Část 18 - Show me your duckface

1.7K 115 6
                                    

POHLED HAZZE

Konečně už jsme to s tím volejbalem zabalili, byli jsme fakt s Liamem a Louisem marný. Nechápu jak jsme mohli prohrát takhle na celý čáře, příště se fakt budu muset snažit daleko víc. Kord když ta malá mrcha umí tak dobře hrát – hlavně že kroutila hlavou, že to neumí.

Zrovna od ní na mě letěla ta nejtvrdší smeč ze všech, aspoň kdybych se potom neskácel k zemi, ale trefilo mě to tak blbě do prsou, že mě prostě nohy neudržely. Ani se nezeptala jestli jsem v cajku jenom se na mě vítězoslavně usmála stylem – podívej se na mě já jsem teď king. Musím jí to nějak vrátit, daleko hůř. A je mi jedno jak se hodně naštve, prostě si to schytá. Jsem holt pomstychtivý.

„Tak co nepůjdem se zchladit do bazénu?" Slyšel jsem se jí ptát, podle toho jak byla otočená se ptala pouze Jenny, ale tak když ostatní hned přikyvovali, že půjdou taky tak proč bych se nepřidal ?

Hned jak jsme se konečně dostali k našemu hotelovýmu bazénu Zayn konečně vypadl, do svého hotelu, ještě než tak konečně udělal, tak se opět pohádal s Jenny bylo vidět, že on to bere z humorem, u ní jsem čekal, že mu něco udělá.

Skočil jsem si pro lehátko do bazénu a hodil ho tam na pozdějc, nějak se mi pořád nechtělo spát. Počítal jsem s tím, že to tu všichni za chvíli zabalí a já se tu v klidu natáhnu.

Viděl jsem jak holky stojí na hraně bazénu a povídají si o něčem, asi to nebylo moc záživný. Bylo vidět jak Nat je duchem jinde asi u Zayna jak jinak.

Do hlavy se mi vetřel jeden takový né moc pěkný nápad, ale tak sama chtěla jít přece plavat ne? Pomalu jsem se rozbíhal aby si mě honem nevšimla, ale stejně ke mně byla otočená zády.

Už jsem se k ní blížil, natáhl jsem proto ruce a dal jí je na boky a hodil jí do bazénu. Opravdu to nečekala. Jenny jí nestihla ani varovat. Zastavil jsem se na místě a užíval si pohled na to jak máchá ruka ve vzduchu. Jo tohle si asi odskáču. Stejně mi to nedalo a musel jsem se začít smát.

„Který pitomý hovado?" Zařvala když se vynořila.

Vlasy měla všude v obličeji, tak se musela potopit ještě jednou aby se jí hodily zpátky do zadu. Řeknu vám byla kurva sexy. Takhle bych jí tam mohl házet častěji.

Uviděla jak se jí směju asi nejvíc ze všech okolo.

„Ty jsi takovej debil!  Děláš si ze mě kurva prdel?" Zařvala na mě.

Celkem jsem jí naštval, ale tak co zasloužila si to.

„Ale notak, přece tady na sebe nebudeme takhle řvát. Nejsme tu sami." Mrknul jsem na ní.

„Nechtěj mě nasrat ti povídám." Plivla na mě.

„O to se přece vůbec nesnažím." Dodal jsem.

Stále se mi na tvářích pohrával úsměv – můj neodolatelný úsměv, jak mi už hodněkrát bylo řečeno. Trochu mě naštvalo, že to sní nic nedělá, spousta holek už by mi padala k nohám, ale ona? Ne.

„Ty jseš neskutečný hovado Stylesi" Řekla mi už s úsměvem. Viděl jsem jak se jí pomalu začínají cukat koutky. 

Tomu jsem se musel jenom zasmát a trochu souhlasit.

Trochu mě překvapila jak bere věci s klidem. Čekal jsem spíš výbuch vzteku, než tohle. Možná bych si z toho mohl něco vzít a řešit věci podobně jako ona – s větším klidem. Občas jsem fakt vyletěl víc, než bylo třeba.

Otočila a plavala na druhou stranu bazénu.

„Harry, ty jí prostě nedáš pokoj co?" Zeptal se mě Niall.

Ani jsem si nevšiml, že vedle mě stojí. Byl jsem příliš zaneprázděný plavající a potápějící Nat, než abych si všimnul, že vedle mě stojí Niall.

„Prosim tě je to jenom sranda, sám si viděl, že to brala celkem v klidu."

„Asi jo no, ale aspoň na ní pořád nekoukej jako kdyby byla kus masa. Ona ti stejně nedá."

Povídal mi s úsměvem na tváři.

„To se ještě uvidí." Usmál jsem na něj.

„Hlavně jí neubliž, je hodná, nezaslouží si to." Řikal mi Niall, celkem potichu aby nebylo slyšet o čem se tu my dva bavíme. Na jednu stranu jsem chápal proč, se tak bojí, že jí ublížim. Neumím totiž nic jinýho, jak už mi bylo taky tolikrát řečeno.

„Neboj." Mrknul jsem na něj.

***

POHLED NAT

Plavala jsem na druhý konec bazénu, nemusím už dýl koukat na ten jeho pitomej úšklebek na tváři a na oči který říkaj – teď vedu 1-0. Dlouho nebudeš Stylesi, dlouho ne.

Jediný na co bych se vydržela koukat je to jeho tělo a to tetování motýla, jednou se ho na to zeptám.

„Nat? Nechceš se jít vyfotit? Docela by mě zajímalo co na tebe budou lidi říkat, jako na druhou Selenu."

Nevím jestli to je dobrý nápad, aby mě ty jejich fanynky ještě neukamenovaly, za to, že se tu s nima bavím a tak. Doufám, že se ta fotka nikde neobjeví, tím myslím noviny. Přece jenom jsou slavný, ale tak snad existují nějaký práva co smějí použít a co ne.

„Jo tak jo." Mrkla jsem na něj

Utíkal k lehátku kde má položenej mobil, chvilku hledal, ale už zase ke mně utíkal s mobilem v ruce. Fakt nevím jestli je tohle dobrej nápad, ale uvidíme.

Stejně na instagram chodim úplně minimálně. Tak je mi to v celku jedno.

„Tak ukaž svůj duckface." Slyšela jsem na Niall, s úsměvem na tváři

Oba jsme začali špulit pusu. Připadala jsem si jako retard, kdyby nás tak někdo viděl. Musel by se asi skácet smíchy na zem, nebo by asi začal kroutit hlavou jako co to tady ty dvě hovada dělaj. Nakonec asi z 10 fotek jsme jednu vybrali, která nebyla nijak mázlá a podobný věci. Niall jí trochu upravil a musím říct, že se mi dost líbila. Podával mi mobil se slovama:

„Napiš si pod tu fotku co chceš, jo a hlavně tam dej tvůj profil aby bylo vidět, že fakt nejseš Selena, doufám že tam máš nějaký fotky." Usmál se na mě

Nějaký fotky jsem na insta měla, ale takovej maniak jako je Jenny fakt nejsem. Mám tam tak od všeho něco, párkrát sebe, nějaký jídlo a Starbucks. 


Úplně mě dostává ten název tý kapitoly :DDD

Tahle část je poněkud kratší, bohužel mi to nějak poslední dobou nejde :/ Ale doufám, že brzy nastane zlepšení :D

Jinak co zatím říkáte na průběh příběhu? Doufá, že jste spokojení. Taky se určitě nebojte napsat nějaký návrh co by tak mohli dělat a tak !  :D

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY V TEXTU! 

TAKY SE NEBOJTE KOMENTOVAT A KLIKAT NA HVĚZDIČKY!! :D




Never before - H.S.Where stories live. Discover now