Část 42 - You in love!

1.2K 92 9
                                    

Pořád mě držel přišpendlenou na kraji bazénu, ani nevím jak dlouho jsme se takhle líbali. Na to jaký bylo venku horko jsem se začala třást, voda taky studená nebyla.

„Je ti zima?" Řekl starostlivě.

„Jo asi jo." Řekla jsem. Pomohl mi z vody ven, na lehátkách leželi ručníky tak jeden vzala a zabalil mě do něj. Úsměvem jsem mu poděkovala, ručník jsem si pořádně držela u tělo, zdálo se, že to pomáhá a začínalo mi být teplo.

Šla jsem rovnou na pokoj, nemusela jsem ptát jestli půjde se mou.

„Jdu se osprchovat." Řekla jsem a vydala se do koupelny, nečekala jsem na odezvu a zabouchla za sebou dveře, nezapomněla jsem je za sebou zamknout.

Za takových 10 minut jsem byla umytá, mokré vlasy jsem dala do drdolu a na sebe si vzala moje pyžamo. Mojí sportovní podprsenku a hrozně příjemný kraťasy, který netuším kde jsem koupila.

„Konečně." Pronesl, načež ležel na mojí posteli.

„Neříkej, že se ti stýskalo." Řekla jsem s úsměvem, na obličej jsem si mezitím nanášela krém na zklidnění pokožky, na ramenou se mi zdálo, že jsem se trochu přižahla.

„Když už na mě tak koukáš, nechceš mi jít náhodou pomoct?" Pronesla jsem

„Jasně." Okamžitě se zvedal z postele, ale vůbec netušil s čím chci vlastně pomoc, jenom si za mě stoupnul a stál, musela jsem se začít smát. Byl asi fakt duchem mimo.

Začala jsem mu podávat krém na spálení. Vzadu na zádech se mi to fakt mazalo celkem špatně, sundala jsem si ramínka od podprsenky, která držela, ale i bez nich.

„Tak začneš už?" Zeptala jsem se „Nehodlám tady prostát díru do země." Nemohla jsem si odpustit.

Začal se smát, pomalu mi roztíral krém po zádech, příjemně to studělo. Asi jsem v tom moři strávila fakt dost času, příště se musím namazat ještě víc.

„Ty jseš zase vtipná a příjemná." Pronesl a zase se začal smát.

„Nedáváš mi jinou možnost, když jseš duchem mimo." Řekla jsem, otočila jsem se na něj a podívala se mu do očí : „Trápí tě něco, poslední dobou se nezdáš být ve svý kůži." Řekla jsem, opravdu se mi tak zdál.

„Hrozně mě nasralo, že si narazila na Kaylu na to večírku. Sice nevím, co všechno ti nakecala, ale hrozně mě to sere." Řekl a smutně se na mě podíval

„Proč si mi to neřekl prve. Hoď to za hlavu tak jako já, vůbec to neřeš. Neskočím každýmu na to co mi řekne. Věř mi, že ta je mi úplně volná." Usmála jsem se na něj a pohladila ho po tváři.

Usmál se na mě a obejmul mě, zdálo se mi jako by mu spadl kámen ze srdce. Snad už teď bude v pohodě.

„Fuj, ty lepíš." Řekl a pustil mě

Hodila jsem po něm pohledem: jako vážne! „Kdyby si to rozetřel pořádně, už by to zaschlo." Řekla jsem a k tomu vyplázla jazyk.

„Jasně, nezapomeň to svést všechno na mě." Začal se smát „Já za nic nemůžu, máš se pořádně namazat, když to tam tak hrozně pálí." Ještě k domu dodal

„Já se mazala, ale neměl mi kdo namazat záda a Zayn s Joshem přišli až pozdě." Smutně jsem na něj mrkla, okamžitě se přestal smát a hodil po mě pohledem. Já si to rejpání prostě odpustit nemůžu.

„Nechtěj mě naštvat." Řekl a nahodil tvrdý výraz.

„O to se přece vůbec nesnažím." Řekla jsem mile a usmála se na něj jako ta nejhodnější holčička.

Rukou jsem mu omylem zavadila o rozkrok, když jsem se ho obcházela. Tohle fakt bylo omylem přísahám. Hned mě chytil za ruku, a přitáhl si mě na sebe. Vrhnul se mi dravě na ústa a hladil mě po zádech „Myslela jsem, že lepím." Řekla jsem s úsměvem.

„Mlč už." Řekl jen a já se vnitřně zasmála

Stáli jsme docela blízko zdi, takže mě na ní celkem tvrdě narazil. Rychle ke mně přistoupil a chytil mě za zadek, přičemž jsme mu omotala svoje nohy okolo jeho pasu, pořád mě nepřestával líbat. Chvilku mě ještě držel, ale pak se rozešel k mojí posteli, opět mě na ní hodil.

Tentokrát byl, ale ještě rychlejš na de mnou, stáhnul mi spodní prádlo já udělala totéž. Rychle se z mých úst přesunul na krk, zavřela jsem oči a užívala si to.

Po našem dovádění jsem si opět hledala svoje věci na zemi a rychle se oblékla, nemám ráda, když mám spát nahá.

„Nebudu tu Jenny vadit," Zeptal se

„Nebudeš, protože tu dneska spát nebude." Řekla jsem a usmála se na něj.

Usmál se na mě tím snad největším úsměvem, jaký jsem od něj za poslední dobu viděla. Taky se mi zdál uvolněnější než předtím. Doufám, že všechno co se týka Kayly jsme už vyřešili. Nechci, aby se zbytečně stresoval nad takovýma hovadinama.

„Pojď ke mně." Pronesl a mrknul na mě

Lehla jsem si k němu do postele, byla jsem celkem dost unavená. Cítila jsem jak mi pomalu padají oči. Okolo svého pasu jsem cítila jeho ruku, opět mě zaplavil pocit bezpečí.

***

Když jsem se probudila, otevřela jsem oči a uviděla jak na mě kouká a jemně se usmívá.

„Jak dlouho už na mě prosím tě koukáš?" Zeptala jsem se rozespale

„Chvilku." Řekl a dal mi pusu na čelo „Proč, vadí ti to?" Dodal ještě

„Je to docela nepříjemný." Řekla jsem s úsměvem

„Né, že bych tě zrovna chtěla vyhazovat, ale nevím, kdy přijde Jenny. Takže bys měl jít, a sejdeme se na snídani, jo?" Mrkla jsem na něj

Začala jsem se zvedat, a protahovat se. Měla jsem hrozně ztuhlý záda. „Nevím, jestli bych tam radši neměl jít první. Chci aby na mě taky něco zbylo a když jsem včera viděl tvojí večeři tak se docela bojím."

Hodil jsem po něm pohledem „Ty si blbej." Řekla jsem se smíchem, taky jsem si neodpustila po něm hodit polštář. Začal se smát, šla jsem zatím do koupelny a slyšela, jak za ním práskly dveře.

HARRYHO POHLED

Odcházel jsem z její pokoje z víc než dobrou náladou. Včera mi spadl kámen ze srdce když jsem jí řekl o svých starostech s Kaylou, člověk už jí musí milovat jenom proto jak bere věci s klidem.

„Ale, ale kde pak naše princátko strávilo noc." Slyšel jsem Nialla

„Kde asi." Šibalsky jsem se na něj usmál

„Spal jsi s ní už co?" Zeptal se Niall

„Jo, a řeknu ti netušil jsem, že to může bejt až takhle dobrý. Oproti tomu co jsem zažil se to s tím vůbec nedá srovnávat. Po dlouhý době, si fakt připadám šťastnej. Nic už mě netrápí, řekl jsem jí o svých obavách s Kaylou, ale hned mi řekla ať na to seru, že sama neveří tomu co jí nakecala." Řekl jsem na obličeji se mi vykouzlil velký úsměv

„Říkal jsem ti to. Nevěřil bych tomu, že někdy budeš takhle zářit. Pane bože ty ses zamiloval!" Zařval Niall

Podíval jsem se na něj a jenom se usmál. Začal jsem tomu opravdu věřit. Ikdyž nikdy jsem si nemyslel, že by se mi to mohlo opravdu stát.


Co říkáte na děj? Jste spokojeni? :D Tahle část je opravdu mega dlouhá, ale potřebovala jsem to už dokončit! :D Poslední dobou mě to psaní zase baví.

CHCI VÁM OPRAVDU HROZNĚ PODĚKOVAT ZA KAŽDÉ PŘEČTENÍ, VOTES A KOMENTÁŘ. DĚLÁTE MI TÍM NESKUTEČNOU RADOST. VŽDYCKY MĚ TÍM ZAHŘEJETE U SRDCE. UŽ SI ANI NEDOVEDU PŘEDSTAVIT CO BYCH BEZ VÁS DĚLALA. :)

Omlouvám se za chyby. BUDU RÁDA ZA KAŽDOU HVĚZDIČKU A KOMENT

Never before - H.S.Where stories live. Discover now