Část 14 - What are you doing here Zayn

1.9K 124 17
                                    

Nahoře máte JENNY ! :) :D

***

ZAYNŮV POHLED

Moje dovolená tady v Mexiku je více méně, kvůli mým rodičům. Je to k nevydržení být s nima v jedný místnosti. Jsem rád, že teď od nich vypadnu na kolej a uvidím je tak možná jednou, dvakrát do roka.

Kvůli otci a jeho posranýmu podniku jsme se museli stěhovat pryč z Londýna do Ameriky. Když mi to oznámili měl jsem chuť na ně začít křičet, miloval jsem Londýn. Měl jsem tam přátele jako byla Nat ikdyž to je samostatná kapitola, a nesmím opomenout taky na Jenny, která mě už tehdy neměla ráda.

Do Nat jsem se zamiloval asi po půl roku, co jsem jí znal. Nikdy jsem jí to nemohl říct, věděl jsem, že mě bere jenom jako kamaráda nic víc. Možná kdybych tam zůstal, bylo by něco jinak, mohli jsme být spolu, ale taky jsme se mohli nesnášet.

Nakonec jsem udělal největší píčovinu jakou jsem udělat mohl a to, že jsem se s ní vyspal. Myslel jsem, že mě odežene, ale to se nestalo. Byl jsem jako utrženej ze řetězu. To ráno když jsem se zbudil vedle ní, ještě klidně spala vypadala jako anděl, v tu chvíli jsem si uvědomil, že prostě musím pryč. Nechal jsem jí tam dopis v domněnce, že na mě nebude tak naštvaná.

Když jsem jí tu zahlídl na tý pláži, z počátku jsem měl pocit, že mám halucinace. Ale opravdu tam stála a koukala na mě se stejným překvapením jako já na ni. Změnila se, ale byla rozhodně krásnější něž kdysi.

Musel jsem jít k ní. Je to už opravdu dávno. Doufám, že mě vezme zase jako kamaráda, že mi odpustí. Nemiluju jí už ne, ale pořád mě k ní něco táhne. Budu pro ní mít slabost vždycky.

Jednu věc musím uznat Jenny byla kus, z ošklivýho káčátka se vyklubalo tohle? Tak to potěž prdel.

V dálce jsem uviděl Jenny a ňáký kluky, jsou mi nějaký povědomí, ale to jde teď stranou. Začala na mě křičet jako když jsme byli mladší, jenom jsem se na ní musel usmát, chybělo mi to. Víc než bych si vůbec dokázal představit.

***

POHLED NAT

Čím blíž k nám byla, tím naštvanějc vypadala. Nevím, proč jí to tolik naštvalo, že ho viděla.

Je sice pravda, že Zayna nikdy ráda neměla, nikdy si moc nerozuměli nebo spíš se ani nesnažili si zkusit rozumět. Ale tak co není, může být, že?

„Co tady sakra děláš?!" Křikla na něj. Kluci nechápali, o co tady jde. Koukali na nás, jako kdybychom spadli nevim odkud. Trochu jsem si začala připadat jak v nějaký nekonečný telenovele.

„Jenny, tak rád tě vidím." Usmál se na ní. Takhle ji vytáčel vždycky.

Mně se okamžitě začali cukat koutky, jen co to dořekl. Jakmile si toho Jenny všimla, střelila po mě pohledem: co si jako myslíš, že tu teď děláš!.

„Ha-ha moc vtipný Zayne! Tak co tady chceš?" Je tak hrozně naštvaná. Nechápu proč. Je to už tak dlouho, ale evidentně to bere jako povinnost nejlepší kamarádky. Vyšlápnout si na kluka, který jí ublížil.

„Koukám, pořád stejná co? Chyběla jsi mi." Bylo vidět jak si to užívá. Na obličeji měl ten svůj krásnej úsměv.

„Zayne, tak co tady děláš?" Plivla na něj

„Jsem tady na dovolený, co myslíš, že bych tady jinýho asi dělal hm?" Zase se na ní usmál.

Akorát způsoboval to, že začala zatínat pěsti. Div, že mu jednu nestřihla. To taky umí dobře.

Skočila jsem jí do řeči dřív než by zase řekla nějakou hovadinu. Kluci za ní stáli a pořád mlčeli, nechtěli se radši zapojovat.

„Kluci tohle je Zayn, byl to můj nejlepší kamarád na přelomu základky a střední."

Kluci se na něj usmáli a podali si ruce. Harry se na něj moc netvářil, ale ten se netvářil vůbec na nikoho s kým mluvil.

„Takže Zayne, s kým tady seš?!" Pokračovala Jenny. Ta si prostě nedá a nedá pokoj.

„S kamarádem stejně jako ty jsi tu s Nat, koukám, že se nic nezměnilo, co? Pořád stejně uječená jako kdysi. Musím uznat, že se mi potom tvým ječáku stýskalo."

Byl úplně v klidu, nedělal si z toho těžkou hlavu. Evidetně se tím bavil tím, že jí pomalu, ale jistě přivádí k šílenství.

„Zayne, nechtěj mě nasrat jako posledně.!" Plivla po něm.

Viděla jsem jak pomalu napřahuje ruku. Dneska jedna facku už stačila. Nemusíme se tu pozabíjet všichni na jednou.

„Jenny to je dobrý, už klid jo? Oba!" Zavelela jsem.

Věděla jsem, že pro Jenny ještě konec nebyl. Vybije si to na něm později, až u toho nebudu já, třeba mu jednu vlepí. Upřímně kdybych ho potkala chvíli potom, co zmizel taky bych mu jednu vrazila. Ale teď? Nemá to cenu, už jsme dospělí.

„My už s Jenny jdeme na hotel. Uvidíme se zejtra?" Zeptala jsem se Zayna

„Jasně! Zase takhle večer na pláži, přes den nemůžu, náš hotel pořádá nějakou hovadinu, kde musím bejt."

Jen jsem pokývla hlavou zamávala Zaynovi, který mi to oplatil. Rozloučili jsme se s klukama, který ještě měli někam namířeno, a konečně jsme s Jenny odebrali na pokoj.

Byla jsem docela unavená, nevím jestli z těch člunů, nebo se Zayna nebo s Harryho kterej mě nasral do běla.

Po studený sprše jsem konečně zalezla do postele a nechala se unášet spánkem.

***

Ráno jsme si s Jenny zašli v klidu na snídani, která byla opět úplně dokonalá. Jako správný buranky jsme si nandaly od všeho něco nejhorší na tom je, že jsme to taky všechno snědli. Musíme se tady začít víc hejbat nebo se za chvíli nevejdeme do našeho oblečení.


- V týhle části opravdu moc Harryho nebylo, ale to všechno se změní ! :D Jinak jak jste zatím spokojeni s postavou Zayna?

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY V TEXTU!

BUDU RÁDA ZA KAŽDÝ KOMENTÁŘ A VOTE! 

Taky bych vám chtěla poděkat za 2,5K přečtení! Jste nejlepší!! :)



Never before - H.S.Där berättelser lever. Upptäck nu