7. Bölüm

4.3K 286 7
                                    

Masanın etrafına dizildik. Eve hariç her kez sandelyelere oturdu. Eve bir kaç şey fısıldadı ve masanın ortasında bir amblem belirdi. Buna ben hariç kimse şaşırmamıștı. Amblemin ortasına su döktük. Suda yansıma oldu. Bir adamın yansıması. Jesica adamı görünce, "Bay Tyler" dedi. Suda yansıması olan adam ki bu adamın adı Tyler sanırım. Yansıma konuşmaya başladı. "Bayan Jesica ne yapıyorsun orada her şey yolunda mı?"
JESİCA "Tabi Tyler ha bak seni burada tanıdığım arkadaşlarım ile tanıştırayım. Bu Eleanor. Rick nin kızı. Ve o hala yaşıyor. Hançerlenmiș. 17 yıl önce. Yaklaşık olarak 2-3 yıl sonra New York'un alfası olabilir. Bu da Arthur. Eve kadar olmasada iyi bir büyücü."
TYLER "Eleanor, Arthur tanıştığıma memnun oldum. Ha bu arada kara büyü yapmak büyük cesaret" dedi ve göz kırptı arthur'a. Arthur'un anlına baktım. 'ben kendime kara büyü yaptırdım yazmıyordu. Peki ya bunu nereden anliyorlardi. Bunu daha sonra sorucam diye aklımın bir köşesine kaydettim. Jesica azını açmaya başladı. Sanırım tanıtma sırası bendeydi. Beni tanışacağını anladım ve Jesica dan önce davranıp ağzımı açtım. "izninle" dedim ve Jesica dan izin aldım "Tabikide" dedi ve onayladı. Bende gözlerimi suda yansıması olan Tyler'ın gözlerinin taa içine diktim. Derin bir nefes aldım ve "Merhaba ben Emily. Rick'nin torunu. Lilye'ninde kızı. Yani onları hiç görmedim. Vampirlikle alakalı hiç bir şey bilmiyordum. Ama......" derken sözümü kesti Tyler.
"Tanıştığıma çok memnun oldum Emily. Vampirlikle alakalı hiç bir şey bilmemen çok doğal. Çünkü sen Alkansın. Biliyormusun deden RİCK 20 yaşında vampire dönüştü. Bunun nedeni Alkan olmasıydı. 20 yıl boyunca güç kazandı, gücünü biriktirdi. Ama senin güç biriktirmen 17 yıl sürdü. Sen dedenden daha güçlü, daha zeki olduğunu kanıtlar." dedi.
JESİCA "Emily ne sormak istiyorsan Tyler'a sorabilirsin." dedi ve Tyler'a topu attığı için çekingen bakışlarla ona baktı.
TYLER "Sorun değil Jesica benim anlatmam daha doğru. Rick'ede ben yardımcı olmuştum. Seni dinliyorum Emily. Ne öğrenmek istiyorsun?"
"Ben, ben söylediğiniz göre Alkanım. Ama doğum izim dışında hiç bir belirti yok. Ben nerden bileceğim Alkan olduğumu?"
TYLER "Tabi sende haklısın. Karşına yanlış kişiler çıktı. Vampir'e dönüştüğünden beri. Ama Alkanlıkla alakalı bir sürü şey öğreneceksin. Ve bu öğrendiklerin karşısında seni kimse tutamayacak. Emin ol. Bu arada sen hiç zihnini boşaltıp yardım istemeyi denedin mi?"
"Hayır. Yani evet ama başaramadım. Sonra zaten kaçırıldık felan."
TYLER "Anladım. İlk işin bunu öğrenmek olsun. Sana çok lazım olacak. En ufak şeyde yardıma ihtiyaç duyabilirsin. Nede olsa tam olaral Alkan degilsin. Bu yüzden seni daima, kanının sonuna kadar koruyacak milyonlarca ve dünyanın her köşesinde vampir var."
"Ben tam olarak ne zaman Alkan olacağım?"
"Tam olarak tüm vampirleri topluyup seni açıkladığımızda Alkanlığın resmi olarak kanıtlanacak. Ama bizim duyduğumuz en ufak bir şüphemiz yok Alkanlığın hakkında."
"Peki ben neler öğreneceğim? Yani bir Alkan nasıl olmalı? Ben, ben hiç bir şey bilmiyorum"
"Doğal Emily, doğal. Senin öğrenmen, bilmen gereken şeyler şunlar;
Zihin gücü ile vampirleri çağırmak,
Büyü yapmayı öğrenmek ki sen zaten doğuştan biliyorsun bunları,
Tüm vampirlerden daha güçlü olmak,
Usta bir savaşçı olmak ve senin tek rakibin Alexandra diğerlerini tek parmağın ile dövebilirsin,
Farklı boyutlarda geçmek gibi bir çok şey öğreneceksin."
"Anladım Tyler."
"Güzel. Benim başka söylüyecek bir şeyim yok. Emily, jesica görüşmek üzere. Eleanor, Arthur tanıştığıma memnun oldum. Ve tani Dean ve Eve sizi unutmadım. Hepinizle görüşmek üzere" dedi ve sudaki yansıması kayıp oldu. Ona cevap vermemize bile vajit bırakmadı.

MICHREAL'IN AZINDAN

"Patron plan hazır ne zaman uygulamaya kuruyoruz?"
"İlk fırsatta. Sen evi gözetleme işine devam et"
"Okey patron. Bu arada Mia, Stephanie, Mark ve Josehp'in yerini bulduk ne yapalım?"
"Şimdilik bir şey yapmayın bir kaç gün mutlu mesut yaşasınlar. Onlarla işimiz daha sonra."

23 Şubat 2016 yayınlama tarihi

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now