Část 40 - I'm not jealous

1.1K 86 7
                                    

„Ne není, dneska jsem ho viděla poprvé." Řekla jsem s klidným hlasem

Čekala jsem, že ho to nenechá klidným. Docela mě překvapilo, jak žárlil. Ale měla jsem radost, že mu taky nejsem úplně ukradená, protože mě nebyl. Postupně si začínám uvědomovat, co pro mě znamená.

„Tak proč bys ho měla vidět v září?" Zeptal se a začal mě propalovat pohledem.

Stoupla jsem si a vydala se k němu, zastavila jsem před ním, abych se mu mohla dívat do očí. Chci aby věděl, že jsem upřímná.

„Budeme studovat ve stejném městě, všichni čtyři. Docela náhoda." Nemohla jsem odpustit, pořád jsem nechápala, jak se nám to mohlo povést. Ještě k tomu scházelo aby jsme školy měli vedle sebe.

„Nevěděl jsem, že Zayn bydlí v Londýně." Řekl zamyšleně.

„Nebydlí v Londýně a ani nebude." Řekla jsem a zadívala jsem se mu do očí.

„Tak, kde teda budete studovat? Copak je v Británii lepší město než Londýn." Řekl

„My nebudeme studovat v Británii, to je právě to." Hodil po mě pohledem, který říkal, tak teď jsi mě zaujala.

„A kde teda?" Zeptal se zájmem v hlase.

„Dneska jsem volala domů a chtěla jsem aby mi naši přečetli vyjádření školy, jestli mě berou nebo ne. A představ si, že mě vzali. Budeme studovat s Jenny v LA." Řekla jsem

Čekala jsem nějakou reakci, ale dlouho žádná nepřicházela. Pořád se díval na mě a na obličeji poker face.

„Pane jo, to je super! Hrozně moc ti to přeju." Vylítlo z něj najednou.

Pousmála jsem se a dala mu pusu, spadl mi kámen ze srdce. Čekala jsem, že bude chtít řešit co nakonec s náma bude. Jestli se ještě někdy uvidíme a tak. Abych řekla pravdu, vůbec netuším, kde on tráví většinu času jestli v Londýně nebo kde.

„Vidíš a já myslel, že za tebou budu muset do Londýna." Řekl najednou, takže jsme se tématu naší budoucnosti nevyhnuli. Nechápu proč se toho tak bojím sakra!

„Jak to myslíš? Ty si za mnou chtěl jezdit?" Zeptám se, celkem dost překvapeně.

„Samozřejmě, snad sis nemyslela, že až naše dovolená skončí, že už mě neuvidíš! Znamenáš pro mě opravdu hodně, takže se tě vzdát nehodlám." Řekl

„Jo a jen tak mimochodem, většinu času trávím v LA, kde nám taky začíná naše podzimní tour, máme tam asi v polovině října koncert." Připadal ještě.

„Ani nevíš, jak jsem ráda." Neuvěřitelně si mi ulevilo, nevím konkrétně z čeho, jestli z toho, že pro něj znamenám něco víc, než jenom letní románek. Pořád jsem měla hlavu opřenou o jeho rameno.

„Nevěděla jsem, že jsi tak strašně žárlivej." Pošeptala jsem mu do ramene, chtěla jsem ho poškádlit.

„Já nežárlim." Řekl a já se začala smát.

„Ne vůbec." Řekla jsem mezi smíchem : „Měl si se vidět dneska na pláži, ten tvůj tón: Nechceš nás představit." Napodobila jsem jeho hlas a podívala jsem se na něj, jo vypadal uraženě, že jsem ho prokoukla.

„To kecáš." Řekl uraženě.

„Tak to teda vůbec." Přisadila jsem si. Pořád jsem se usmívala. „Škoda, že jsem neměla foťák, doslova si ho propaloval pohledem jako mě, ty první dny." Začala jsem se smát.

Přistoupil ke mně blíž, a přitiskl se na mě, cítila jsem na svém břiše jak mě něco tlačí, docela silně tlačí. Začal mě líbat tak jako nikdy, dost intezivně, přičemž mi ještě stíhal vykasávat a ve finále svlíknout tílko, které jsem měla sobě. Zůstala jsem před ním stát jenom v podprsence, jen co mi tílko přehodil přes hlavu, opět se mi vrhnul na ústa.

Pomalu mě začal strkat ke kraji své postele. Cítila jsem na lýtkách studené dřevo, kterém byla postel obložená. Jemně do mě strčil a lehnul si na de mě. Pomalu mi z úst začal sjíždět na krk a níž. Nechápu, jak mi k tomu stíhal svlékat i kraťasy a kalhotky.

Nezůstávala jsem pozadu a své ruce jsem položila na lem jeho boxerek, jenom mi něco zašeptal do krku. Pomalu jsem ho z nich svlékala. Samozřejmě mi v mém počínání vůbec nebránil.

Jakmile jsem oba na sobě leželi nahý, pomalu mi začal dávat nohy od sebe aby se mezi ně vešel. Vůbec jsem se nebránila, už jsem ho chtěla cítit v sobě. Byl na tom asi podobně, pomalu do mě zasunul a přitom mě líbal.

Už teď to bylo to nejlepší co jsem kdy zažila, po chvíli jsme se oba udělali, vyčerpaně si na mě lehl a oddechoval stejně rychle jako já.

„Ježiši, co to se mnou děláš? Nečekal jsem, že mě takhle odrovnáš." Pronesl mi do krku na kterém momentálně ležel, začala jsem ho jemně hladit po zádech a užívala jsem si tuhle chvíli.

„Nápodobně." Na nic víc jsem se nezmohla

Ještě asi 5 minut jsme takhle leželi, než se zvednul a věnoval mi jeden ze svých dalších polibků.

„Asi bysme měli jít na tu večeři." Řekla jsem a věnovala mu úsměv

„Jo taky mi docela vyhládlo." Přitakal a usmál se na mě.

Jen co ze mě vstal, začala jsem po pokoji, sbírat svoje věci a pomalu je oblékat. Podívala jsem se do zrcadla, moje vlasy byli do všech směrů, snažila jsem si je nějak upravit, ale moc se mi nedařilo.

„Tak jdeme?" Uslyšela jsem za sebou.

Harry vypadal jako vždycky k sežrání, jak to sakra dělal! „Vypadáš úžasně, pojď už." Pronesl a dal mi malou pusu, přitiskla jsem se na něj ještě víc, cítila jsem jak mě zase něco pomalu začíná tlačit do břicha.

„Jestli toho okamžitě nenecháš, tak na tu večeři neodejdeme. Buď toho nech, nebo tě hodím na postel a rozdám si to s tebou hned." Zašeptal mi do ucha.

Odtáhla jsem se od něj a vzala ho za ruku:„ Kdybych neměla tak příšernej hlad, tak bych si klidně nechala říct." K tomu jsem našpulila pusu a poslala mu pusu.

„Neprovokuj, nebo se fakt neudržím." Řekl a tvářil se celkem vážně, mně se začaly cukat koutky do úsměvu.



Tak konečně, co?! :DD Trvalo mi to celkem dlouho, než jsem se k tomu odhodlala :D Tohle mi prostě nejde :D

Už 40. část! Pane jo, toto letí. Pomalu se blížíme ke konci...

Omlouvám se za chyby, budu ráda za každý komentář a votes! 

Never before - H.S.Where stories live. Discover now