Část 28 - I want to be with you

1.4K 107 13
                                    

Zvedl mi bradu a začal mě líbat. Proč Harry? Proč to děláš ještě horší než to je. Nevíš, co mi tímhle způsobuješ, pořád mám v hlavě jenom jednu myšlenku a to takovou, že si jen hraje. A přitom mě ničí, hrozně moc mě ničí. Kdyby nezaklepal dělala bych, že se to nestalo. Takhle se akorát hrozně bojím co mě čeká.

Sama nechápu proč mě přepadávají samý takovýhle věci, místo toho abych byla šťastná a užívala si, řeším takovýhle s prominutím sračky. Mám ten pocit, že nejsem připravená na to aby mě zničil nějakej kluk a tím někoho myslím právě Harryho.

Pořád mě líbal, a já ho v tom sama podporovala, místo abych ucukla tak jsem si to užívala. Je dost dobrej, ale to se dalo čekat. Pomalu mi začal docházet dech, musela jsem ucuknout a nadechnout se.

Otevřela jsem se oči a podívala se na Harryho, vypadal celkem dost zmateně což mě překvapilo, žádný ten přiblblý výraz na který jsem si zvykla.

„Co budeme dělat?" Zeptala jsem se až skoro šeptem. Nemám hlas, proč sakra?

„Já nevím, já sakra vůbec netuším." Odpověděl

V jeho tváři byl výraz, který jsem neznala. Co se to s ním sakra děje?

Chvíli se na mě díval, po chvíli hlavu otočil na stranu a já se zadívala na jeho krásně tvarový obličej, svůj pohled jsem opět zamířila na zem. Všimnul si toho a opět mi lehce vzal za bradu a otočil na sebe, jemně se na mě usmál a zlehka políbil. Připadalo mi tak romantický.

Svým čelem se opřel o mé a zavřel oči. Nevěřila bych, že dokáže být takovýhle. Najednou mi připadal tak zranitelný. Byl to skvělý okamžik, nikdy jsem nic podobnýho nezažila. Vím, že je to v celku drobnost, ale tohle mi dávalo pocit, že mu na mně záleží a nemyslí to ze srandy, ale vážně.

Nevím co mám teď dělat. Docela mě začalo bolet za krkem a záda. Jo zase si připadám jako debil.

Zvedla jsem hlavu a narovnala se. Musela jsem si protáhnout záda s krkem. Všimla jsem si jak mě jenom sleduje, ale nic neřiká. Sám taky neví co.

„Co s námi bude?" Zeptal se pro změnu on.

„Věř mi,  ráda bych ti to řekla." Řekla jsem mu pravdu.

„Řekl bych, že jsem slušně v prdeli." Odpověděl

Tomu jsem se musela začít smát.

„Líp bych to neřekla." Odvětila jsem s úsměvem na tváři. Vystihl to naprosto přesně. Jsme slušně v prdeli, co si budeme povídat a nalhávat.

„Chci s tebou být ani nevíš jak." Řekl už vážným hlasem.

Nevím co říct, nejsem si ničím jistá.

„Nevím jestli je to dobrý nápad. Co se bude dít až se to někdo dozví?" Z tohohle mám největší strach, až se to někdo dozví. Co když mě začnou všichni nesnášet a nedejbože sledovat na každém kroku?

„Nic se nebude dít, budu tě chránit neboj se. Nikdy se ti nic nestane, nikdy!" Řekl vážně a přistoupil ke mně.

Obejmul mě tak silně jako nikdy dřív. V jeho objetí jsem se cítila v takovým bezpečí jako nikdy. Něco mi říkalo, že mu můžu věřit. Když bude poblíž nic se mi nestane.

„Dobře." Zamumlala jsem mu do ramene, nechtěla jsem ho pustit, cejtím se tak dobře.

„Takže to se mnou zkusíš?" Zeptal se s úlevou.

„Jo zkusím." Tak nějak si myslím, že to není dobře. Bojím se, hrozně moc se bojím.

Odtáhl mě od sebe a opět se přisál na mé rty a hladově mě políbil, daleko víc dravěji než prve. Zdálo se mi že mu spadnul obrovský kámen ze srdce.

Po chvilce se odtrhl a díval se na mě. Přitom se na mě usmál a opět mě objal, teď už trošku něžněji. Prve jsem měla co dělat abych dýchala, ale nevadilo mi to.

„Co to se mnou provádíš holka." Zamumlal mi do ramene, přitom mi ho něžně políbil.

„Zřejmě to samí co ty se mnou." Odvětila jsem a opřela čelo o jeho rameno. Užívala jsem si každý z těchto hezkých momentů.

Drobnosti dělají velké věci, velkými.

Řekla bych, že je největší čas odejít. Nehodlám s ním spát, rozhodně ne dneska. Na to jsem až moc mimo.

„Asi bych už měla jít, než se vrátí Niall." Řekla jsem a přitom jsem se mu dívala do těch krásných zelených očí.

„Můžeš tu klidně zůstat." Prohlásil a přitom se mu na tváři vykouzlil ten jeho úšklebek, najednou tu byl zpátky ten starý Harry.

„To je dobrý, radši půjdu." Odpověděla jsem s úsměvem na tváři.

„Ale notak, zlato." Opět ten jeho úsměv

Teď už se mi zdálo, že se vracíme do těch starých kolejí, které se mi tak hrozně líbílo. Bylo mi jasný, že teď už se chce zase jenom pošťuchovat, to mi jde daleko líp.

„Neříkej mi zlato." Řekla jsem s úsměvem

Začala jsem se otáčet a mířila ke dveřím. Najednou ke mně přiběhl a vzal mě za loket, až jsem se lekla. Otočil mě na sebe a opět mě začal líbat, ruce mi dal na pas a přerušil mezeru mezi náma.

Po chvilce nám opět docházel dech. Odtáhla jsem se dala mu pusu na tvář a teď už jsem opravdu odcházela.

Jen co jsem zavřela dveře, měla jsem ze všeho tak rozporuplné pocity. Je to dobře co se tam právě stalo? Neudělala jsem obrovskou chybu?

Zamířila jsem zpátky k Jenny na pokoj, zavřela jsem za sebou dveře. Jenny spala, zase chrápala. Zejtra jí to všechno musím říct, bude asi dost na větvi. Ale na druhou stranu bych neřekla, že jí to nějak překvapí.

V tu chvíli mi tak nějak došlo, že jsem vlastně přítelkyně Harryho Stylese?! Trochu mě to pomyšlení vyděsilo. Takže já teď chodím s tím hovadem, co tu na mě křičel a nadával mi. S tím co mě hodil do bazénu, s tím kdo mi řekl, že vypadám sexy v pyžamu.

Co nás spolu čeká?...


Občas když si část přečtu před zveřejněním ,mám pocit jako kdybych to ani nepsala já :D jsou tam věci, který bych od sebe ani neočekávala (samozřejmě to teď myslím pozitivně - jsem na ně pyšná! :D) a vždycky na to koukám a říkám si: Tohle jsem napsala já? :D

Nezapomeňte se podívat na můj druhý příběh ! - Queen of cartel. Budu ráda za každé přečtění a názor :)

Tak co na to říkáte? Mně to dalo docela zabrat :D Příště to už trošku rozjedeme a nebojte, komu se líbí ty jejich hádky dočkáte se jich ještě dost.

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY!

NEZAPOMÍNEJTE NA HVĚZDIČKY A NA KOMENTY! Děláte mi tím hrozně moc velkou radost! Ikdyž někdy neodpovím na každý komentář tak čtu všechny! Někdy i několikrát! 


Never before - H.S.Where stories live. Discover now