Část 11 - Face to face

1.7K 138 7
                                    

Blížil se ke mně, tvář napnutou. Že by nás čekal zase další výstup? No podle toho, jak se tváří bych se fakt ani nedivila. Měl by se začít klidnit.

„DALŠÍ KOLO ZAČÍNÁ ZA 10 MINUT! NAJDĚTE SI PARTNERY!" Ozval se zase ten mladej plavčík. Byl to fakt kus, divím se, že okolo něj ještě neběhala Jenny. Byl to přesně její tip.

„Pojď jsem." křikl na mě! „Musíme si něco vyříkat!"

Zařval na mě, jako kdybych byla jeho pes, nebo něco takovýho. Něco evidentně podřadnýho, ten jeho přístup mě už začínal fakt dost štvát.

Zase na druhou stranu jsemdocela ráda, že si má chuť „povídat" potřebuju mu říct, že nejsem Selena. Upřímně mě zajímá jeho reakce. Nevím, co od něj mám čekat, zase řev nebo konečně nějakou změnu v podobě úsměvu a omluvy, ale to chci asi moc že?

„Jo už letím!" Křikla jsem na něj. A rozešla se k němu. Nechápu, proč nemohl přijít on. Je asi zvyklej, že když něco řekne, každej ho vždycky poslouchá a neodmlouvá. Tentokrát to ještě tak bude, ale příště to budu já kdo bude diktovat podmínky.

Pořád stál na místě, ruce v kapsách od plavek. Plavky měl modrý s proužkama dole na nohavicích. Slušeli mu. Ježiši co to tady zase melu!.

POHLED HAZZE

Mířila ke mně, jde si jako královna. Kdyby pohla to svou prdelí rychleji byl bych radši.

„Tak hele kdy se mnou konečně začneš mluvit, chci vědět proč jsi to udělala? Co tak strašnýho jsem ti udělal! Ptal jsem se jí.

Ještě jsem nekřičel, ale čekám, že to brzo přijde. Jsem docela výbušnej, ale snažím se nějak klidnit bohužel jsem zatím nepřišel na osvědčenej lék, kterej by mi pomohl.

Flashback - rok 2012

„Harry okamžitě se dostav do kanceláře!" Řval na mě do telefonu, šéf našeho managementu. Nesnáším ho, je to děsnej kretén. Neumí nic jiného než řvát a nadávat. Mám ho dost jako zbytek celý naší party. Už by ho konečně někdo mohl vyhodit.

Myslí si o sobě bůh ví co není.

Sedl jsem do auta a jel za ním. Sel jsem neviděl už asi 4 dny. Nechápu, kde může bejt.

Na konci naší večeře, řekla, že má něco na práci, ale že se co nejdříve ozve. Tak snad se jí nic nestalo. Mám jí rád. Je hodná a úplná dračice v posteli. To se mi na ní líbí nejvíc! Prostě to umí.

Původně jsme chtěli bejt jen kamarádi s výhodama. Ano opravdu, ale bylo nám řečeno, že buď vztah, nebo nic. Nemůžeme si ani jeden z nás dovolit problémy kvůli naší kariéře. Tak jsme na to kývli.

Občas jsme zašli na večeři, aby to vypadalo, že se milujeme a takovýhle sračky. Nikdy jsme se do sebe doopravdy nezamilovali. Nikdy.

Má své světlé stránka, ale oproti tomu ta její panovačnost a uřvanost. Kdo by to chtěl snášet, že? A ještě k tomu dobrovolně.

Už jsem se pomalu blížil k budově našeho managementu.

Konec flashbacku

Koukala na mě těma svýma čokoládovýma očima, ikdyž se mi zdálo, že jsou světlejší a ještě na pravém oku má zelenou tečku, že bych si toho dřív nevšiml? No co si budem povídat do očí jsme si moc nekoukali...

„Hale měl by jsi vědět jednu věc. NEJSEM SELENA!"

Vyklopila na mě tohle. Nevím, že jí to za to stojí si takhle pořád vymýšlet. Myslej jsem, že už tohle máme za sebou. Evidentně ne.

„Co to tady zase meleš! Buď konečně upřímná. Doufal jsem, že už si se to naučila!"

Hněv ve mně opravdu už zase stoupal. Blbka jedna.

„Já upřímná jsem." Řekla naprosto klidným hlasem. Co si budem povídat, to mě vždycky nasere ještě víc.

„Na co si tady doprdele hraješ? Si neskutečná kráva, která si dokáže jenom vymýšlet nic jinýho."

Jen co jsem to dořekl, cítil jsem, jak mě pálí tvář. Dala mi facku! A pořádnou, má páru to se musí nechat.

„Ještě jednou mi řekneš, že jsem kráva a dostaneš 2x tak větší tohle ještě nic nebylo!" Procedila mezi zuby

Nic nebylo? Vždyť to byla rána jako z děla!

„Nejsem žádná Selena!" Zopakovala ještě jednou.

„A co teda prosím tě jako jsi? Se tady jenom snažíš, krejt aby tě tu nikdo nepoznal!"

„Já se tady snažím krejt jako vážně?! Ty si vážně uplně blbej veď? Už taky na mě křičela

Zahlédl jsem jak se k nám blíží Niall. Musel to slyšet. Oprava museli to slyšet úplně všichni, co tu byli. Zase jsem předvedl pořádnej výstup.

„Harry, mluví pravdu, není to Selena." Říkal mi Niall klidným hlasem



- Tak jak se Vám líbí další část? Začíná se to už docela přiostřovat co? :D

- V další části bude menší překvapení v podobě nové postavy. Doufám, že se Vám bude líbit nová zápletka která se chystá :D¨

- Znovu Vám musím poděkovat, za vaše komenty a votes.

BUDU RÁDA ZA KAŽDÝ VÁŠ DALŠÍ KOMENTÁŘ A VOTES!

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY! :)



Never before - H.S.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon