Část 22 - You look sexy

1.6K 103 3
                                    

Už jsem ležela v posteli. Když se ozývali rány a někdo zpíval. Kdo jinej než Harry?!

„Já ho zabiju!" Řekla jsem Jenny

Začala jsem se zvedat z postele, byla jsem fakt dost naštvaná. Co si o sobě sakra myslí! Je už po půlnoci. Nikdo tu na něj není zvědavej.

„Nat, ty tam jdeš?" Zeptala se mě rozespale Jenny, jí to evidentně nevadilo, ale mně jo.

Nevím, o co se zase pokouší. Blbec jeden, chudák Niall. Nemohla bych bydlet s takovýmhle hovadem.

„Jo chci se konečně spát! Nechci to tady poslouchat ještě bůhví jak dlouho. Víš moc dobře, že to dělá jenom proto, aby mě naštval!"

„Jo to asi jo, vy prostě spolu nemůžete vycházet jako normální lidi co?" Ptala se mě Jenny s úsměvem na tváři.

„Ne to nemůžeme."

Vylítla jsem z postele, vzala si pantofle. Bylo horko, takže žádný župan ani něco podobnýho jsem nepotřebovala. Už jsem byla u dveří když:

„To tam jdeš takhle oblečená?" Křikla na mě Jenny

To už jsem jí ale nevnímala a naštvaná se řítila ke dveřím toho namyšlenýho debila. Takovej rachot nechápu, že to vadí jenom mě. Asi už všichni spí opravdu tvrdým spánkem.

Začala jsem bušit na dveře, bylo mi jasný, že kdybych normálně klepala tak by mě přes ten svůj ječák a bouchání, nevím do čeho neslyšel.

Otevřel dveře a bylo vidět, že chtěl něco říct. Sjížděl mě pohledem od hlavy k patám. V tu chvíli mi došlo že mám na sobě jenom bílí tílko a kalhotky. Tak o tom Jenny mluvila...

Zamávala jsem mu před očima rukama aby se konečně začal soustředit. Ruce jsem si dala na prsa, abych se cejtila líp a nebylo toho zbytečně moc vidět.

„Co si sakra myslíš, že tu děláš?! Já chci spát!" Začala jsem na něj křičet

„Zpívám, potřebuju trénink." Odpověděl celkem v klidu s úšklebkem na tváři

„Teď? Teďka v 1 ráno potřebuješ trénink? Neštvi mě!" Začala jsem pomalu zvyšovat hlas

Párkrát nádech a výdech abych zbytečně nekřičela a nevzbudila ostatní normální lidi tady v hotelu.

„Jo proč ne? Stejně nemůžu spát."

„Tak si třeba čti ne? Nemusíš tu řvát a bouchat do nečeho!"

„Ale noták přece se tu kvůli tomu nebudeme hádat. Mimochodem v tomhle spíš normálně?" Zeptal se mě, vypadalo, že tohle ho zajímá asi nejvíc. Je to hrozný pako.

„Jo spim, nějakej problém?" Vyjela jsem na něj lehce

„Ne vůbec, právě naopak. Čekal jsem, že budeš spát třeba v noční košili než v tomhle. Vypadáš sexy, teď budu mít co dělat abych usnul." Odvětil.

Pořád byl opřenej o trám dveří a díval se na mě. V tváři měl výraz jo jsem lepší než ty. Ale pozor Harolde dlouho to trvat nebude a budu tam zpátky já!

„V noční... Co pak je mi 50, abych spala v noční košili? Buď tako hodnej a svůj zpěv a další podobný věci si trénuj jindy ne v noci!" Doufala jsem, že tímhle naše debata skončí.

„Tak dobře jestli chceš jít spát tak klidně přestanu, zlato. Ale nechceš si to jít poslechnout?" Zeptal se mě a usmíval se jako sluníčko na hnoji

„Neříkej mi tak! Máš pravdu nechci." Usmála jsem se na něj a v klidu se otočila odcházela k sobě do pokoje a do postele konečně spát.

Jenny už spala, asi byla hodně vyřízená. Zejtra jí o mojí debatě s Harrym řeknu ikdyž nevím, jestli je to nutný. Stejně se mě na to bude ptát. Je hrozně zvědavá.

Konečně jsem zalezla do postele a usínala.

POHLED HAROLDA

Věděl jsem, že jí tim naštvu. Začít zpívat a do rytmu flákat rukou do stolu v 1. Ráno je fakt sviňárna. Co si budem povídat. Naštěstí Niall už spal a ani ho to nevzbudilo, toho by, ale nevzbudilo ani kdyby okolo něj projížděl tank.

Čekal jsem na to až mi začne bušit na dveře abych držel hubu. Bylo mi jasný, že jí to zbudí pokud teda už spala nebo jí to bude vadit jestli se teprve chystala.

Slyšel jsem bušení a tak jsem šel s úsměvem otevřít, čekal jsem, že na mě bude naštvaná.

Když jsem otevřel, zůstal jsem na ní jenom zírat. Měla na sobě skoro průhledný a slabounký bílí tílko a kalhotky? Myslím, že už jenom tímhle mě nehorázně potrestala a ubíjela. Musela si všimnout jak na ní zíram tak si radši dala ruce na prsa, na jednu stranu jsem za to byl vděčný aspoň jsem začal trochu vnímat. Jak si to jenom představuje to si na sebe nemohla aspoň něco vzít? Podle toho jak vypadala mi bylo jasný, že jakmile mě slyšela hned vystřelila z pokoje a nezajímala se co má na sobě.

Nemohl jsem si odpustit otázku:

„Ale noták přece se tu kvůli tomu nebudeme hádat. Mimochodem v tomhle spíš normálně?"

Tohle byla asi jediná věc která mě z našeho rozhovoru zajímala nejvíc. Asi si fakt neuvědomuje, co se mnou dělá.

Po našem rozhovoru se otočila a šla spát, jenom já tam pořád stál a zíral ne její záda která se pomalu vzdalovala.

Asi jí to budu muset co nejdřív ukázat jinak se fakt zbláznim. Nikdy se mnou nějaká holka neděla podobný věci jako ona. Nechápu co se děje.

Má něco do sebe, nějakou jiskru, která mě na ní tak přitahuje. Je to asi poprvé co něco takovýho cejtím, nebo vůbec uvědomuju. Je to divný, asi bych si měl popovídat s Niallem. Vždycky mi dokáže poradit.

Tak nějak mě napadlo, že mi to určitě něčím vrátí, nenechá si to jen tak líbit.

Připomněla se mi taky myšlenka toho našeho mini koncertu který nás čeká v nějakým domě. Máme ho naplánovaný asi za 3 dny, takže by jsme si s klukama měli aspoň 3 písničky zazpívat aby se nám to zase dostalo do hlavy.

Došlo mi, že pořád stojím u trámu od dveří a koukám směrem kterým odešla. Rychle jsem za sebou zavřel dveře a šel si lehnout. Usnul jsem docela rychle.

***

Ráno jsem se vzbudila z nás dvou zase první já. Bylo teprve půl 8 ráno. Zašla jsem do koupelny kde vykonala běžnou hygienu a Jenny nechala zatím spát. Když jí někdo zbudí je celkem dost nepříjemná, takže nemám chuť to poslouchat hned ráno, mám na to celej den.

V koupelně jsem strávila asi 15 minut, Jenny už byla vzhůru takže jsme si vyměnili stráže a šly na snídani.

Začala jsem přemýšlet co Haroldovi na oplátku udělám, bude to muset být něco pořádnýho, zaslouží si to!



Tak co zatím na příběh říkáte? Já jsem vcelku spokojená :D

Jsem opravdu ráda, že píšete komentáře a dáváte votes! Děláte mi neskutečnou radost tak v tom pokračujte! :)

Omlouvám se za chyby! :D


Never before - H.S.Место, где живут истории. Откройте их для себя