5. Bölüm

4.8K 317 3
                                    

"Peter hala hayatta Dean"
"Peter'da kim? "
" Lucas'ın oğlu"
"Mark'ta Lucas'ın kardeşi"
"Öyle değil. Peter benim eski sevgilim. O babasıyla iş birliği yapıp tim New York'u vampir yapacaktı. Ama o sırada benim Alkan olduğumu bilmiyorduk. Ama peter bizi kurtardığınız gün hiç ortalıkta gözükmüyordu. O benden intikam almak isteyebilir."
"Bunu hemen Jesica'ya söylemeliyiz"
"Tamam hadi aşağıya inelim" dedim ve oturduğum yerden ayağa kalktım. Dean kolumdan tutarak beni durdurdu
"Emily...."
"Efendim"
"Şimdi gitme onların dikkatini dağıtırsın ve büyü yanlış sonuçlana bilir."
"Pekala o zaman kan içmeye gidiyorum"
"Dur! Bekle bende geliyorum." dedim ve üzerime bir göz attım hala o kırmızı elbise vardı. Bunu fark eden Dean bana bir oda gösterdi
"Burada üstünü değiş dolaptaki kıyafetleri kullanabilirsin"
"Teşekkürler" dedim ve odaya girdim. Cama doğru yaklaştım. Dışarısı zifiri karanlıktı. Gecenin yarısını, saat çoktan geçmişti. Dolabı açıp bir siyah kot pantolon ve beyaz bir tshirt geçirdim üstüme. Siyah bir kapșonlu hırkayida üzerime geçirdim. Dean'ı bekletmek istemedim ve hızla dışarıya çıktım. Dean da hazırlanmış olacak ki kapının önünde beni bekliyordu. Ona yavaşça yaklaştım.
"Yok artık"
"Anlamadım Emily"
"Baksana" dedim ve aynaya bakması için ona aynıyı gösterdim. İkimizde siyah pantolon, beyaz t-shirt ve kapșonlu hırka giymiştik. Dean da azını açık konuşmaya başladı
"İkimizde aynı şeyleri girmişiz"
"Evet farkındayım"
"Hadi çıkalım"
"Evet hadi çıkalım" dedim ve dışarıya çıktık. Hava epey karanlıktı. Bu saatte dışarıda akıllı bir insan olmaz. Ama bize kan lazım hemde en tazesinden. Dean ile boş karanlık sokakta kendimize av ariyorduk. Birden durdum, Dean'a da elimi uzatarak durması için işaret yaptım.
" Ne old......" derken ona işaret yaparak "șșșș" dedim. Ve işaret parmağımı havaya kaldırarak "Duyuyormusun?"
"Neyi Emily"
Gel anlamında kafamı salladım. Tempolu bir şekilde yürümeye başladım. 2 adım arkamdaki Dean bana yetişmeye çalışıyordu. Birden durdum.
"Ne oldu Emily"
Bu söz karşısında Dean'a yandan baktım. Gözüm ve mimiklerimle karşıda duran 2 sevgiliyi gösterdim. Sokağın ortasında gecenin bir yarısı yiyisiyordu. Dean sırıtarak kafasını bir aşağı bir yukarı salladı. Hızla onlara doğru yöneldik. Ben kızı aldım, Dean ise erkeği. Taze kanı boğazımdan akması beni bir nebze olsun rahatlatmıştı. Karnımızı doyurunca eve gittik. Hala büyü bitmemişti. Hava aydinlanmak üzereydi. Daha güneş doğmamıştı. Etraftaki karanlıkla, aydınlığın birleşmesi çok güzel bir tonu oluşturuyordu. Derin bir iç çektim. Camın kenarında güneşin doğuşunu izlemeye koyuldum.
Arkamdan bir ses duydum.
"Canım napıyorsun burada"
"Beynimi toplamaya çalışıyorum Arthur"
"Dean'ın söylediğine göre yaklaşık 5-6 saattir burada hiç kıpırdamadan duruyormussun"
"O kadar zaman geçtimi"
"Evet saat 9 oldu"
"Farkında değilim. Kapının önünde durmada yanıma gel"
Hafiften başını salladı ve yanıma yaklaştı. Ona sarıldım. Ve konuşmaya devam ettim
"Onlara ne oldu Arthut" derken ondan ayrıldım ve birlikte yatağın üzerine oturduk. Boğazını temizleyerek soruma yanıt verdi.
"Bildiğin gibi Mark kurtadam okulunda eğitmen. Onları sanki 2 yıldır New York'taki bir okulda okuyorlarmiș gibi bir hayatın içine yerleştirdik. Okulda Mark eğitmenlik yapacak. Mia, Stephanie ve Joseph de o okulda okuyor. Tabi 2 yıldır sanki aynı evde yașıyorlarmış gibi bir eve yerleştirdik."
"Anladım Arthur Jesica nerede?"
"Aşağıda seni çağırmak için gelmiştim bende hadi aşağıya inelim"
"Pekala" dedim ve aşağıya inen merdivenlerden aşağıya indik. Direk büyük salona yöneldik. Orada Jesica, Eleanor, Eve ve Dean oturuyor ve sessizlikle kafayı dinliyorlar gibiydi. Bizim geldiğimizi anlayınca hepsi bana baktı. Arthur elimden tuttu ve koltuğa oturmak için yöneldi. Elini bıraktım ve onu oturması için koltuğu gösterdim.
"Her kez ben dinleyebilir mi?" evet anlamında sesler çıkınca konuşmama devam etmem gerektiğini anladim
"Şuan herhan gibi bir sorunumuz veya sorun oluşturacak derdimiz var mı?"
JESİCA "Alexandra bizi, yani seni arıyor ama yerimizi bulsaydı çoktan burada olurdu"
EVE "Bilmediğimiz bir sorun mu var Emily?"
"Evet Peter"
JESİCA "Oda kim Emily?" tam azımi açıp konuşacaktım ki Dean oradan hemen atladı
DEAN "Peter, Lucas'ın oğlu. Ama Mark gibi değil. O babasından yana. Aynı zamanda Emily'nin eski sevgilisi. Emily'i o kandırdı." Adam fireni boşalmış kamyon gibi konuştu. Herkesin 'sen nerden biliyorsun' bakışlarını görmemişti bile. Özellikle Arthur ve Eve şaşkın bakışları değilde kızgın bakışlarla Dean'a bakıyordu. Dean sonunda bunu fark etti ve "Büyü yaparken Emily söylemişti de"
JESİCA "Tamam Dean. Emily canım merak etme o sana hiç bir şey yapamaz. En azından yapmaması için elimizden gelenin den fazlasını yaparız"
"Pekala Jesica"
ELEANOR "Peki şimdiki plan ne?"
"Bu soruyu bende çok merak ediyorum jesica"
JESİCA "Ben bay Tyler ile konuştum. New York'taki tek vampir sen olduğun için ve Lucas haricinde düşmanın olmadığı için bir süre burada kalmanızın doğru olacağını ve kısa sürede haber vereceğini söyledi."
"Ben Alkan'lıkla alakalı hiç bir şey bilmiyorum."
EVE" Nasıl yani hiç bir şey mi?"
"Evet hiç bir şey"
ELEANOR "Tam sinyal yolu yani düşünce gücü ile vampirlere ulaşmaya çalıştı ama yapamadı. Sonra zaten Mia ve Stephanie kaçırınca her şeyi unuttuk. Ve onları bulmaya odaklandik"
JESİCA "Pekala o zaman Alkan'lıkla alakalı bir şeyler öğrenmeye Ne Dersin?"


15 Şubat 2016 yayınlama tarihi

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin