1. Bölüm

10.2K 400 19
                                    

UYARI: BU KİTABI OKUMADAN ÖNCE 1. SERİYİ OKUYUN
'NEW YORK'TA Kİ TEK VAMPİR'.
BU KİTAP İLK KİTABIN DEVAMIDIR...

Yazardan not; ALKAN- Tüm dünyadaki Vampirlerin veya kurtadamların İtaatkar ettiği bir Vampir yada kurtadadır. Ve doğuştan doğarlar.
Yazardan not 2; Her ülkede birAlfa vardır. Alfa vampir yada kurtadamları başıdır. Ve onları yönlendirirler. Alkan, alfalardan daha üstündür.

Tam suyu içecekken bardağa bir bıçak saplandı ve ellerimden kayıp yere düştü. Nereden geldiğine bakmak için etrafa göz gezdirdim. Pencerenin kenarında bir kadın bıçağı havaya atıp tutuyordu.

"Ben Jesica Malvin. ABD den geliyorum. Alkanımız Emily için geldim" dedi.
LUCAS "Emily alkan mı?" dedi ve epey şaşırdı.
Lucas epey tedirgin bir şekilde etraftakilere saldırmalarını emretti. Jesica üzerine doğru gelenlerin üzerinden ters takla atarak onların arkalarına geçti. Lucasın tam dibine gitti ve onun boynunu kopardı. Bunu zevkle izliyordum. Ama Lucas'ı öldürme şerefi bende olsaydı daha iyi olurdu. O sırada içeriye bir sürü vampir girdi pencereden. Epey kalabalıklardı. Bir tanesi Arthurların zincirlerini elleri ile kopardı. Diğer ikisi ide diğerlerinin zincirlerini kopardı. Diğer vampirler ise Lucas'ın adamlarını öldürmekle meşguldu. Jesica ise yanıma geldi. Gayet sakin bir ses tonu ile "Efendim nasılsınız?" dedi. bu söz üzerine epey şaşırmıştım.
"Efendim?" sorar gözlerle Jesicaya bakıyordum. Ne alaka efendim. Etraftaki Lucas'ın adamları tek tek ölüyordu. Zaten gelen Vampirler onlardan sayıca üstündü. Dayanamayıp Jesicaya sorumu sordum.
"Sen kimsin?"

-JESİCA'NIN AZINDAN-

2 yıl önce

Görkemli kapıdan içeriye girdim. Büyük uzun masanın en başında Bay Tyler Manson oturuyordu. Benim için ayrılan yere oturdum. Neden acilen çağırmışlardı beni bişmiyorum. Bu toplantı, ülkelerdeki vampir Alfalarının toplandığı bir toplantıydı. Kısa zaman sonra, toplantı başladı.
Tyler boğazını temizledi ve söze girdi.
"Baylar, bayanlar bügün buraya neden toplandığımızı hiç biriniz bilmiyorsunuz. Ama emin olun duyacağımız şey geldiğinize değecek. Çok büyük bir haber aldım. Kurtadamların Alkanı Alexandra bu yıl dolunayda dönüşüm geçirememiş. Ve doğru olup olmadığını bende bilmiyorum ama yaklaşık 15 yıldır dolunayda dönüşüm geçiremiyor" dedi. Herkez fısıltılaşmaya başladı. Tyler etraftaki susturmak için elleri ile işaret yaptı ve tekrar söze girdi.
" Bildiğiniz üzere yıllar önce Alkanımız Rick, Alexandranın babası Gwen tarafından dirilmemek üzere öldürüldü ve cesedi saklandı. Bizde Alexandranın babası Gwen'ide Jesicanın yardımı ile öldürüp cesedini sakladık. Herneyse eski mevzuları gün yüzüne çıkarmanın gereği yok. Bildiğiniz üzere Kurtadamların Alkanı olduğu için onlar bizden 2 adım öndeler her konuda. Bizde alkanımızı bulmak zorundayız.

Alexandra dolunayda dönüşemiyorsa ve bu yıllardır devam ediyorsa bizimde Alkanımız Var demektir. Ve o şuan hayatta demektir. Alkanımızı bulup koruma altına almalıyız. Bu görevi üstlenmek isteyen biri var mı?" dedi ve herkez fısıltılaşmaya başladı. Ben hemen ayağa kalktım hızla "Ben" dedim "Ben Alkanımızı bulurum". Tyler biraz düşündü. Ağzını açıp tam bir şey söyleyecektiki tam karşımda oturan Shadow hemen söze atladı "Bende gönüllüyüm" dedi ve ayağa kalktı. Gerizekalı zaten her zaman beni kıskanmıştır. Her zaman benim yoluma taş koymaya çalışır kendisi.
Tyler bu durumda söze girdi
"Madem öyle tüm kurul Jesicayıda tanıyor, Shadow'uda. Oylamay yapıcaz." herkez onaylarcasına kafasını salladı. Shadow ile sinirli bakışlarımızı bir birimize atarak oturduk.
"Jesica bu görevde başarılı olacağını düşünenler.......
Peki Shadowun bu görevde başarılı olacağını düşünenler.....
Anlaşıldı Jesica açık ara oy alarak görevi Jesica Malvin aldı." dedi. Ben sevinçten yanımdaki kişiye sarıldım. Ardından herkez dağıldı. En son Shadow bunu ödüyeceksin bakışı attı ve gitti. Tyler ve ben Tyler'ın odasına gittik.
"Bak Jesica eski kurtadamların Alkanı Gwen'i bulup öldürmemizde yardımcı oldun. Bu yüzden bu zor görevide sana verdiğim için, içim rahat. Sana biraz Yeni Alkanımız hakkında bilgi vereyim beni dikkatlice dinle"
"Sizi dinliyorum Efendim"
"Eski Alkanımız Rick onun soyundan olabilir Yeni alkanımız. Rick'nin kızı, oğlu, torunu belki torununun torunu olabilir. Rick'nin soyunu araştırman senin ilk görevin.
Rick 20 yaşında Vampire dönüşmüştü. Ve Alkan olduğunu bilmiyordu. Yeni Alkanımızda aynı bu şekilde daha dönüşmemiş olabilir. Alexandra öğrendiğim kadarıyla 15 yıldır dolunayda dönüşmüyor, yeni Alkanımız 15 yaşında olabilir. Şimdilik bu kadar bilgi var elimizde. Anlamadığın bir şey"
"Her şeyi anladım Efendim. Ama size bir soru sorucam?"
"Seni dinliyorum Jesica"
"Efendim Alexandra neden dolunayda dönüşemiyor?"
"Çünkü Şuan bizim Alkanımız başımızda değil. Bu yüzden Vampirler Alfalar köntrolü altında yaşıyorlar. Bu bizi güçsüz kılıyor. Kurtadamların Alkanı var onlar bizden bir adım ötede. Ama vampirler ve kurtadamlar arasında doğaya bağlı bir Bağ var. Vampirlerin Alkanı başımızda olmadığı için, kurtadamların Alkanı dönüşemiyor. Ve kurtadamların Alkanı dolunayda dönüşemiyorsa, bu onu daha güçlü kılar. Eğer diğer Alkan etini yerse veya kanını içerse daha güçlü olur. Tabi diğer Alkanı öldurmesi lazım."
"Yani Efendim vampirlerin alkanı başımızda olmadığı için kurtadamlar daha güçlü."
"Aynen öyle Jesica hadi sana başarılar"
"Teşekkür ederim efendim"
"Jesica unutma Alexandra Alkanın peşinde."
"Biliyorum efendim" dedim ve hava yolunun yolunu tuttum. Ve ABD'ye geri döndüm. Heyecanla eve girdim. Çalışma odama yöneldim. Ve Dean'a telefon açtım.
"Dean çabuk Eve'yide al gel. Sizi evde bekliyorum " dedim telefonu kapadım. Dean ve Eve sevgililer ve benim sağ kolum olurlar ikiside.
Kısa sürede geldiler. Onlara olanları anlattım hemen Rick'nin soyunu ataştırdık.
2 kızı, 1 oğlu olduğunu öğrendik. Kızları Eleanor ve Lilye New yorktaki savaşta ölmüş. Oğlu Austin ise, 18 yıl önce ölmüş. Ve hiç torunu olmadığını öğrendik. Zaten Rick'nin soyundan olması bir olasılıktı. Tüm dünyaya haber saldık ve aradık.

Emily'nin azından

"Hey sana sen kimsin diye sordum?"
"Size anlatıcam önce şuradan bir çıkalım"
"Önce kim olduğunu söyle" derken yanımıza Arthur, Eleanor, Mark, Joseph, Mia ve Stephanie geldi. O sırada tanımadığım 1 kız, 1 erkek Jesicanın yanına geldi. Erkek konuşmaya başladı
"Efendim tüm kurtadamlar öldü"
"Peki Dean" dedi Jesica. Hep beraber depodan çıktık. Ama biz buraya girerken depoydu. Şimdi ise bir eve dönüşmüş herneyse Lucas öldü sonuçta. Jesica yanına gelen Dean ve diper kızla konuşuyordu. Bende Mia ve Stephanieye Sarıldım. Artık Transta değillerdi. Mutlu mesut yaşayabilirdik artık. Her kez birbirleri ile hasret giderdi.

2. Kitabımın ilk bölümü. İnşallah severek okuyorsunuzdur. Sizi çok seviyorum.

15 Şubat 2016 yayınlama tarihi

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now