Část 20 - Well, well

1.7K 107 5
                                    

POHLED HARRYHO

Po tom co se mi povedlo jí tak krásně hodit do bazénu. Jsem jí už jen tak mírně pozoroval. Nijak se mi zatím nemstila, tak jsem zvědav, jestli se mstít bude nebo to hodí za hlavu.

Připadal jsem totálně mimo, nevím, co to zapříčinilo, ale dlouho už jsem se takhle necítil. Viděl jsem jak se s Niallem fotí, tak nějak mi docházelo, že jestli se to dostane do novin, tak si zase něco schytáme, ale co, na to už jsem si zvykl.

Stoupnul jsem si na hranu bazénu, nějak se mi nechtělo do vody. Pořád jsem ještě na koupání nedostal chuť.

Ani jsem si nevšiml, že okolo mě prošla a strčila do mě, takže jsem letěl přímo po držce do vody. Ještě jsem k tomu stačil něco zakřičet.

Po té co jsem se vynořil, viděl jsem jak se mi směje. Nezdá se holka, fakt se nezdá. Začínala se mi líbit.

„To nemyslíš vážně, že ne?" Zeptal jsem se jí

Odpověděla mi celkem v klidu, brala to s humorem, aby ne, že? To já jsem byl teď ve vodě ne ona.

Hned jak pronesla větu: jsme si kvit, mi došlo, že má navrh. Chce válku? Má jí mít, už jsem se chtěl začít chovat normálně nedělat průsery, ale když ona na mě takhle. Ještě bude litovat.

Do toho ještě přiběhl Niall a dal si s ní placáka, je to fakt kokot. Místo toho aby se mě zastal, tak je ještě s ní. Fakt si jí oblíbil.

Plaval jsem pryč z bazénu, mezitím odešla s Jenny k nim na pokoj, přece jenom už byl večer. A já pomalu začal plánovat jak jí tady zpříjemním pobyt, nebude to tady mít jednoduchý holčička s Harrym Stylesem si nikdo zahrávat nebude.

Trochu mě mrzelo, že ze mě nemá respekt ani nic takovýho, byla to asi první holka. Vlastně to byla první holka, která se ke mně chovala takhle. Takže nová zkušenost. Nevím jestli dobrá či ne, ale na rovinu mě docela rajcovala.

***

Dneska v noci se mi nic nezdálo, takže jsem se v klidu vyspala. Jakmile se mi něco zdá, vůbec nevyspím, kord když jsou to nějaký nesmysl na který pak musím myslet celej den. To nesnášim ze všeho nejvíc.

Jenny ještě vedle mě v klidu pospávala, vždycky jsem si myslela, že jsem daleko větší spáč než ona. Tady v Mexiku mi bohatě stačilo 8 hodin spánku – bejt doma tak se z tý postele ani nezvednu tam je potřeba minimálně 10 hodin abych byla na lidi okolo mě aspoň trochu milá.

Zabrala jsem si tedy koupelnu, jednou taky první. Radši se zamknu, kdyby náhodou se Jenny zbudila aby viděla jaký to je čekat na koupelnu, já vždycky byla hotová do 10 minut, nějak zvlášť jsem to nepřeháněla ani s účesem natož s líčením. Za tu dobu (což je asi ten týden, vůbec si nepamatuju o kolika dnech jsem tu už psala) co jsme s Jenny tady, jsem se snad ani jednou výrazně nenamalovala. Až bude příležitost tak si s líčením trochu vyhraju, někdy mě to tak baví, že bych se dokázala líčit minimálně hodinu a jindy jako právě teď, si na sebe ani nedám make-up, pouze voděodolnou řasenku.

Nikdy jsem si o sobě nemyslela bůhví jak jsem krásná nebo podobný žvásty, nejsem taková. Ale tak nějak ze zkušeností vím, že mi ta řasenka stačí.

Nechápu holky co se líčí ikdyž jsou jenom doma, nikam nejdou. Proč proboha? Akorát si tím ničí tu pleť.

Dokončila jsem svojí ranní rutinu tím, že jsem si vyčistila zuby a propláchla pusu Listerinem, nebo jak se ten hnus jmenuje. Používala jsem ho z jedinýho důvodu a ten byl, že mi to napohled vybělilo zuby.

Zaslechla jsem jak se Jenny zbudila a šla ke koupelně. Asi 10x se snažila otevřít dveře než jí došlo, že jsou zamčený, asi ještě dospávala.

„Ježiši tak otevři už, nebo se počůrám!" Křikla na mě.

Tomu jsem se musela jenom pousmát, takhle na ní taky občas křičím aby hejbala tou svou prdelí víc. Co si budeme povídat, málokdy to zabere.

„Jo už budu, vydrž." Promluvila jsem na ní mile

Sedla jsem si ještě na okraj vany. Ano v naší koupelně je vana i sprcha. Taky bych doma chtěla mít takový luxus.

„Vypadni už z tý koupelny, sakra!" Tak teď už zněla hodně naštvaně

Musela jsem se nad tím pousmát, tuhle konverzaci jsme vedli často, akorát já byla ta co chtěla jít dovnitř. Často jsem měla chuť roztřískat ty dveře.

Pomalu jsem se zvedla a šla jí konečně odemknout aby dala pokoj.

„No toto trvalo." Hodila na mě, né moc milý pohled"

„Buď ráda, že jsem ti vůbec otevřela." Křikla jsem na ní.

„Ale no jo prosimtě."

Tak nějak jsem se v tý koupelně zapomněla převlíct, nevim jak se mi to mohlo stát. Zase jsem se asi příliš zamyslela, to taky umím dobře. Vždycky přemýšlím nad absolutníma hovadinama.

Jenny vylezla po půl hodině, jo fakt nekecam. Nejhorší na tom bylo, že vypadala úplně stejně jako před tím. Teda až na vlasy který měla učesaný do vysokého culíku na hlavě.

„Co jsi tam prosim tě dala tak dlouho, když vypadáš, úplně stejně jako když si tam šla?" Promluvila jsem na ní

„Vypadám stejně? Jako vážně? Ty neštvi mě." To už mi odpovídala s úsměvem na tváři.

Takhle jsme se handrkovali často, už to brala s humorem, ale na začátku to ještě brala vážně.

Mezitím jsem si na sebe oblíkla takový hezký do modra laděný overal, který lehce obepínal moje tělo, hlavně zadek a prsa. Ale slušel mi. Jenny ho kupovala se mnou, a to módě rozumí víc než já.

„Tak co říkáš na můj dnešní outfit?" Ptám se jí.

„K sežrání, jako vždy." Řekla s úsměvem

Oblíkla si na sebe něco hodně podobnýho, taky jí to slušelo a hlavně jí to zdůrazňovalo ty její dlouhý nohy. Ty jsem jí docela záviděla.

„Tak jdeme na tu snídani?" Houkla jsem na ní, už z předsíně.

„Jo jasně, už letím."

„Ale, ale koho to tu máme tak vyšňořenýho?"

Ani jsem se nemusela obtěžovat s otočením, ten jeho chraplák poznám všude. Už jsem si myslela, že to bude dobrej den.


Doufám, že už zase začnu přidávat části rychleji. Teď před vysvědčením je docela frmol, ale potom by mohli být častěji :D Jestli o to teda stojíte :D

V týhle části se toho moc nestalo, to uznávám, ale potřebovala jsem to trochu zase přibrzdit :D

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY V TEXTU! 

A NEZAPOMÍNEJTE PROSÍM NA KOMENTY A HVĚZDIČKY! 


Never before - H.S.Where stories live. Discover now