4. Bölüm

5K 308 6
                                    

Arkadaşlar 4. Bölümü kısa yazmıştım uzatıp tekrar yazdım keyifli okumalar
Tam o sırada bir hırlama sesi duydum. O ses Josephden geldiğini anlayınca ondan hemen ayrıldım. Diğerlerine baktığımda ise Mia, stephanie ve Markta yarı kurt halerini almış hırlıyorlardı. Gözleri ise koyu maviydi. Aman tanrım Transtalar. Jesica ve Dean hemen Vampir yüzünü ortaya çıkardı. Ama ben ve Eleanor öylece bakıyorduk. Sonra Eve Arthurun yanına yaklaştı. Eve bir şeyler fısıldamaya başladı. Arthurda ona katıldı. Onlar büyü yaparken Kurtadamlar bana hırlıyordu. Jesica Ve Dean önüme geçtiler. Tam o sırada kurtadamlar yere yığılıp acı çekmeye başladılar. Ama hala gözleri koyu maviydi ve hala kurtadam görünümündelerdi. Şuana kadar insan görüntüsüne geçmeleri lazımdı. Jesica hemen Eve ve Arthura aşağı kapı işaret yaptı. Eve ne yapıyorsa Arthurda aynısını yapıyordu. Birden Mia, Stephanie, Mark ve joseph havalandılar. Baya bildiğin havaya kalktılar. Ve onları aşağı merdivenlere doğru yönlendirdiler. Aşağı merdivenden önce havada giden kurtadamlar, sonra elleri havada mia, stephanie, mark ve josephi büyü ile taşıyan Arthur ve Eve. Ardindan Jesica, Dean ve Eleanor indi. Bense etrafta sanki birilerinin olduğunu hissettim. Sanki birileri bizi izliyordu. Josephlerede bunu onun yaptığını düşündüm. Biraz aradım ama yoktu. Sonra salonun bahçeye açılan kapısının arkasında bir gölge gördüm orada kesin biri vardı. Bahçe kapısını yavaşça açtım. Yavaş ve heyecanlı adımlarla yürüyordum ki bir ses duydum "Mıyavvv" gördüğüm gölge kediye aitmiş. Epey tedirgin oldum. Sağa sola iyice baktım . Ama kimseyi göremedim. Kediyide yanıma alıp içeriye girdim ve kapıyı kapadım. Aşağı merdivenlere yöneldim.
Mardin sesleri geliyordu. Bağırma sesleri kulağımı dolduruyordu. Bizimkilerin aradım uzun koridorda. Bağırma sesleri daha çok yaklaştı, daha gür geliyordu. Sadece Mia'nın değil. Stephanie, Joseph ve mark'ın. Ama en çok Mia acı çekiyor gibiydi. En sonunda bizimkilerin olduğu odayı buldum. Oda gri duvarlarla kapalıydı. Hiç bir eşyada yoktu odada. Ama bir duvar boydan boya cam, siyah bir camla kapalıydı. Camın diğer tarafı bahçeye veya dışarıya açılmıyor. Camın gördü yer, yandaki odaydı. Camın diğer tarafındaki odada aynı bu oda gibi duvarlar griydi. Ve içi bomboş tu. Ama odada sadece eşya yoktu. Zincirlere bağlanmış arkadaşlarım o odada acı çekiyorlardı. Bense onlara sadece bakıyordum. Sessizliği bozan Arthur oldu
"Emily iyi misin?"
"Nasıl iyi olabilirim arthur" dedim ve ona yaklaşıp sarıldım sım sıkı. Kısa sürede ondan ayrıldım ve onlara bakmaya devam ettim.
ELEANOR "Emily onlar bizi göremiyor duymuyorlar"
"Anladım. Ama anlamadığım bir şey var? "
EVE "Nedir o? "
" Joseph'e, Mia'ya, Stephanie'a ve Mars'a ne oldu. "
JESİCA "Tahmin etmek zor degil"
DEAN "Alexandria......."
"Tabi ya o şerefsiz Alkan'lığından yararlanarak onlara zarar veriyor. O zaman benide buldu."
ELEANOR "Fakat seni belki bulmuş, belki bulamamıştır. Yani sinyaller sayesinde tüm dünyadaki kurtaramlara göndermiştir. Arkadaşlarında senin yanında olduğu için bu sinyalden etjilenmistirler."
"Yani sırf benim yüzümden acı çekiyorlar" yavaş yavaş siyah cama yaklaştım. Ben çok kötü biriyim. Sırf yanımda oldukları için bunca acı cekmelerine izin veremem. Gözümden akan yaşı elimin tersi ile sildim. Arkama dönüp konuşmaya başladım
"Eleanor, Jesica, Dean, Eve ve Arthur bana yardım edin lütfen....."
Dedim ve bana bakmalarını sağladım
"Stephanie, Mia, Joseph ve Mark'in hayatından beni komple silin. Nede olsa ben bir Alkan'ım onlara her an zarar verme zorunda kalabilirim yada onlar bana. En iyisi onların hayatından beni komple silin." dedim ve onlara son bir kez bakıp odanın kapısına yöneldim tam elim kapının kurpuna değdiği an arkamdan gelen ses ile bi an duraksadim.
ARTHUR "Emily emin misin?" biraz daha duraksamaya devam ettim. Ve "Kesinlikle" dedim. Sakın ve kararlı ses tonum ile. Ve devam ettim "Hemen şimdi yapın, lütfen"
JESİCA "Pekala nasıl istersen öyle olsun efendim" hızla kapıyı açtım ve merdivenlere yöneldim. Bir kat fazla çıkıp boş bir odaya girdim. Yatağa uzandım boş boş duvarı seyrediyorum. O sırada içeriye Biri girmek için kapıyı çaldı. Zaten kokusundan Dean olduğu belliydi.
"Girebilirmiyim? "
" Tabi Dean içeriye gir"
"Teşekkürler"
"Aşağıda......" derken sözümü kesti
"Aşağıda Eleanor, Eve ve Arthur bpyp yapıyorlar. Jesica ise başlarında duruyor. Arthur iyi bir büyücü"
"Evet öyledir. Zaten teyzem Eleanor her şeyi ondan öğrenmiş büyü yapmayı felan"
"Evet ama Arthur kadar iyi degil"
"Tabikide"
"Mark Lucas'ın kardeşi"
"Evet"
"Lucas öldüğüne göre 15 yıl sonra Mark alfa olacak New York'a. Ama yinede senin yanında"
"Evet söylediklerin doğru ama onlar ben daha küçük bebekken New York'taki savaş başlamadan önce bir birlerine deli gibi aşıkmış yan yana büyümüşler. Ama New York'taki savaşta tüm vampirler olmuş. Eleanor hariç. Oda beni alıp kaçmak istemiş. Bu arada Lucas Mark'a eleanor'un öldüğünü savunurken Mark inanmiyormus. Teyzemde ben daha vampire donusmedigim için beni New York'a bırakıp gitmiş. Zaten 16 sene hançerli kalmış."
"Joseph"
"Joseph iyi bir arkadaşım hep yanımda oldu felan yani"
"Anladim peki ya Mia ve Stephanie?"
"Teyzem beni bırakıp gidince bakıcım korkmuş teyzemde de haber alamayınca beni yetim haneye vermiş. Orada tanıştım onlarla. Mia ve Stephanie benim hayatımda en iyi anlaştığım iki kızdan ikisidir. Ben vampire dönüştüğümde onlara söylediğim zaman onlarda vampir olmak istedi. Ama New York'taki tek vampir ben olduğum için başıma neler geleceğini bilmediğim için onları Peter kurtadama dönüştürdü." derken kafamın üstümde bir lamba yandı "Peter, and Peter hala hayatta"

MICHEAL'IN AZINDAN

"Az kalsın yakalanıyordum patron"
"Nasıl kurtuldun?"
"Yukarı havaya uçtum. Duvara yapıştım. Alkan kafasını kaldırsaydı beni görürdü."
"Bir dahaki sefere daha dikkatli ol. Sorun istemiyorum"
"Pekala patron"
"Bana bir daha Patron deme Micheal."
"Pekala"


11 Şubat 2016 yayınlama tarihi

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now