37. Bölüm

3.2K 251 10
                                    

"Sakın ha seni kurtarmamdan kendine pay çıkarma. Ben seni kurtardım çünkü bunu hak ediyordun. Neffex ile konuşmanızı duydum." dedi ve kollarımı sıkmayı bıraktı.
"Hangi adada özel konuştuklarımızı mı?"

"Evet senin Liam ve Diğerleri için kendini ortaya attığını felan işte. Peki ama neden" (dedi Alexandra sitemkar bir ses tonu vardı boğazında.)

"Öyle olması gerekiyordu. Öyle oldu."

"Hayır Emily bunu herkes yapmazdı. Senin dediklerini duydum. Neffex'e benide bırakmasını söyledin. Sadece sen kalacaktın elinde. Neffex ama beni bırakmazdı sen nasıl Alkansan bende öyleyim. Beni bırakmadı ama arkadaşlarımı bıraktı. Hemde senin zekan sayesinde. "dedi ve bana gülümsedi. Bana biraz daha yaklaşıp kulağıma şunları söyledi. "Neden Emily neden benide bırakmasını söyledin. Benim ölmem senin işine gelir" dedi. Daha sonra boynuma yaklaştı ve kokumu içine çekti. Ne yapıyordu bu adam. Ama karşı koyulmaz bir cazibesi vardı. Ki bana epey yakındı. Gözlerimin taa içine bakıyordu.
"Çünkü..." dedim sessiz ve titrek bir sesle.
"Çünküsü ne? " dedi (fısıltı ile)

" Çünküsü ben, ben herkesin düşündüğü gibi düşünmüyorum. Bunu sana söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama....." derken sözümü kesti
"Sen beni düşman görmüyorsun" dedi ve hafiften tebessüm ile güldü.
"Evet" dedim. Gözlerimi onun gözlerine kilitlemiş öylece duruyorduk. Daha sonra Alexandra bana doğru yaklaştı ve dudaklarımı öpmeye başladı. Aslında beni öpeceğini biliyordum ama öpünce garip hissettim. Bir şeyi unutuyordum. Tabi yaa. Onu hızla geri ittim. İtmemin etkisi ile yere düştü. Ama ben düşüncelerimde haklı olduğumu anlamıştım. Bunu 32 diş sırıtmasından anlıyordum.
"Tabii yaa. Sen..... " dedim işaret parmağımı ona doğru sallayarak.
O ise düştüğü yerde oturuyor ve hala sırıtıyordu.
" Sonunda Alkan kız" dedi tüm pişkinliği ile.
"Tabi yaa sen.... " dedim ve duraksadım. Ve devam ettim sözlerime.

" İlk önce kıyafetlerimizi değiştirirken 'sana meraklı değilim. Senden bin kat daha güzel vücutlu kaç kızı gördüm biliyormusun. Ki hepside benim karşımda soyunmak için can atıyordu' demiştin. Daha sonra beni zorla  öpüp sana karşılık verdiğimde beni itip böyle kızlar işte demiştin. Ve bana orospu muamelesi yapmıştın. Bay Alexandra siz gerçekten şerefsiz birisiniz." dedim. Öfke ile ona bakıyordum. O ise düştüğü yerden kalkıp ilk önce beni sürdü daha sonra ise söze girdi.
"Sonunda Alkan kız. Çok safsın. Ama biraz..." dedi ve duraksadı yere bakarak "Sex yapsak ne olur" dedi ve tekrar bana bakarak sırıttı.
"Sen gerçekten adi, pislik herifin tekisin. Anlaşılan çadırda Neffex ile konuşmalarımızı duydun. Evet benim bana zarar vermeyen kurtadamlara karşı içimde bir garezim yok. Herkez birbirlerine düşman diye benimde sana düşman olacak halim yok ya. AMA ALEXANDRA BUGÜNDEN SONRA BENİ BİR DÜŞMANIN OLARAK KABUL ET. BENİM İYİ NİYETİMİ SUİSTİMAL ETMENE İÇİN VERMEM" dedim. Epey sinirlenmiştim. Son söylediklerimi bastıra bastıra söylemiştim. O ise benim yüzüme öylece bakmakla yetindi. Onun bana öylece bakması beni daha çok sinirlendirmişdi. Ona bir adım yaklaştım. Elimi havaya kaldıracaktım ki yumruğumu sıktım "Sakin ol Emily" diye fısıldadım ve kendimi yatıştırmak için bir köşeye oturdum. Oda benim tam karşımdaki köşeye oturdu. Özellikle mi tam karşıma oturmuştu bu gerizekalı. Nefret ediyorum ondan. Bide en başta onun hakkında neler düşünmüştüm. Buda diğerleri gibi. Eskiden olsa Arthur yanıma gelir bana akıl verirdi. "Arthur beni duyuyorsun biliyorum. lütfen gel. En azından gelmesen bile konuş benimle. Sana ihtiyacım var. Lütfen..... "

ALEXANDRA'NIN AZINDAN

Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun. Gerizekalıyım ben ya. Kendine gel Alexandra. Kendine gel. Neden o kıza öyle davranıyorum ki. Neden. Ona söylediğim her şey içimi acıtıyor. Canımı yakıyor. Ki hayatında hiç bir zaman bir kadına karşı bu kadar ileriye gitmemiştin. Neden bu kıza. Neden. Ama..... Hayır hayır öyle bir şey olmaz. Olamaz. Sakın unutma Alexandra O güzel bir kadın. Bak gerçek annen, baban seni terk etmiş. Annen, baban sandığın kişiler ise sana nefreti, öfkeyi ve kin beslemeyi öğretti. Zaten annen sandığın kişide seni babanı bırakıp gitti. Bu dünyada aşk diye bir şey yoktur. Helede güzel kadınlar asla aşkı bilmezler. Onların tek bildiği şey erkeklerin zaaf noktalarını kullanır kendilerini aşık eder daha sonra onu kullandıktan sonra onu bırakır ve gider. Oda sana aynı şeyi yapar. Hem ne sanıyorsun Vampirlerin Alkanı ve Kurtadamların ALKANI birlikte..... Hahaha çok saçma. Ama onun o koca gözleri ile bana bakması, dokunsan ağlayacak tavırları hepsi..... Hepsi çok masumca..... Hayır, hayır hepsi beni kandırmak için yaptığı bir şey. Tabii yaa o Neffex ile anlaşma yaparken benim dinlediğimi kesin biliyordu. Ama Neffex'in beni bırakmayacağını da biliyordu. Bu yüzden ona benide bırakmasını söyledi. Sırf benim gözümü boyamak için. Nede olsa güzel bir kadın aklı her türlü pisliğe, uyanıklığa çalışır. Asla ona güven olmaz. Asla....

MAYIS 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin