Část 36 - You are naive

1.1K 92 7
                                    

Probíhaly jsme s Jenny mezi davem uječených holek, některý i brečely z toho, že konečně viděli kluky. Jednu holčinu jsem zaslechla mumlat něco o splněném snu. Musela jsem se pousmát, každý máme sny a když se splní, je to ten nejkrásnější moment.

Záchodky byli až na druhém konci baráku, jak jinak. Naštěstí tam nikdo nebyl, taky proč se tomu divit. Všechny teď pozorují kluky a slintaj nad nima. Měla bych snad žárlit?

„Panebože koukni jak vypadám." Zhrozila jsem se nad sebou. Moje řasenka byla komplet všude. A teď fakt nekecám, úplně totálně všude rozmazaná po obličeji.

„Není to tak hrozný, prosim tě." Řekla a začala si šmouhy po řasence utírat.

„Tak a jsme zase krásný, můžeme jít." Popadla jsem jí za ruku a táhla ven.

Když jsme odcházely, do dveří vlítla nějaká holka. Nevypadala nijak mile nebo aspoň sympaticky. Na pohled docela nepříjemná a namyšlená, ale nechci nikoho předčasně soudit.

„Tak ty jseš ta Harryho holka, jo?" Slovo holka nezapomněla dát do uvozovek a začala se upravovat v zrcadle

„Už to tak bude." Snažila jsem se působit mile a usmála jsem se na ní.

„Nechápu, co to do něj vjelo, ale znám ho až moc dobře abych ti řekla, že to dlouho nevydrží. Každá ho vždycky omrzí a odkopne jí a pak se zase vrátí ke mně." Usmála se povýšeně

„Nenapadlo tě, že mohl třeba dospět." Dodala jsem trochu už podrážděně

„Ty jseš tak krásně naivní." Řekla se smíchem a odkráčela pryč. Sledovala jsem jak za ní práskly dveře.

„Ježiši ta mi zase zvedla mandle." Řekla jsem Jenny.

„Já už bych na ní začala křičet." Řekla Jenny a usmála se.

„Nemůžu tady na ní křičet, z toho bych vyšla špatně zase já." Dodala jsem

Tentokrát, už jsem doufala, že nikoho nepotkám. Prostě klidně odejdu a nebudu poslouchat něčí blbý kecy. Docela mě to naštvalo. Co si ta holka sakra myslí? Musím se zeptat Harryho s kým, že jsem měla tu čest.

Kluci akorát dozpívávali poslední písničku, kterou jsem nevnímala. Byla jsem pořád zamyšlená nad tím co ta holka říkala.

„Nad čím dumáš?" Zeptala se mě Jenny

„Nad tou fuchtlí ze záchodů." Řekla jsem

„Vůbec jí neber vážně je to jenom nějaká nána, která nechce, aby byl s někým jiným kromě ní. Jestli jí Harry vůbec zná." Usmála se na mě.

„Taky fakt, já se ho potom zeptám." Dodala jsem

S Jenny jsme seděli na baru a povídaly si něco kolem 20 minut. Probraly jsme všechna témata na který jsme narazily. „Takže vy jste spolu ještě nespali?" Nezapomněla se zeptat.

„Ne ještě ne." Řekla jsem

„To se divím, já být tebou tak už bych na něj dávno skočila. Je tak rozkošnej." Nezapomněla dodat.

„Řekla bych, že to stejně už moc dlouho nevydržíme." Byla to pravda, už jsem na sobě cítila, že jsem dost nadržená a chtěla to trochu uvolnit.

***

Po klukách pořád ani stopy, podívala jsem se na hodiny, které ukazovali už něco málo po půlnoci. Nohy mě už pořádně bolely, aby ne, měla jsem na sobě lodičky. Jenny už taky vypadala celkem unaveně a sotva šoupala nohama.

„Ahoj, tak co jste tady bez nás dělali?" Slyšela jsem mluvit Harryho

„Pily, smály se a povídaly." Odvětila jsem a dala jsem mu malou pusu na tvář.

„Doufám, že jste se tu teda moc nenudily." Dodal Niall

„Ne, užily jsme si to tu." Řekla, Jenny

„Harry, já a Jenny toho máme celkem dost. Asi už pojedeme na hotel. Jestli chceš, klidně tu s klukama zůstaň." Usmála jsem se na něj.

„Já už taky pojedu, mám toho dost. Co vy kluci?" Zeptal se jich

„Taky jedeme." Odpověděli všichni naráz. Musela jsem se tomu zasmát.

„Tak fajn, pojď ke mně." Zašeptal mi Harry

Vzal mě kolem ramen a vtiskl mi malou pusu do vlasů. Byla jsem ráda, že konečně vypadnem. Zejtra se ho musím zeptat na tu nánu blonďatou.

Všichni jsme se nasoukali do auta a vydali se konečně domů. Cítila jsem, jak mi padá hlava na stranu, jsem fakt dost utahaná.

„Miláčku, vstávej, jsme tady." Budil mě Harry

Pomalu jsem začala zvedat hlavu a rozkoukávala jsem se. Chvíli mi trvalo než mi došlo kde vlastně jsem. Nikdo kromě nás už v autě nebyl. Harry mi pomohl se z auta dostat ven. Chytil mě za ramena a pomohl mi do mého pokoje.

Rozloučil se malou pusou na tvář a odešel k sobě.

Hned jsem ze sebe svlékla všechno, rychle se odlíčila a konečně zalehla do postele. Usnula jsem téměř okamžitě.

***

Ráno jsem se vzbudila až po Jenny, což už tu taky dlouho nebyla. Nevím, co mě tak vyřídilo. Nepociťovala jsem žádnou bolest hlavy ani nic takovýho. Za to můžu děkovat bohu. Nesnáším kocovinu. Nikdy mi na ní nic nepomůže.

Pomalu jsem se zvedla z postele a vstala. Moje kroky vedly do skříně, kde jsem vytáhla obyčejný růžový kraťasy a tílko. Vlasy dala do volného culíku a nanesla trochu řasenky na řasy. Jenny mezitím skončila v koupelně „Princezna se nám konečně vyspinkala jo?" Nezapomněla Jenny dodat.

„Hale to je poprvý, co si vstala dřív. Tak mlč." Odsekla jsem a usmála se na ní.

V koupelně jsem si vyčistila zuby a zkontrolovala jsem naposled svůj vzhled. Nechci aby se mě lidi venku lekli.

„Tak jdeme na snídani?" Slyšela jsem Jenny z pokoje

„Jasně." Křikla jsem na ní nazpátek

Obě jsme vyšli před naše dveře, zabouchli je a vydali se na snídani. V místnosti nebyl skoro nikdo, jenom asi dvě rodiny s malýma dětma. Všichni už tu byli před námi.

Opět naše talíře kypěli jídlem, připadala jsem si fakt jako nenažranec.

Po naší asi hodinové snídani jsme se opět odebrali na pokoj, po cestě jsme narazili na Harryho. „Ahoj, brouku." Slyšela jsem od něj. Jenny na mě mrkla a šla zatím k nám na pokoj.

„Ahoj." Mrkla jsem na něj. Přitiskl si mě na sebe a začal mě líbat, opravdu mi to chybělo. Když jsem se od něj odtrhla, musela jsem se ho zeptat na tu holku ze včerejška.

„Harry, neznáš náhodou takovou blonďatou holku, větší prsa, velkej zadek, vysoká se světlýma modrýma očima. Taková docela nepříjemná na pohled?" Nevěděla jsem jak mu jí víc popsat. Podle mého popisu to mohla být jakákoliv holka, takže asi nic nezjistím.

„Jo, znám. Proč?" Zatvářil se dost překvapivě, začal mě propalovat pohledem jako v den našeho příjezdu. Nevím jestli by nebylo lepší kdyby jí neznal.


+Doufám, že jste rádi, že tu máte takhle brzo nový díl! :D Mám pocit, že se mi ten díl vůbec nepovedl, jinak co říkáte na menší drama? :D

+Chtěla jsem se také zeptat, pokud bych tedy někdy v budoucnu zveřejnila ještě nejaký příběh s Harrym, jestli byste ho četli? :D

+Omlouvám se za chyby. BUDU RÁDA ZA KAŽDOU HVĚZDIČKU A KOMENT! :)

Never before - H.S.Where stories live. Discover now