9. Bölüm

3.8K 279 5
                                    

Doğum izim olan yer çok yanıyordu. Acı dayanılmaz bir hal almıştı. Neler oluyordu. Neden olmuştu ki,acaba ben Alkan değil miydim. Eğer ben  Alkan değilsem, ve sadece Alkan ların yapabileceği bir şey olan yardım istemi gücünü kullandığım için mi oluyor tüm bunlar. Yok ya emily çok saçma. "Dimi ya çok saçma" dedim dışımdan herkez bana merak dolu gözlerle bakıyordu. Tabi sadece Arthur hariç. Çok saçma bir duruma düşmüştüm. Beni kurtaran her zaman ki gibi Arthur oldu. "Kolunun yani doğum izinin neden yandığını canının neden bu kadar acıdığını merak ediyor. Ki bunu bende merak ediyorum"
JESİCA "Ben bunu bir Tyler'a sorayım" dedi ve yanımızdan ayrıldı.

2 AY SONRA...
2 ay yani 8 hafta yani 60 gündür çalışıyordum. Dünyada yaşamak ne zor. İnsan olsan çalışırsın, vampir olsan çalışırsın, Alkan olsan yine çalışırsın. Sıkıldım artık çalışmaktan diye iç geçirdim bir an. Ama bu sefer etrafta Arthur yoktu ve içim rahattı. Rahat rahat kendimle konuşabilirdim. Çok uzattım ya her neyse son 2 ayım nasıl geçti size biraz anlatayım.
Çalıştım ama ne çalıştım? Nasıl çalıştım? Kiminle çalıştım? Nerede çalıştım? Oooo çok uzun hikaye.
"Sen gerçekten delisin" diye bir ses geldi arkamdan. Bu sesin kime ait olduğunu biliyordum. Arthur. "Daha yeni mi anladın?"
"Yooo, baştan beri biliyordum ama bozuntuya vermedim"
"Pislik ya.... " diyip omzuna hafiften vurdum ve karşındaki manzaraya bakmaya devam ettim.
" Emily "
" Efendim Arthur"
" Sen niye hep bu terastasın"
"Seviyorum burayı. İçime huzur veriyor. Şu manzaraya bakıp ta hayran kalmamak elde değil. Saatlerce burada durup beynimi toparlamak iyi geliyor. "
"Anladım benimle manzarını paylaşırmısın"
" Sessiz olursan tabi" dedim ve arthur'un bana doğru uzattığı kolunun altına girdim. Ve başımı omzuna yasladım.
Laf lafı açtı ben size son 2 aydır ne çalıştığımı söylemedim.
Ben son iki aydır. Büyü yapmakla alakalı, vampirleri yönetmekle alakalı, adaletli olmakla alakalı yani Alkanlıkla alakalı bir takim şeyler öğreniyorum. Eve ve Arthur sağolsunlar bana bir sürü büyü öğrettiler. Bu arada Eleanor Mark, Joseph, Mia ve Stephanie yanına gitti. Onların çok iyi olduklarını söyledi. Tabi ben gidersem hem onların, hemde benim hayatım tehlikeye girer. Doğum izim gelirsek o hala kıp kırmızı. Ama eskisi kadar canımı yakmıyor. Tyler ile konuştuk. Ama neden olduğunu henüz bulamadık. Ama araştırıyoruz. O günden sonra hiç zihin gücü ile yardım istemeyi denemedim. Tyler bunun iyi bir fikir olmadığını bana daha çok zarar verebileceğini söyledi. Bu yüzden bende biraz korktum tabi. O yüzden cesaret edemiyorum. Biliyormusunuz ben hayatımda 3 defa korktum.
1.si yurda geldiğim ilk gün korkmuştum. O zaman çok küçüktüm ama hatırlıyorum. Vampir olmanın avantajlarından biri. Yurda beni bırakan bakıcım Angel o gün çok endişeliydi. Endişesinin sebebi ise bizi bulurlarsa ve beni öldürebilirlerdi. Yurda geldiğimizde yurdun müdüresi ile konuşurken bende oradaki oyun parkında oyun oynuyordum. Sonra Angel ve müdüre bana doğru yaklaştı. Angel yere çöküp beni iki elimden tuttu ve "Bunu yapmak zorundayım Emily çok üzgünüm ama çok. Seni seviyorum" dedi ve göz yaşları içinde bana kocaman sarılıp öptü. Ayağa kalktı ve gitti hüngür hüngür ağlayarak. Müdüre bana doğru yaklaştı ve saçımı okşadı. Bense dokunsalar ağlayacak modundaydım. O gün çok korkmuştum ve yapayalnız hissettim.
2.si ise vampir olduğum ilk zamanlar. Birden bire vampire dönüşmüştüm ve herkesin kanını içiyordum. Birinin kanını içip onu parçalarından sonra hep ağlıyordum, ve kendimden tiksiniyordum. Bunu bir daha yapmayacağıma söz veriyordu ama acıkınca yine birilerinin kanını içiyordum. O zamanlarda çok korkuyordum.
3. yani şuan olduğum durum. Tüm dünyadaki milyonlarca vampirin Alkanı olma fikri beni çok korkutuyor. Fikri bile korkutuyorsa ben gerçekten eğer Alkan sam. Alkan olduğumda ne yapacağım. Nasıl herkesi yöneteceğim.
"Korkma emily. Korkma ben senin yanındayım" dedi Arthur. Bi an düşüncelerimden ayrıldım ve şuan Arthurun kolunun altında olduğumu fark ettim. Onun yüzüne baktım. Ve "Deniyorum" dedim deniyorum. Ona doğru hafiften yaklaştım ve dudaklarına buse kondurdum.
Bu arada resmi olarak Alkan olduğumu tüm dünyaya açıklamak için sadece 1 ayımız kaldı. Bir ay sonra tüm vampirleri topluyayıp bir resmi tören ile açıklayacağız.

ARKADAŞLAR DERSLERDEN DOLAR PEK FAZLA YAZAMIYORUM. KUSURUMA BAKMAYIN.

20 Mart 2016 yayınlama tarihi

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now