Část 46 - You know me too good

1K 80 9
                                    

Po tom šoku, který mi připravil můj úžasný přítel už jsem v hlavě spřádala pomstu. Tohle si nenechám jen tak líbit. Malý plán už se rodil, tentokrát budu potřebovat pomoct od Nialla, ale ten určitě mile rád pomůže. Proč se nepobavit na cizí účet, že jo.

Nasazovala jsem si opět brýle a šnorchl. Zase mi to nešlo, ale naštěstí mi aspoň drželi na obličeji. Všichni ostatní už byli ready, akorát na mě se tu opět čekalo.

„Vypadáš úžasně zlato, řekni sýr." Řekl Harry, kterýmu snad slušelo naprosto všechno. To je tak nefér, já tu vypadám jako naprostej kokot a on?

Usmála jsem se mu do foťáku, tohle bude fakt krásná památka. Pomalu jsem se konečně vydali k moři. Nikde, nikdo nebyl. Takže paráda. Opět jsme museli ujít nějakej ten kus, abychom se dostali do pořádné hloubky.

Cítila jsem jak mi okolo nohou plavou malé rybky a jemně se o mě otírají. Nikomu by to mohlo připadat dost nepříjemný, občas jsem si všimla, jak se Jenny cukla.

Když jsem pod nohama konečně necítila pevninu, začala jsem plavat. Ponořila jsem hlavu a vzala si rukou ten foťák do vody. Začala jsem fotit, kde jakou věc co jsem uviděla od korálů, přes ryby až po nějaký fleky na zemi. Jenny dělala to samí a kluci taky.

Občas jsme na sebe zamávali a vynořili se ven. Koukla jsem si na ruce, už začínala být opět docela dost rozmočené. Opravdu by mě zajímalo, jak dlouho už tady jsme. Hodinky do vody fakt nevlastním, což je docela škoda.

Vynořila jsem se a čekala než to udělají i ostatní.

„Páni to je fakt krásný!" Ozval se Niall.

„Je to nádherný, člověk si krásně zarelaxuje." Řekla jsem, přikrývala jsem si oči před sluníčkem, opravdu jsem měla pocit, že mi to ty oči vylápí ikdyž mám brýle.

„To je fakt, proč jsme se nikdy nešli potápět?" Ozval se Harry a obrátil se na Nialla.

„Nikoho to nikdy nenapadlo, řekl bych."

„Velká škoda." Přidala se Jenny.

Pomalu jsme se začali dostávat z vody ven. Když jsme konečně došli k lehátkům, sáhla jsem pro ručník a snažila se trochu vysušit vlasy. Stříkla jsem si do nich i kondicionér, abych měla šanci je rozčesat a všechny si nevytrhala.

„Vypadáš tak sexy, když ti každej vlas trčí někam jinam." Řekla jsem Harrymu.

„Nevypadáš o nic líp a díky. Vím, že jsem neodolatelnej v každé příležitosti" A začal pózovat a prohrabovat se vlasama, jako kdyby byl právě na nějakým focením.

„No jen ukaž, co je v tobě." Začala jsem se smát, hodil po mě pohledem, jako že to myslí vážně. Ale pak se taky usmál.

Pořád jsem na sobě cítila mořskou vodu, nejradši bych šla do sprchy a smyla to ze sebe. Jenny vypadala, že má stejný nápad. „Nepůjdeme se osprchovat?" Zeptala jsem se jí. Hned se na mě usmála a pokývala hlavou na souhlas.

„Chceš asistovat?" Zeptal se mě Harry, a neodolatelně se na mě usmál.

„Nechci díky, potřebuju se umejt, a kdyby si tam měl být se mnou tak se fakt neumeju." Jenom po mě hodil předstíraný, naštvaný výraz. Poslala jsem mu vzdušnou pusu a začala si balit pomalu věci do tašky.

„Tak my jdeme. Potom můžeme skočit třeba na drink." Dala jsem mu malou pusu a přidala se k Jenny na cestě do pokoje.

***

Na cestě do pokoje jsme potkali spoustu lidí, všichni, ale byli zalezlí někde ve stínu. Ono se není čemu divit, když je na sluníčku kolem 50 stupňů. V pokoji, bylo taky příšerný horko, hned jsme tam s Jenny zaply klimatizaci.

„Tak jakou pomstu plánuješ?" Zeptala se Jenny z ničeho nic.

„Ty mě tak dobře znáš." Začala jsem se smát.

„To máš recht, a taky to určitě nebude nic hezkýho. Vím, že nesnáším, když na tebe někdo vybafne. Pamatuju, když jsem na tebe vybafla. Nejen, že jsi mi jednu vrazila, jak si se lekla, ale pak si to asi 15 minut rozdýchávala."

Tomu jsem se fakt musela zasmát, co na to říct. Jednou jsem jí fakt takhle vrazila a né zrovna úplně nejmenší.

„Budeš potřebovat mou pomoc?" Zeptala se spiklenecky.

„Hale asi ne, ale jestli se chceš zasmát tak se můžeš přidat. Budu potřebovat Nialla."

„Takže mi chceš říct, že to bude překvapení i pro mě?" Zeptala se trochu smutně.

„Jojo. Skoč do sprchy, ať se taky můžu jít umýt. Už jsou skoro 4 hodiny. Fakt jsme tam byli příšerně dlouho. Pak musíme najít Nialla. Když tak si něco vymyslíš na Harryho, aby nás chvilku nechal."

„Letím. Jasně, pomůžu ti s ním." Usmála se na mě radostně a odebrala se do koupelny.

Pomalu jsem si to v hlavě pomalu dolaďovala, přesně jsem věděla, co chci udělat. Bude litovat pako jedno. Jestli si myslí, že to nechám bez odezvy tak se šíleně plete. On to sice, asi myslel z legrace, ale já mu to prostě nějak vrátit musím. Kdo nesnáší lekání tak jako já, tak mě musí chápat.

„Můžeš, jsem čistá jako lilie." Vyšla z koupelny Jenny

„Díky, za chvilku jsem tu a půjdeme." Řekla jsem jí.

Sprcha mi trvala něco kolem čtvrt hodiny, rovnou jsem na sebe hodila oblečení, který jsem tam měla položený. Byly to obyčejný kraťasy a tílko. Fakt už je mi celkem jedno, co mám na sobě.

„Připravená?" Zeptala se mě Jenny.

„Jasně. Jdeme za Niallem." Zavelela jsem

Vyletěly jsme s pokoje jako namydlený střely z pokoje k vedlejším dveřím. Připadala jsem si fakt jako malý dítě, ale to pořád celkem jsem, takže co.

„Holky, co plánujete tentokrát?" Zeptal se Niall.

„Je tu Harry?" Řekla jsem rychle.

„Ne není, Liam po něm něco chtěl tak šel za ním, ale za chvíli je určitě nazpátek." Řekl. Asi čekal, že půjdu zpátky k sobě na pokoj.

Protlačila jsem se k němu do pokoje, Jenny šla se mnou. „To je super, potřebuju s tebou totiž mluvit." Řekla jsem a posadila se do křesílka u okna.

„O čem? Udělal ti něco?" Zeptal se trochu vyděšeně.

„Ne, ale nesnáším, když na mě někdo bafne. Takže se mu chci pomstít a ty mi s tím musíš pomoct." Usmála jsem se na něj, bylo vidět, že se hned uklidnil, když zjistil, že nejde o nic vážnýho.

„Mile rád." Usmál se a šel si k nám přisednout. „Bylo mi jasný, že to nenecháš jen tak. Tak co mu chceš udělat?" Zeptal se.

„No takže, to vidím nějak takhle..." Převyprávěla jsem mu celou mou teorii, celou dobu jen pokyvoval hlavou. Nakonec se usmál, na souhlas. V tom náš vyrušily dveře, které se otevřely.


Dámy, chci vám poděkovat za krásných 20K reads!! Je to hrozně vysoké číslo, a jsem za to neskutečně vděčná!

Za tu radost, kterou mi děláte mě napadlo, že bych vám mohla odpovědět na nějaké otázky, pokud se tedy chcete na něco zeptat. Je jedno jestli vás zajímá něco o příběhu, nebo o mně. Klidně to napište do komentů, odpovím vám! <3 Pokud otázek bude dost, udělám zvláštní "kapitolu"

Omlouvám se za chyby. Jsem ráda za každý váš komentář a hvězdičku.



Never before - H.S.Where stories live. Discover now