41. Bölüm

3.3K 242 3
                                    

Ona sert bir tokat attım. Tokat atmama şaşırmıştı. Elini yanağına tuttu ve bana bakmaya devam etti. İşaret parmağımı ona doğru salladım. Gözümden bir yaş aktı hızla.
"Aaaarthur kim diye mi soruyorsun sen. Çok mu merak ediyorsun onun kim olduğunu. O.... O benim sevgilimdi. Ama o artık yok. Hemde senin yüzünden yok. 2 yıl önce benim resmi Alkan törenimden önce Beni kaçırtmıştın. Ama o beni kurtarmaya geldiğinde senin şerefsiz pislik adamların öldürdü onu. Öldürdü. Asıl hedef bendim ama o kendini bana sper etti ve benim yerime o... O öldü. Senin yüzünden" dedim ses tonum epey yüksek ve sertti. "Senin yüzünden.... Senin yüzünden" diye ekledim mırıldarcasına. Yavaşça yere oturdum ve ağlamaya devam ettim.
"O ölmeden önce bana büyü yapmış. O gün orada öleceğini biliyormuş ama ne olursa olsun geldi. O öleceğini bile bile geldi. Belki son bir kez beni görmek umuduyla." dedim. Göz yaşlarımı sildim. Alexandra ayakta öylece duruyordu. Boşluğa gözlerini kilitlemişti. Hızla ayağa kalktım. Onun iki omzundan tuttum ve bağırarak sözlerime girdim. "Evet vampirler uyumaz ama banyoda benim ağladığımı görünce Arthur bana büyü yaptı ve rüyama girdi. Bana aklımı başıma toplamamı ve onun katilinin sen olduğunu hatırlattı. Bay Alexandra benden kork. Seni ilk fırsatta delik deşik edicem. Bunu bilesin. İlk fırsatta." dedim ve koltuğa oturdum. Oda diğer tekli koltuğa oturdu. Ve öylece boşluğa baktı.

ALEXANDRA'NIN AZINDAN

Emily için endişe ediyorum. Ama neden endişeleniyorum bilmiyorum. Aslına bakılırsa şuan ne hissediyorum onuda bilmiyorum. Gerçekten onun sevgilisini benmi öldürdüm. Offff ne oluyor bana. Bu kız kım ya. Kafamı allak bullak etti. Kusursuz bir güzelliği var ama bu kadar güzel bir kadın bu kadar masum mu gerçekten yoksa hepsi bir rol mu? Acaba gerçek yüzü ne. Gerçekten biraz önceki o masum güçlü kadın mı. Yoksa zayıf, sadece güzelliğini kullanan bir kadın mı? Offff, off , off yine kafamı allak bullak ettin Emily yine...

EMİLY'NİN AZINDAN

Sabaha kadar öylece uzandım koltukta. Gözlerim bir an olsun tavandan ayrılmadı. Sonunda sabah olmuştu bunu odadaki saatten anlıyordum saat 07:39. Dün bize kapının altından gelen not saat 20:00 da gelmişti. Yani yani 21 dakika sonra tam 12 saat olacaktı. Koltuktan kalktım. Alexandra tek li koltukta 2 büklüm uyuyordu. Ona sinirle baktım ve saat 08 olmasını bekledim.
Saat 07:54 de kapı açıldı. İçeriye 6-7 tane adam girdi. Alexandra hala uyuyordu. İlk önce benim ellerimi zincirle bağladılar. Daha sonra eğlence amacıyla bir kova su alıp Alexandra nın yüzüne döktüler. Alexandra neye uğradığını şaşırdı. Ama uyanmıştı ve gitmemiz gerekiyordu. Etraftan bir bez buldu ve yüzünü kuruladı Alexandra. Daha sonra onunda ellerini bağladılar ve odadan çıktık. Epey uzun bir yol yürüdükten sonra bir laboratuvar gibi bir yere girdik. Burada bir sürü beyaz önlüklü insan çalışıyordu. Laboratuvar da bizi Neffex karşıladı.
"Günaydın Alkanlar. Hadii sizi Lio'nun yanına götüreyim" dedi ve yürümeye başladık. Laboratuvar epey büyüktü. Ve bir sürü işçi çalışıyordu. Acaba neresiydi burası. En sağdaki merdivenden yukarıya çıktık ve bir odaya girdik. Bu oda bir masa koltuk ve iki tane sedye vardı. Koltukta Lio oturuyordu. Bizi görünce hemen ayağa kalktı ve bizi selamladı.
"Günaydınlar. Nasıl güzel uyudunuz mu. Herneyse aslına bakılırsa merak etmiyorum. İşimize bakalım. Gelin buraya" dedi ve odanın camına doğru yaklaştı. Tabii bizde. Camdan biraz önceki içinden geçtiğimiz laboratuvar görünüyordu.
"Bakın burası size özel. Vampir ve kurtadamlar için burada silahlar, iksirler, büyüler bulunuyor. Ve siz Alkanlar için çok özel bir büyü bulduk. Yapmanız gereken tek şey bu göstermiş olduğum sıvıyı içmek. Daha sonra zaten her şey kendiliğinden olacak." dedi ve bizi sedyelere yatırdılar. Elimizdeki zincirleri çözdüler. Ve etrafımızda 15-20 ye yakın adam elinde mine be Kurt boğan tozu ateşleyen silahla çevremizi sardı. Lio bize sıvıyı uzattı.
"Bu nedir? " diye soramadan geçemedim. Nede olsa başımıza ne geleceğini bilmek istedim.
" Bu sizi 9. Boyuta taşıyacak bir iksir. İkinizde orada olacaksınız." dedi Lio. Bu sefer soru sorma sırası Alexandra ya gelmişti.
"Peki 9. Boyutta ne yapacağız. 1 den 8. Boyuta kadar tüm boyutları biliyorum. Ama 9. Boyutu ilk defa duyuyorum."

"Evet 9. Boyut size özel. Orada karşınıza bir sürü tehlike çıkacak. Sizi öldürmeye çalışacak. Tabii sizinde hem onlara hem birbirinize karşılık vermeniz için orada silahlar, hançerler ve bir sürü alet olacak. Karşınıza çıkan tehlikeler sizi öldürmeyecek sadece yaralıyacak. Ve sizi güçsüzleştirecek. Biriniz güçsüzleşince diğerinizin sizi öldürmesi daha kolay olacak. Bu oyun biriniz ölene dek sürecek. Yaşayan kişi ile başka planlarım var. Hadii için şu iksizleri" dedi ve bize doğru yaklaştı. Sıvıyı elime aldım ve sedyeye uzandım. Alexandra ile birbirimize baktım. Ama dün geceden sonra ona baktığımda sadece Arthur'u, sevdiğim adamı öldüren biri olarak görüyordum. Ve ondan nefret ediyordum. Oraya gidip gitmez ilk işim onu öldürmek olacaktı. Bir an önce onu öldürmek istiyorum. Daha sonra başıma ne gelirse gelsin umursamıyorum. Merak etme Arthur intikamını alıcam. Önü öldürücem....

Tabi onu öldürmek için 9.boyuta gitmem gerek. Hemen elimdeki iksiri kafama diktim. Ve Alexandra ya bakmaya devam ettim. Ben iksiri içince oda hemen iksiri içti ve gözlerini yumdu. Bende aynı şekilde....

10 MAYIS 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin