17.Bölüm

3.4K 264 11
                                    

"... Yarın büyük gün"
Yarın büyük gün, yarın büyük gün, yarın büyük gün beynimde yankılanıyor du bu sözler. Bu sözler ardından Michel odadan çıktı bizim ellerimizde çözüldü tabi. Aman tanrım yarın Alexandra benim hayatımı söndürrbilirdi. Ben ne yapacaktım. Mia hep yoga kalbin ilacıdır derdi. Hemen bağdaş kurdum ve gözlerimi kapadım.
'Ben, ben ne yapacağım nasıl başa çıkacağım tüm bu olan bitenle. Ben önceden böyle değildim. Saf temizdim. Artık o 10 yaşındaki küçük tatlı çocuk yok. 18 yaşında canavar bir kız var. Keşke şuan 10 yaşındaki o kıza geri dönsem. İlk aşık olduğum zamana. Çoçuk zekası işte. Sahil kenarında bir parktaydım. Salıncakta sallanır, kaydıraktan kayardım. Kaydıraktan kayarken o hızla yere düşmüştüm. Sarışın mavi gözlü bir çoçuk bana doğru yaklaşıyordu o sırada tam eyvah rezil oldum derken çoçuk yanıma eğildi ve "iyi mişin şen?" demişti. "bacağım acıyo" diyip ağlamaya başlamıştım. Dizim kanıyordu kanayan yeri ona gösterince oda tombul yanaklarını şişirerek uflemişti. Daha sonra cebindeki bir tek madeni para ile bana yara bandı alıp dizime yapıştırmıştı. Ondan sonra her gün onun peşinden gezip hep onun yanında duruyordum. O ise onu çok sıkboğaz ettiğim için benden bıkmış ve hep benden kaçıyordu. Kaçan kovalanır ama öyle değil mi? Derken hayallerimden sıyrıldım. Kendimi kocaman sırıtırken buldum. Daha sonra birden o koca sırtarış üzüntü ile bulandı. Peki ya şimdi ne oldu. Biz o zaman çok saftık, temizdik ama içimiz kinle, nefretle dolu. Bir sürü kişi öldürdük, bir sürü kişiye zarar verdik başta kendimiz olmak üzere. Allahım sen bana akıl fikir ver yardım et lütfen beni sevdiğim insanla kavuştur lütfen yardım et. Lütfen bu şekilde ölmek istemiyorum. Bu şekilde olmaz hayır bu şekilde olmaz.

LİAM'IN AZINDAN

"Efendim ben yola çıkıyorum siz gelmeyeceğinize emin misiniz? "
" Evet Liam eminim yıllardır Rick'nin soyunu araştırıyorum zaten bulsak bulurduk. Büyük bir ihtimal onlarda yanlış anlamış. Yıllarca böyle asılsız ihbar çıkıyor. Hepsine gitmekten sıkıldım."
"Peki efendim siz bilirsiniz ben 1-2 saate orada olurum. Şimdi izninizle efendim."
"Tabi Liam"

EMİLY'NİN AZINDAN

Saatlerdir beynimi toparlamaya sakinleşmeye çalışıyordum. Birden ellerim bağlandı ve içeriye Michel girdi pis ve kocaman sırıtılışı ile.
MİCHEL "Emily 1 saat sonra Liam burada olacak ve eğer gerçekten Alkansan hayatının son 1 saati" dedi ve pis pis gülmeye başladı ve odadan çıktı. Bense yavaş yavaş ayağa kalktım. "Son 1 saat mi?" dedim ve gözlerimden yaşları bardaktan boşalırcasına döktüm birden ayaklarım bedenimi taşıyamadım ve yere düştüm. Ve ağlamaya devam ettim. Peter beni uzaktan izliyordu tam bana doğru bir hamle yapıp yanıma gelecekti ki ona ellerimi uzatarak "sakın" dedim. Ağlamaya devam ettim. Son 1 saat mi? Emily bu son 1 saatini nasıl değerlendireceksin. Arthur'a, Eleanor'a veda etmeden mi?
JESİCA, Dean ve Eve'ye bir teşekkür bile etmeden. Daha bir çok insan...
Hayır hayır son 1 saatimi ağlayarak geçirmiycem. Toparlan emily Toparlan. Duvara yaslanıp düşünmeye başladım. Alkan olduğumu anladığım günden beri olanları. Bir sürü Olay yaşadım. Keşke zamanı geri alabilsem. Keşke. Neden ben Alkan oldum ki, neden ben vampir oldum ki, neden annem babam öldü ki neden ya neden... Offf ben Emily ne çok neden dedin sakin emily sakin olaylar böyle gelişmesi lazım dı böyle oldu. Senin bir suçun yok. Hayır emily sen çok suçlusun sen daha doğmamış kendi çocuğunu öldürdün. İlk vampir olduğunda da bir sürü insanı öldürdün. Sen katilsin emily. Sen bunu hakettin. Sen kötüsün emily sen kötüsün.

4 NİSAN 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now