Část 13 - It's a long time

1.9K 135 18
                                    

Koukala jsem, jak se pomalu ke mně šine. Zayn byl můj nejlepší kamarád, jaký ho jsem kdy měla. Hodně krát mi pomohl, když jsem měla různý trable a Jenny v tu dobu byla nepoužitelná, mohla jsem se mu svěřit absolutně s čím koli. Vždycky mi pomohl, nikdy nikomu neřekl moje „tajemství" ikdyž co si tak vzpomínám vždycky to byly docela slušný hovadiny. Taky holka v 15 jaký může mít tajemství že? A taky první kluk se kterým jsem spala. Jen tak mimochodem.

„Pane bože Nee [Čtěte Níí]!? Co tady děláš?" Ano Nee takhle mi vždycky říkal ikdyž nevím jak na to přišel, jelikož s mým jménem to fakt nemá nic společnýho. Ptal se mě s úsměvem. Hned jak se ke mně přiblížil, obejmul mě. Krásný pocit.

„Jsem tu na dovolený, co ty tady?" Ptala jsem se ho pořád šokovaně, že jsem na něj narazila tady. Kdo by to byl řekl, že se potkáme tak daleko od domova. Jo náhoda je blbec.

„Jsem tu taky na dovolený, kolik už je to let, 4?"

Začala jsem v duchu počítat, nepamatuju si takovýhle věci. Ani si nepamatuju když jsem dostala první pusu, nebo kolikátého jsme spolu spali, nedokážu si ani tipnout. Jsem prostě fakt hrozná, ostatní si to píšou do deníčku nebo si to pamatujou na vždy, ale já? Jenom já si musím pamatovat takový hovadiny, který mi nikdy k ničemu nebudou.

Je mi 19 takže to tak můžou bejt 3 roky ? Asi...

„Tak 4 roky, co si tak pamatuju. Co se s tebou stalo, kam jsi zmizel?"

Flashback

„Nat, nevím co víc říct. Musím zmizet. Neptej se mě proč. Sám to totiž nevím co se děje, já nic neprovedl, ale nevím jestli tohle můžu říct o svým tátovi...Rodiče to tak chtěj a tak se musí přizpůsobit, ani nevím kam jedem, nevím vůbec nic."

Do očí se mi začaly hrnout slzy, znamenal pro mě hrozně moc. Je to můj nejlepší kamarád, který mi vždycky hrozně pomohl.

Objala jsem ho, v tu chvíli nevím, co to do nás vjelo. Nikdy jsme spolu nic neměli, vždycky jenom přátelé.

Odtáhl mě od sebe, a políbil mě, začala jsem spolupracovat. Nevím, co to do mě vjelo, ale už jsem mu vytahávala tričko. Samozřejmě nezůstal pozadu, stála jsem před ním jen v podprsence. Narazil mě na zeď, přesunul se na můj krk a jel stále níž a níž.
Chytil mě za zadek přičemž, jsem mu omotala nohy okolo pasu. Pomalu jsme se přesouvali na postel.

Věděl, že jsem s nikým zatím nespala, proto byl hodně opatrný a dával si záležet. Když do mě poprvé vnikl, necítila jsem bolest ani nic podobného. Bylo to krásný.

Musela jsem potom usnout, když jsem se probudila, byl pryč. Ležel vedle mě jen lístek, od něj...

Konec Flashbacku

Všechno se mi to pomalu začalo vybavovat, jedna vzpomínka po druhé.

Vypadal fakt dobře to se musí nechat. Ten obličej... krásně se mu vyrýsovali lícní kosti a ty tetování? Mám slabost pro kluky kteří je mají. Zapomněla bych na oči, vždycky jsem je milovala. Má je krásně hnědý a tak krásný, každá holka se v nich musí ztrácet.

„Hale odstěhoval jsem se do Ameriky, kvůli otci, který provedl určitou věc, kterou bude lepší když zatím vědět nebudeš. Ale to je jedno ... Teď jsem dostudoval a chystám se na vysokou. Tak si tu užívám poslední volno."

Trochu mě s tím tajemstvím okolo jeho otce překvapil, ale věřila jsem, že časem mi vše poví. Vždycky potřeboval víc času když mi měl říct něco důležitýho. Byl stejně starý jako já, proto jsme si asi tak rozuměli.

„Aha, tak koukám, že jsme na tom hodně podobně. Taky moje poslední dovolená před školou."

Jen pokývl hlavou a usmál se.

„Jseš krásná, ještě krásnější něž si pamatuju."

„To nejsem, jsem pořád stejná. Jenom je to už dlouho."

„Jseš krásnější, to mi prostě nevymluvíš!"

„Tak fajn, nechci se s tebou hned dohadovat, s kým tady trávíš volno?"

Byla jsem hrozně zvědavá co se u něj stalo za ty 3 roky nebo jak je to dlouho. Zayn nikdy nebyl moc výřečnej. Vždycky jsem z něj všechno tahala jako z chlupatý deky.

„S kamarádem, půjdeme spolu na stejnou vejšku. S kým ty?"

„Fakt? Tak to je super! Jsem tu s Jenny, nevím jestli si jí pamatuješ, blondýnka, hubená občas uřvaná."

„To víš, že si jí pamatuju, kolikrát na mě křičela když jsem ti něco uděl byť ze srandy. Ta asi byla hodně naštvaná když jsem zmizel co ?"

„Jo byla, chtěla tě zabít. Kord potom co jsem jí řekla, že jsme spolu spali a ty se mě tam nechal jako kus hadru." Prostě jsem si musela rýpnout.

Smutně se pousmál a pokýval hlavou, že si to moc dobře uvědomuje. Ale je to už dávno za náma.

„Tak co kdybychom spolu zašli k baru k vám na pláž. Náš je teď zavřenej.

Pokývala jsem hlavou na souhlas. Doufám, že už bude trochu víc mluvit než kdysi, taky doufám, že tu nepotkám Harryho. Snad mu to Niall dostatečně vysvětlil a konečně pochopil co se tu děje. Budu mu za to vděčná jestli se mu to doopravdy povedlo.

„Nat?!" Křičel na mě někdo

Hledala jsem očima, než jsem uviděla Jenny, která se zastavila uprostřed kroku. Zírala na Zayna. I z té dálky bylo vidět, že je solidně naštvaná. Pootočila jsem hlavou vedle ní, stáli tam kluci všichni ano i Harry.

Nevypadal nějak šťastně když mě viděl, takže bych se nedivila, kdyby zase spustil, ale přísahám jenom to zkusí a jednu mu vrazim.

„Jenny se blíží." Otočila jsem se na Zayna, který se jen pousmál a čekal, že to asi pořádně schytá jako kdysi dávno.



Co zatím říkáte na postavu Zayna? Mně se takhle dost líbí ještě až to trochu rozjede to bude teprve něco :D

Máte nějaké konkrétní přání na další části ? :D ráda Vám vyhovím :D

Doufám, že jste si Vánoce užili v klidu a pohodě! :) Taky se tak těšíte na Silvestra jako já ? :DD

Omlouvám se za chyby v textu.

Budu ráda za každý komentář a vote. Vždycky mi tím zvednete náladu :D



Never before - H.S.Where stories live. Discover now