19. Bölüm

3.2K 256 1
                                    

"Tabii" dedim şaşkın bir şekilde. Karşımda duran adam epey kibar biriydi. Ama galiba şuanlık öyle sadece. Biraz sonra kanı içtikten sonra bana kesin sert davranacak belki Eleanor ve diğerlerini öldürecek. Şuan belki sadece kadın olduğum ve Alkan olup olmaman kesin olmadığı için böyledir. Kanı içtikten sonra Alkan olduğum ortaya çıkacak ve bana sert davranacak. Aman tanrım. Ne yapıcam. Ne yapmalıyım. Biri bana yardım etsin. Lütfen.

ARTHUR'UN AZINDAN

Herkez ümidi kesmişti. Emily'i bulamıyacağımıza dair. Ama ben hissediyorum o hala yaşıyor ve sanki bir mucize olacak ve onu bulucam. Hissediyorum onun şuan nefes aldığını, beni düşündüğünü anlayabiliyorum. O yaşıyor. Neredeyse 3 saattir aralıksız ağlamakla geçiyor. Gözlerimin şiştiğini hissediyorum. Ama umrumda değil. Şuan hep beraber oturma odasında oturuyoruz. Eve, Jesica ve Dean kitaplar karıştırıyor. Eleanor ise düşünüyordu. Bense boş boş bakıyordum etrafa.

EMİLY'NİN AZINDAN

Kapı yavaş yavaş açıldı. Gelen Michel, Liam, büyücü arkadaşları ve bir insan içeriye girdi. Peter bana öylece bakıyordu. Bir kaç tane önceden hiç görmediğim adamlar peter'ı alıp çıkardılar. Liam ise Michel'e çık işareti yaptı. İlk önce büyücü adam ellerini bana karşı uzattı be bir şeyler fısıldadı. Hani bu oda hiç bir güç, büyü işe yaramıyordu. Herneyse zaten ben bu adamları tek başıma, başa çıkamam. Ben yine dalmışım. Etrafımda bir kalkan oluşmuş. O kalkanda sadece ben ve insan var. Ama insan transta.
"Bayan emily lütfen önündeki insanın kanını iç ve bize doğum lekesi göster. Alkan olup olmadığını anlamamız lazım öyle değil mi? " bunu söyleyen tabi kide Liam dı. Tamam anlamında kafamı salladım. Ve uzun zamandır michel'in verdiği kan torbasından içiyordum. Önümdeki insana doğru yaklaştım. Ve kanını emmeye başladım. Epey içtikten sonra onu bıraktım ve doğum lekemi Liam'a gösterdim. Ve etrafımızdaki kalkan kalktı. Liam doğum lekeme bakarken 60'a kadar saydı. Tam 60 saniye sonra doğum lekem tamamiyle kırmızı renkten eski rengine döndü. 60 saniye bittikten sonra hızla dışarıya çıktı. Kapının önünde biri ile konuşuyordu.
"Efendim Alkanı bulduk.........
Evet efendim New York'tan gelen ihbar doğruymuş..........
Biraz önce kendi gözlerimle gördüm. Kan içtiğinde 60 saniye tam 60 saniye doğum lekesi kırmızı kaldı.........
Peki efendim siz 1 saate burada olursunuz zaten....." dedi ve telefonu kapadı. Sonra arkasını döndü ve bana baktı.
"Konuştuğun kişi Alexandra mi? "
" Evet doğru efendi Alkan. 1 saat sonra burada olur kendisi." dedi ve arkasını dönüp gitti. Odanın kapısı tam olarak kapalı değildi. Aralık kapıya yavaşça yaklaştım Michel ve Liam konuşuyorlardı.
"Ona ne olacak? "
" Efendi Alexandra gelicek ve onu ABD'ye götürecek. Resmi bir tören karşısında canlı canlı yakıp etinden bir parça yiyecek." ne beni diri diri yakmak mı? Aman tanrım ya ben ne yapacağım derken kapıya doğru gelen bir ayak sesleri duydum. Hemen kapıdan uzaklaşıp bir köşeye oturdum. Kapıyı kilitleyip gitti. Diri diri yanmak benim gibi bir Alkan için çok kötü bir şey. Ben Alkan olursam ne olur? Tamam bir sürü düşmanım olur eyvallah ama ben Alkan olursam bir sürü kişilere yardım edebilirim. Tüm vampirlerin bana itaatkar etmesi bir sürü kişiyi korumak bir şükrü kişinin umut kaynağı olmak. En önemlisi Arthur'u tekrar görmek. Aman tanrım şuana kadar hep bardağın boş tarafından baktın emily kendine gel. Bardağın dolu tarafıda var. Oraya yönelmeye çalış emily. Oraya yönelmeye çalış. Eğer ben Alkansam ve şuan gerçekten yardıma ihtiyacım var. O zaman tabi ya ben bunu daha önce niye denemedim. Oturduğum yerde bağdaş kurdum ve parmaklarımı birleştirdim ve kafamı boşaltmaya çalıştım. "HELP ME!"

5 NİSAN 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora