Část 41 - Good girl

1.1K 87 8
                                    

„Neprovokuj, nebo se fakt neudržím." Řekl a tvářil se celkem vážně, mně se začaly cukat koutky do úsměvu.

Chtěla jsem ho škádlit ještě víc, ale radši jsem toho nechala. Věřila jsem tomu, že bychom na tu večeři fakt asi nedošli. Už teď jsme měli fakt dost velký spoždění, trochu jsem se bála toho aby nám někdo nevpadl do pokoje.

Když jsme se konečně rozhoupali a vyšli z pokoje, chytil mě kolem pasu a naše kroky vedly do jídelny. Šli jsme bez jediného slova. Hned jak jsme vešli dovnitř uviděla jsem všechny sedět u jednoho stolu.

Rovnou jsem si šla nandat jídlo na talíř, opět jsem nešetřila a můj talíř překypoval jídlem. Vůbec mi to nepřipadalo divný, oproti mě měl Harry na talíři o polovinu méně. Hned jak si všimnul mé porce začal se smát: „To jako sníš?" Zeptal se.

„Jinak bych si to nenandala, nerada jídlem plancám." Pokrčila jsem rameny

Jenom zavrtěl hlavou a nezapomněl se zase začít smát. Společně jsme se konečně vydali ke stolu kde seděli naši přátelé.

„Jenny říkala, že budete studovat v LA jo?" Slyšela jsem jak se mě Niall ptá.

„Jo už to tak vypadá, hrozně se tam těšíme." Řekla jsem a začala se culit na Jenny

„Už víte, kde budete bydlet?" Přidal se Louise

„To nevím, někde poblíž školy v nějakým podnájmu. Ještě si musíme najít nějakou práci, ale na to ještě máme docela dost času." Řekla jsem, tyhle věci jsme s Jenny zatím neřešily, přece jenom je to ještě docela dost daleko.

„Zayn mi včera povídal, že naše školy jsou dá se říct u sebe, že klidně můžeme bydlet u něj, má velkej byt a bydlí tam jenom s Joshem." Řekla docela potichu Jenny

„To jako fakt, budeme studovat u sebe?" Zeptala jsem se a otočila jsem se na Jenny

„Jo budeme." Přitakala

„Nevím jestli je dobrý bydlet se Zaynem a s Joshem v jednom bytě." Řekla jsem trochu nejistě.

„Jasně, že to není dobrej nápad." Přidal se do hovoru Harry, který tohle procedil mezi zuby.

Otočila jsem se na něj a povytáhla obočí, opět vypadal docela naštvaně. Kdo by to byl řekl, že to bude taková žárlivka. Musela jsem, tomu pousmát. Chytla jsem mu ruku a podívala se přímo do těch jeho očí.

„Neboj, se opravdu nehodlám sdílet jeden byt se Zaynem a s Joshem." Řekla jsem klidným hlasem a byla to pravda, rozhodně nemám v úmyslu tam s nima bydlet.

„Hodná holka." Usmál se na mě, vítězoslavně. Na to jsem jenom zakroutila hlavou a věnovala se plnému talíři před sebou. Cítila jsem, že jakmile nezačnu jíst začne mi okamžitě kručet v břiše. Nejedla jsem fakt dost dlouho.

Celou večeři jsme si povídali o běžných tématech, zabrousili jsme do nějakých aktivit které by bylo dobré tady ještě před odjezdem zkusit. Napadla nás pěší tůra na nejbližší horu, ale to bysme asi padli horkem. Pak ještě výlet do města, který by tak špatný být nemusel.

„Dneska jdu zase se Zaynem, takže u něj přespím." Pošeptala mi Jenny, když si kluci povídali mezi sebou. Málem jsem vypliva pití, které jsem zrovna pila.

„Jako fakt?" Usmála jsem se na ní a ubrouskem si otírala pusu.

„Jo, jo. Půjdeme už na pokoj, potřebuju se připravit na večer. Mám už jenom 2 hodiny." Pronesla trochu nervózně, jenom jsem se na ní usmála rychle dojedla zbytek na talíři.

„Jenny má rande, tak jí jdu pomoct se připravit." Řekla jsem směrem k Harrymu, jenom pokýval na souhlas a dal mi pusu.

***

Jenny se připravovala asi hodinu, pak jí zapípal mobil. Přišla jí smska od Zayna, který jí upřesnil čas, kdy pro ní přijede. Jenny vypadala spokojeně a šťastně, ještě jsme měli asi 20 minut.

„Vyspala jsem se s Harrym." Pronesla jsem najednou

Jenny se na mě rychle otočila a vykulila oči. „Jako fakt?!" Zeptala se, jenom jsem zakroutila hlavou na souhlas. „A to mi to říkáš až teď?" Vyjela na mě.

„Chci slyšet všechno, takže dělej a opovaž se něco vynechat!" Nezapomněla pohrozit prstem.

„Prostě, víš jak jsem na něj čekala než se umyl, tak jakmile vylezl tak se tvářil nějak divně. Pak se mě ptal na Joshe a Zayna. Řeknu ti nikdy jsem netušila, že bude tak hrozně žárlit." Začala jsem se usmívat, ale rychle jsem se vrátli zpátky k vyprávění „No a pak jsem si z něj dělala trochu legraci, jakej, že žárlivej a tak. No a pak se po mně vrhnul, svalil na postel a zbytek už víš." Usmála jsem se na ní

„A jak se ti to líbilo?" Zeptala se rychle

„Řekla bych, že to bylo to nejlepší co jsem kdy zažila. Užívala jsem si to od začátku až do konce." Musela jsem se nad tím pousmát.

„Tak to je super, mám takovou radost!" Spustila Jenny a pověsila mi kolem krku.

„Neměla bys už jít?" Zeptala jsem se jí a snažila jsem zmírnit její stisk kolem krku.

„Jo no vidíš, ale potom to všechno probereme!" Zakřičela u dveří a odešla.

***

Ležela jsem na posteli a dívala se na mobil, projížděla jsem si internet a pročetla jsem si většinu článků, které jsem o nás našla. Na facebooku nám většina přála a věřila, že spolu zůstaneme co nejdéle. Udělalo mi to fakt radost.

Někdo mi začal ťukat na dveře, šla jsem tedy otevřít. Na sobě jsem pořád měla tílko a sportovní kraťasy, který doma nosím na jógu.

„Dlouho jsme se neviděli, co?" Pronesl Harry a na tváři měl ten svůj rošťácký úsměv.

Jenom jsem se na něj pousmála a pokývala hlavou. „Tak co potřebuješ?" Zeptala jsem se, nevypadalo to, že chce jít dál.

„Pojď se se mnou vykoupat." Pronesl a nahodil ten psí pohled, kterému nejde odolat.

„Jako teď?" Vždyť už je tam tma.

„Pojď bude sranda." Pronesl a chytil mě za ruce a táhnul mě ven, jenom jsem se nad tím pousmála a nechala se vést.

Venku nebyla už ani noha, všichni byli na pokoji nebo na baru na pláži odkud sem doléhala hudba. Trochu jsem se bála, abychom z toho neměli problém.

Skočil kufr do vody, měl na sobě jenom kraťasy. Voda vystříkla všude kolem a já se začala smát. Upřímně se mi do vody moc nechtělo.

„Tak dělej." Promluvil na mě.

Jenom jsem se na něj usmála a rozeběhla se, skočila jsem kousíček od něj. Hned jak jsem vyplavala mě přišpendlil na kraj bazénu, které bylo zdobeno velkým kamením, takže na nás s určitého úhlu nebylo vidět.

Začala jsem se smát. „Čemu se směješ?" Zeptal se mě najednou, měl obličej opravdu kousíček od mého. „Tobě." Řekla jsem a pokrčila jsem ramena. „To ti nedaraju." Řekl šeptem a přitiskl se na má ústa. 



Další díl je konečně tady! :D Doufám, že se líbí :)

Omlouvám se za chyby a budu ráda za každý komentář a hvězdičku! :)

Never before - H.S.Where stories live. Discover now