25. Bölüm

3.3K 251 15
                                    

ALEXANDRA'NIN AZINDAN

"Lanet olsun,Lanet olsun, lanet olsun. Nasıl onu elimizden bu kadar kolay kaçırdık anlamıyorum Liam."
"Özür dilerim efendim benim suçum"
"Çık Liam çık odadan. Yanlız kalmak istiyorum"
"Peki efendim" dedi ve dışarıya çıktı. Sinirli olmakta sonuna kadar haklıydım.
1 gün önce...
Liam beni aramış ve Alkan'ı bulduğunu ve kesinlikle o olduğunu söylemişti. Sevinçle Alkan'ı bulduğu yere gidiyordum. Liam'ı 7/24 takip ettiğim mekanizmadan izliyordum. Bu mekanizma ona güvenmediğim için değil aksine Alkan ların en yakın yardımcılarına taktığı bir ödül bu mekanizma. Herneyse birden Tyler'ın sesini duydum. Anlaşılan Tyler ve vampir sürüsü Alkan'ı kurtarmaya gelmişlerdi. Liam'ın oradan çıkmasını ve kendi hayatını tehlikeye atamamasını ben istemiştim. Tüm kurtadamlar ölsün umrumda olmazdı. Ama Liam benim en değer verdiğim adamımdı. Uzun lafın kısası. Alkan elimizden kaçtı.

Aslında Alkanı elimden kaçırdığım için o kadarda sinirlenmemiştim. Ama bügün resmi olarak Alkanlığı açıklanacakmış. Ve gerçek anlamda bir rakibim var. Duyumlarıma göre Alkan Rick'nin torunuymuş. O kadar araştırmaya rağmen onu bulamam yani onun kendisini bunca sene bu kadar iyi saklaması takdire şayan bir davranış doğrusu. Ben kendimi hatırlıyorum da ne zor yıllardı yani çocukluğum.

YILLAR ÖNCE
Daha sadece 10 yaşındaydım. Annem ve babam ve tabi ben kurtadam olarak dunyaya geldik. Annem ve Babam sürekli tartışırlar, hep hava ederlerdi. Bir gün yaz aylarında babamla 2 günlüğüne tatile kampa gitmiştik. Annem ise evde kalmıştı. Kendisi benimle fazla ilgilenmezdi zaten. Neyse tatilimiz kısa sürdü ve 1 gün önceden eve geldik. Annem ve bir adam evde tek başınaydı ve yarı çıplaklardı. O an ne yaptıklarını anlamamıştım ama şuan gayet iyi anlıyorum. Neyse annemin yanındaki adam ile babam dönüştüler ve babam o adamın boynunu kırdı. Annem ise evi terk etti. Tabi günler geçti ben hep annemi özlüyordum. Kendimi odama kapatıp geceleri ağlıyordum. Babam beni hep odadan çıkarmaya kalkıyordu ama ben direniyordum. Bir gün babama cesaretimi topluyup yanına gittim.
"Baba"
"Efendim Alexandra hayırdır odandan çıkmışsın"
"Ben sana bir şey sorucam"
"Seni dinliyorum Alexandra"
"Baba annem neden git..... " dememe kalmadan elini masaya vurdu ve bana sinirle baktı. Ondan korkmamıştım doğrusu.
"Alexandra gittiyse gitti boşver" dedi sinirle ama ben cesaretimi zor toplamıştım öğrencektim.
"Baba annem neden gitti" dedim elimi sıkarak oda ayağa kalktı ve bana doğru yürüdü. Bense geri geri yürüyordum. En son duvara yapıştım ve onun sinirli bakışlarıyla karşılaştım.
"Bak Alexandra beni iyi dinle.
Güzel kadınlar asla sadık kalmaz.
Ne Babalarına, ne Kocalarına nede Oğullarına" dedi ve çekildi. Bende odama gidip bu sözleri düşündüm. Mantıklıydı söyledikleri. Zaten bana hiç değer vermezdi. Neden onu bu kadar çok istiyordum ki. Yıllarca bu içimdeki kinle, nefretle büyüdüm. Bu kin ve nefret artık sadece anneme değil babamaydıda. Yıllar geçti aradan babam ölüyordu. Yaralı bir şekilde eve geldi. Belliki birileri ile kavga etmişti. Eve adımını atınca onu hemen koltuğa yatırdım. Bana şu sözleri söyledi.
"Alexandra oğlum bak beni iyi dinle artık 19 yaşındasın. Ben senin gerçek baban değilim. Senin baban 20 yıl önce öldü. Git babanı bul. Senin Lian diye biri var. Onu herkez tanır. Git onu bul o sana her şeyi anlatır" dedi ve öldü. Tabi bende Lian denen adamı buldum. Ve benim gerçek babamın kim olduğunu sordum. Oda GWEN denen biri olduğunu ve eski kurtadam Alkan'ı olduğunu söyledi. Lian ise Liam'ın babası. Lian da öleli çok oldu. Ama o beni eğitti Alkanlıkla alakalı ve bende bu şekilde Alkan oldum.
Lian son nefesinde oğlu Liam'a sahip çıkmamı istedi. Ama o söylemese bile ben Liam gibi dürüst bir dostu kaçırmazdım.

8 NİSAN 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ