18. Bölüm

3.3K 258 12
                                    

MİCHEL'İN AZINDAN

Liam'ın geleceğini söylediği saatte içeriye girdi.
"MR. Michel"
"Efendim Liam."
"Vampir kız nerede?"
"Buyrun sizi götüreyim efendim."
Dedim ve onu emily'nin odasının önüne getirdim. Tabi tek başıma değildim yardımcı arkadaşım bir büyücü idi. O biz içeriye girdiğimizde emilynin ve peter'ın ellerini kilitliyordu. İçeriye girdik ve emily ve peterın bakışları ile karşılaştık.
"Bu kim? " dedi ve peter'ı gösterdi.
" O Peter benim arkadaşım ve...... "
" Lucas'ın oğlu." dedi ve peter'a yaklaştı. "Sen bu kızı babanın intikamı için kaçırdın, peki ya neden bize haber vermeyi reddettin Peter?"
MİCHEL "Şey efendim........."
LİAM "Susarmısınız mr Michel evet Peter seni dinliyorum sen bu kızı babanın intikamı için kaçırdın ona ne yapacaktın Alkan olduğunu öğrendiğinde neden bize söylemek istemedin?"
"Efendim ben Emily'i babamın intikamı için kaçırmadım. O benim sevgilimdi. Ama babam onu alıkoydu ve ona bir büyü yapacaktı. Büyü sayesinde emily New York'taki tüm insanları vampire çevirecek ve babamın kontrolü altında bunları yapacaktı. Ama büyü sırasında o kaçmayı başardı ve babam öldürüldü. Babam hakettiği buldu. Ve ben Emily'i sevdiğim için kaçırdım. Ama o bize Alkan olduğumu söyleyince Michel sözde arkadaşım Emily'i size vermemiz gerektiğini söyledi. Bende reddettim. Oda beni buraya kilitledi efendim."
LİAM "Anladım Peter. Baban Emily'e bu büyüyü yapacakken Alkan olduğunu biliyormuydu?"
PETER "Hayır sadece onun New York'un vampir Alfası olduğunu sanıyordu. Zaten bende daha yeni öğrendim ve buradayım"
LİAM" Anladım Peter"

EMİLY'NİN AZINDAN

İçeriye giren adam ve Michel ilk önce Peter'la konuştu. Michel'in yanındaki adam acaba kimdi ama peter'da michel'de ona efendim diyiyordu.
"Anladım peter" dedi ve bana döndü. Ona sert ve meraklı bakışlarla bakıyordum. "Bayan Emily" dedi gayet kibar ve nazik bir dille. "Evet"
"Ben Liam mr. alexandra nın sağ kolu. Den gerçekten Alkan mısın Emily"
"Evet"
"Peki ya bunu nereden biliyorsun? Nerden anladın? "
" Peter'ın babası beni kaçırmadan önce teyzem Eleanor ve arkadaşı Arthur sayesinde. Kan içtiğim zaman kolumdaki doğum izim kan kırmızısı oluyor ve 1 dakika kadar kırmızı kalıyor."
"Teyzen Eleanor hala yaşıyor mu?"
"Evet tabi yoksa siz ona ulaşamadınız mı? Çok yazık"
"Biz rick'nin soyunu araştırdık ama kim seyi bulamadık. Her neyse doğum izine bakabilirmiyim? "
" Reddetme gibi bir seçeneğim var mı? " dedim ve oda kafasını hayır anlamında salladı. Ve doğum izim göz attı. Karşımda duran kişi gerçekten benim düşmanım mıydı? Bana o kadar kibar o kadar nazik davranıyordu ki onunla lavbayı bir şekilde konuşmuştum üstelik onunla dalga bile geçmiştim. Şimdi ben ölücem ve beni yakıp etimi alexandra yiyecek. Olay bundan ibaret öyle değil mi? Evet evet tam olarak olay bu. Sıkıntı yok ya alt tarafı ölücem. "Emily hey emily kendine gel"
"Ha efendim"
"Daldın. Görünüşe göre bize zorluk çıkamayacaksınız"
"Görünüşe göre Tek başıma sizi yenemem. Zaten topu topu 1 yıl bile olmadı vampir olalı. Ama tek bir isteğim var teyzem Eleanor'a zarar vermeyeceksiniz. Tabi Arthur, Mia, Stephanie Mark, Joseph, Jesica, Dean ve Eve'ye de. Ama mucize olur birileri bana yardım etmeye kalkarsa kaçarım ona göre" dedim ve ağız doldurur cinsten bir kahkaha attım.
"Teyzen dışında diğerleri vampir değil onlara zarar vermeyiz. Ama bize zorluk çıkarmassan onada zarar vermiyveğimize söz verebiliriz. Ha ama bir mucize olur seni kurtarmaya gelirlerse o zaman iş değişir. Önüme geleni öldürürüm." dedi. Sözlerinin sonlarına doğru özellikle 'öldürürüm' den sonrası epey sertti. Lan karşımda kibar biri derken içinden sanki ayı çıktı. Pardon ya Kurt.
"Şimdi ben gidiyorum. Size kan bulmam ve Alkanlığınızı tamamen kanıtlamam lazım. İzlinizle bayan"
"Tabii"

4 NİSAN 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now