fakt nasral maximálně, jak to jenom jde.

Zamávala jsem mu, a všichni jsme se odebrali k bazénu.

„Proč jsi tak v klidu Nat? Copak si nepamatuješ, jak tě tam nechal jako kus hadru?" Ptala se mě, nechci to s ní teďka řešit – ne předevšema.

Co si budem povídat kluci jsou hrozný slepičí prdele, bylo vidět, že poslouchají a nestojím o jejich chytrý řeči, ne teď.

„Je to už dávno, Jenny, nech to plavat, je to dávno za náma. Dej mu šanci." Odvětila jsem celkem v klidu.

Jenom zakývala hlavou a už mlčela, doufám, že si to vzala k srdci a dá mu do určitý míry pokoj. Nechci aby se tu do sebe pouštěli jenom kvůli mně. Řekla bych, že je to už fakt docela promlčená záležitost kterou netřeba oživovat a hádat se kvůli ní.

Pomalu míříme k našemu bazénu, naštěstí ten písek co mám na sobě, nějak sám odpadl. Takže jsem byla skoro čistá, možná sem tam nějaký to smítko.

S Jenny jsme stáli u bazénu a probírali co budem dělat zítra viděla bych to jenom na nějaký ten bazén a lehátka prostě nic světobornýho, pomalu se blížil náš první týden tady v Mexiku a zatím můžu říct, že si to tady docela užívám. Kord teď, když jsem tu potkala Zayna – vlastně za to můžu poděkovat Harrymu, kdyby mě nenasral tak bych ho ani nepotkala.

Cejtila jsem na bocích něčí ruce a to jak padám do bazénu. Muselo to vypadat celkem komicky, rukama jsem totiž házela všude kolem sebe.

„Který pitomý hovado?" Zakřičela jsem, když jsem se vynořila z vody.


CO ŘÍKÁTE NA NOVÝ COVER K PŘÍBĚHU? Dal mi docela dost zabrat :D

Tak co říkáte na „vztah" jestli se tomu tak dá říkat, co mezi sebou mají Harry a Nat? Mně se to zatím takhle hodně líbí :DD

Taky někdy plánuju přidat pohledy ještě někoho jinýho :D aby to bylo zajímavější :D

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY V TEXTU!

NEZAPOMÍNEJTE NA HVĚZDIČKY A KOMENTY! MOC VÁM DĚKUJU!




Never before - H.S.Where stories live. Discover now