32. Bölüm

3.2K 246 0
                                    

YAZAR'IN AZINDAN

Emily ve Alexandra birbirlerine bakmaya devam ettiler. O sırada Neffex'in sesi geldi. Elindeki bardağa vurarak herkesin toplanmasını istedi. Emily "Sanırım gitmeliyiz" dedi ama Alexandra onu duymamıştı. O hala Emily'e bakıyordu. "Sanırım gitmeliyiz" diye tekrar etti Emily. Alexandra sersemlemiş gibi kafasını salladı ve "Evet bu konuşmayı dinlememiz lazım" dedi. Ardından Emily sağ taraftan, Alexandra sol taraftan gidiyordu. İkiside aynı anda durdu ve aynı anda "Adın ne?" diye birbirlerine döndüler. Sonra ikiside hafiften güldü. Ama ikiside çok iyi biliyorlardı ki ayrı ayrı birbirlerinden habersiz buraya gizlenerek gelmişlerdi. Kendi adlarını söylüyemezlerdi. O yüzden ikiside hiç bir şey demeden yollarına gittiler. Emily Tyler'ın yanına; Alexandra  Liam'ın yanına gitti. Tyler da Liam da Emily ve Alexandra ya aynı soruyu sordular. "Nerede kaldınız efendim. Sizi merak ettim"
Emily ile Alexandra aynı cevabı verdi "Merak etmene gerek yok iyiyim. Neffex'i dinleyelim" dediler. Ve Neffex'e odaklandılar.
NEFFEX "Bayanlar ve Baylar. Bügün bir çoğunuz bildiğiniz üzere buraya özel bir amaç için toplandık. Ben bir avcıyım. Siz dostlarım ne iş yaptığımı az, çok biliyorsunuz. Benim görevim (emily ve Alexandra ya bakarak) vampir ve kurtadam öldürmek. Aramızda Vampirlerin Alkanı Emily, kurtadamların Alkanı Alexandra bulunuyor. (o sırada tüm davetliler Emily ve Alexandra ya doğru bir silah uzattı. Bu silahlar hançer atıyordu. Küçük ama zehirli hançerler. Tabi Tyler ve diğerleri Emily'nin önüne ; Liam ve diğerleri ise Alexandranın önüne sper olmuştu.)
Etraftaki ler Emily, alexandra, Tyler, Liam ve diğer vampir ve kurtadamları ortaya aldılar. Sayıları o kadar azdı ki hayatta buradan çıkamazlardı. Belki ölü bedenleri... Bir kaç kişi bizimkilerin ellerini ayaklarını zincirle bağladılar tabi zorla. Emily ve Alexandra yı en öne otutturdular. Arkalara ise Tyler, Liam felan. Emily ile Alexandra bir birlerine bakıyorlardı.
NEFFEX "Bu süper bir şey biliyormusunuz. İki Alkanı da kendi ayakları ile yanıma getirdim. Ailem benim bu kadar başarılı olduğumu görse göğüsleri kabarır. Durum size biraz anlatayım. Ben hayatım boyunca sizin gibi insanlığa zarar veren yaratıkları öldürmekle geçirdim. Aslında böyle bir şey yapmam aklımın ucundan bile geçmiyordu. Taa ki babam, annem karım ve 2 kız çocuğum ile ormana kampa gidene kadar. O gün hava soğuk ve gece olduğu için ormanda odun toplamaya gitmiştim. Ailem ise kamp alanındaydı. Dönüş yolunda ise ailemin öldüğünü ve siz vampirler ve kurtadamlar kavga ederken ailemin kamp yaptığı alana gelip onları parçaladınız. Bense çaresizce uzaktan öylece izledim. Kimseye derdimi anlatamadım. Polisler hayvan saldırısı dediler ama ben ne gördüğümü biliyordum. Biraz araştırınca onların vampir ve kurtadam olduğunu anladım. Avcılardan ders aldım ve bu güne kadar kendimi asla deşifre etmeden ölene kadar vampir ve kurtadam öldürmek ti amacım. Taa ki Bundan 1 hafta önce. Kurtadamların ALKANI Alexandra ve Vampirlerin Alkanı Emily beni arıyormuş. Şeref duydum doğrusu kendimden. Demek ki öldürdüğüm vampirler ve kurtadamlar başı boş yaratıklar değilmiş. Normalde kendimi gizleme konusunda çok iyiyim. Ben istemedikçe kimse beni bulamaz ama ben oyun oynamayı çok severim. Sizi özellikle bu tura çağırdım. Ama size ne yapacağımı bilmiyorum." dedi ve Neffex dahil herkez güldü. Bizimkiler ise elleri ayakları zincirle bağlı yerde öylece oturuyorlardı. Gücünü toplayan Tyler söze girdi.
"Atladığın bir şey var Mr.Neffex SAYMEN. Önümde duran Efendim Emily ve efendi Alexandra sıradan vampir veya kurtadam değiller. Onlar 7/24 izleniyorlar" dedi ve oradan Liam atladı.
"Tabi ya biraz sonra burası kurtadam sürüsü ile dolar." dedi. Ama Neffex ustubunu hiç bozmadan öylece Emily ve Alexandra ya bakıyordu. İğrenç itici bir kahkaha attı ve "Yanılıyorsunuz unuttuğum bir şey yok. Ben yanımda her zaman bu madolyonu taşırım (boynundaki madolyonu göstererek) bu madolyonu hatırladınız dimi. Aaa ama Bayan Emily bu madolyonu bilmez o daha çok yeni. Bu madolyon çok özel bir madolyon. Onu birinden ödünç aldım." dedi. Madalyonu Alexandra görünce sinirlenmeye başladı ve bağırarak "o babamın özel Madalyonu. Pislik herif onu babamdan çaldın dimi."
NEFFEX "Tabikide çalmadım. Benim bir arkadaşım çalmış bende onun kafasını kopartıp ondan aldım." dedi ve iğrenç güldü. O madalyon yıllardır Alkanlara verilen bir madalyondu. Alkanı gizleyen her ne pahasına olursa olsun yardım alabilen ve en önemlisi istediğin büyüyü yapabilmen için biçilmiş bir kaptandı. Ama yıllar önce çalışmıştı.

23 Nisan 2016 yayınlama tarihi

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin