35. Bölüm

3.3K 245 4
                                    

EMİLY'NİN AZINDAN

3 saat sonra

Neffex yine içeriye girdi.
"Selam napıyorsunuz? " dedi tüm pişkinliği ile. Daha sonra ekledi
" Tamam tamam bu durumu size daha katlanır hale getireyim. Bay Alkan ve Bayan Alkan hadi gidiyoruz" dedi ve yanındaki adamlar bana ve Alexandra ya yöneldiler. Tyler ve Liam engellemeye çalıştılar
TYLER "Onları nereye götürüyorsun?"
NEFFEX "Onlar ve biz gidiyoruz siz burada kalıyorsunuz" dedi bizi dışarıya çıkardılar ve bir köşeye otutturdular. Kumlara gömülü uzun, kalın tahtalar çarpraz şeklinde duruyordu. Bizimkileri oraya bağladılar. Büyülü zincirlerle. Daha limana bir gemi yaklaştı. Bizi zorla gemiye bindirdiler. Tabi ben zorluk çıkarmadım. Ama bağlı olan Tyler, Liam ve diğerleri epey bağırdılar küfür savundular ama nafile.
NEFFEX "Evet Emily ve Alexandra yı alıyorum ve onları öldürücem. Ama sizi azat ediyorum Liam, Tyler ve siz kurtadamlar ve vampirler. Sizi bağlamak istemezdim ama Emily ve Alexandra yı öldürürken kahramanlık felan yaparsınız sizinle uğraşamam. Onlarla işim bittikten sonra zincirlerdeki büyü bozulacak ve serbest kalacaksınız." dedi ve oda gemiye bindi. Beni ve Alexandra yı bir odaya götürdüler ve kapıyı kitleyi, büyülüyüp mü desem herneyse gittiler. 5-6 saat yolculuk boyunca Alexandra ile hiç konuşmadık. Sadece bakıştık. Yolun sonunda odaya biri girip bana mine tozu, Alexandra ya ise Kurt boğan tozu serptiler ve bizi bayılttılar.
********
Baş ağrısı ile uyandım. Bir depo tarzı bir yerdeydim. "offff yine mi depo ya" dedim. Ve karşında yere oturmuş duvara yaslanmış beni izleyen Alexandra ile karşılaştım. Benim bu sözüme hafiften tebessüm etti. Hemen yattığım yerden doğruldum. Bağdaş kurdum ve yardım istedim. "HELP me" HELP ME, HELP ME. Ama yok olmuyordu. Sonra Alexandra "Ben denedim çok güçlü bir büyü yapılmış. Boşuna uğraşma" dedi. Ama ben yinede deneyecektim. Boşuna olduğunu bildiğim halde. Ama 15.denemeden sonra vazgeçtim. Çünkü gülünç duruma düşmüştüm.
"Biliyormusun bizi diğer vampir ve kurtadam lardan ayıran bir özelliğimiz var" dedi
"Ne" dedim meraklı gözler ile.
"Bizim tek düşmanımız Avcılar." dedi ve gülerek devam etti "Mesala bir vampirin düşmanı vampir olabiliyor, bir kurtadamın düşmanı kurtadam oluyor. Kurtadam vampir düşman oluyor. Ama sana vampirler, bana kurtadamlar düşman olamıyor. Haa ama bir birimize düşman olabiliyoruz o başka bir mesele ama hiçbir vampir bana, hiç bir kurtadam sana kafa tutamaz. Bir birimizden başka." dedi ve gülmeye başladı. Bende ona katıldım. Sonra birden kapı açıldı ve ikimizde sustuk. Gelen her zaman ki gibi Neffex di.
"Baylar, bayanlar demek uyandınız. Bu işi fazla uzun tutmuycam. Hadi gidiyoruz" dedi. Ben salak "Nereye?" diye sordum.
"Ölüme" dedi bir çırpıda. Ve elindeki kıyafetleri bize doğru attı. "giyin şu kıyafetleri ve ayakkabıları 2 dakikanız var" dedi. Üzerime baktığımda ben Yat turuna çıkarken giydiğim elbise, Alexandra da ise takım elbise vardı. Kıyafetleri elimize aldık. 2 siyah t-shirt iki siyah pantolon. Daha sonra bir baktım Alexandra soyunuyor. "Ne yapıyorsun sen ya" derken gömleğini çıkarıp
"Ne yapıyor gibi gözüküyorum? " dedi ve yanıma yaklaştı.
" Soyunuyorsun" dedim. Oda bana daha çok yaklaşarak
"Kıyafetleri Takım elbisenin üzerine mi giyeyim. Hem sen de giyinsene 2 dakikamız var"
"Burada mı? "
" Yo hayır şurada giyinme odası var orada" dedi ve güldü.
"Hahaha ne biçim Alkansın sen ya ergen ergen şakalar yapıyorsun"
Dediğimde o tamamen soyunmuş üzerine giymişti bile. "Offf hadi giyineceksen giyin. Sana meraklı değilim. Senden bin kat daha güzel vücutlu kaç kızı gördüm biliyormusun. Ki hepside benim karşımda soyunmak için can atıyordu." dedi.
"Sen, Sen ne diyiyorsun pis sapık dön arkanı"
"Şaka mı yapıyorsun biraz sonra ölücez zaten. Giyin işte hadi"
"Off iyi tamam" dedim ve arkamı döndüm Alexandra ya karşı. elbisenin arka fermuarını açmaya çalıştım. Ama sadece çalıştım çünkü yetişemiyordum. Daha sonra birden Alexandra yaklaştı ve fermuarı tuttu. "Yardım edeyim" dedi nazik ve alçak sesle.
"Hayır istemez" dedim ve ondan uzaklaştım. Daha sonra biraz daha uğraşınca pes ettim. Fermuar takılmış olmalıydı. "Tamam yardım etmene izin veriyorum" dedim ve ona yaklaştım. Oda bana. Fermuarı tuttu ve hafiften çekti. Ama açılmadı.
"Kibar davranmayı keske aç şu fermuarı" dedim. Ama gerçekten nazikçe tutmaya çalışıyordu. "Tamam bunu sen istedin" dedi ve sertçe çekti. Ve elbisem yırtıldı. Derin bir iç çektim ve
"Tamam önemi yok zaten ölücez" dedim somurtup bir şekilde. Elbiseyi çıkardım ama ben gerizekalı ayağımda hala topuklu ayakkabı olduğu için ayağım takıldı ve yere düşüyordum. O sırada 2.kez Alexandra beni tuttu. Öyle yakındık ki. Zaten ölecektim bu adamı öpsem ne olurdu.
"Bu 2 oldu. Ama ilki ile bunun arasında bir fark var. İlkinde giyiniktin, şimdi ise iç çamaşırları ilesin." dedi ve bana yaklaştı. Ona hemen ittip tokatı attım.
"Sen ne kadarda pis birisin ya"
"Neden sen benim sana böyle davranmamı istemedin mi? "
" Hayır ben sana bana kibar davranma dedim."
"Hayır Bayan Emily DARK. Ben sana ben hiç bir kadına lavbayı bir şekilde davranmam dedim. Sende bana davran dedin. Hem sizin gibi kızlar böyle erkekleri sevmez mi?" dedi ve bana yaklaştı. Birden beni elleri ile beni sardı ve dudaklarıma yapıştı. Beni zorla öpüyordu. Ben ondan kurtulmaya çalışıyordum ki beni bırakmıyordu. Bende ona karşılık verdim. Ama vermez olaydım ona karşılık verir vermez beni hızla itti.
"Bak böyle kızlar işte." dedi. Ona yaklaştım ve kafamı sağa sola sallayarak ona hızla tokat attım.
"Sen neyden bahsediyorsun gerizekalı."

02 MAYIS 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now