16.Bölüm

3.4K 252 8
                                    

30 dakika sonra
Telefon'un başında bekliyordum. Telefon çalar çalmaz açtım.
"Alo MR. Liam"
"MR. Michel 1 gün sonra bizzat ben oraya gelip sizinle ve Mrs. Emily DARK ile görüşücem."
"Peki..... "
" İyi günler Mr Michel " dedi ve telefonu yüzüme kapadı. Neden sadece Mr Liam geliyordu ki. Alexandra nın gelmesi gerek değil miydi? Acaba bana inanmamışlar mıydı.

LİAM'IN AZINDAN

30 DAKİKA ÖNCE

Telefonu kapatır kapatmaz hemen Efendi Alexandranın odasına önüne geldim. Kapıyı tıkladım ve içeriye girdim.
"Efendim"
"Buyur Liam. Sen bu saatlerde pek fazla yanıma gelmedin. Önemli bir şey olsa gerek"
"Evet efendim. Biraz önce bir telefon görüşmesi yaptım. New York'taki bir genç Alkanın orada olduğunu savunuyor. " bunu öyle heyecanlı söylemiştim ki onun büyük bir tepki vereceğini sanmıştım. Fakat öyle olmadı. Kendisi hiç şaşırmadı ve üstübunu hiç bozmadı.
" Savunuyor diyiyorsun Liam. Bunun emin olduğunu kendiside bilmiyor. Ki New York'ta vampir yok." alexandra her zaman olduğu gibi gayet asil ve sakin konuşuyordu. Bu adam çok otoritier ve çok zeki biri olduğunu her zaman savunmuşumdur.
"Evet efendim zaten 17 yıl önce çıkan savaşta vampirlerin eski Alkanı RİCK nin kızı ölmüş. Ama ölmeden önce 3 aylık bir kızı varmış ve yetimhanede büyümüş insan olarak kısa zaman öncede vampire dönüşmüş. Tabi New York'un Alkanı onu yakalamış ve hapsetmiş. Ama vampir kaçmış ve New York'un Alkanı Lucas'ı öldürmüş. Lucas'ın oğluda vampiri kaçırmış ve o sırada vampir ben Alkanım demiş."
"Peki Liam sen yarın New York'a git ve işin aslını öğren."
"

Peki efendi Alexandra"
"Çekilebilirsin"

ARTHUR UN AZINDAN

Günlerdir Emily'i arıyorduk. Onlarca büyü, onlarca mekan bastık ama hiç birinde Emily yoktu. Lanet olsun. Deliricem Emily nerede?. Ya ona zarar verirseler, ya onu intilirseler onları öldürürüm. En kötüsüde...... Aman tanrım aklıma getirmek bile istemiyorum.
"Arthur "
" Ha efendim Eleanor"
"Ne yapıyorsun burada? "
"Burası Emily'nin kafa dinleme yeri. O burayı çok seviyor. Ve ben onu çok özledim sanki o burada yanımdaymış gibi hissediyorum."
" Onu bulucaz Arthur"
"

Ya onu........ Ya onu alex......" derken göz yaşlarıma engel olamadım. "ya onu alexandra ya verirseler" dedim ve göz yaşlarımı kaldığı yerden akıtmaya devam ettim.
"Arthur ona bir şey olmayacak merak etme. Arthur bak seni uzun zamandır tanıyorum. Ve seni ilk defa böyle görüyorum. Sen gerçekten Emily'i bu kadar çok seviyormuşum? "
" Tabi seviyorum Eleanor. ONUN İÇİN CANIMI BİLE VERİRİM."
"Sen ne diyiyorsun Arthur. Bak sakin ölme duydun mu? Sakın ÖLME.
"Tamam ölmem." dedim ve manzarayı izlemeye devam ettik.

EMİLY'NİN AZINDAN

Saatler geçmişti. Ben öylece boş boş oturuyordum. Birden gözlerim peter'a kaydı. Bana bakıyordu. Hemen gözlerimi ondan kaçırdım ve duvara yaslandım ayaklarımı kendime doğru çektim ve kafamı dizlerimin üstüne koydum gözlerimi kapadım. Ne olur bu kabus bitsin, ne olur bu kabus bitsin. Ne olur bu kabus bitsin............ Bu sözleri yüzlerce kez tekrarlıyabilirim. Birden ellerim bağlandı ve düşüncelerim yok oldu. Karşımda duran Peter'a baktığımda onun da elleri bağlıydı. Bu demek oluyor ki içeriye biri girecekti. Ama ben yine bu kare odada kapının yerini karıştırmıştım. Birden arkamdan biri itekledi meğersem kapının önünde oturuyormuşum. İçeriye Peter'ın arkadaşı ismini bilmediğim kişi girdi. Peter onu görünce hemen küfürler savurdu "Sen ne kadarda adi, pislik, alçak, şerefsiz birisin. Ben seni kardeşim diye yanıma aldım. Sahil çıktım karşılığı bu mu olacaktı? Michel"
MİCHEL "Bak Peter bu kız eğer gerçekten Alkansa bizim başımıza çok pis belaya sarar. Ben meydan zindanında ömür boyu kalmak istemiyorum."
"HEY! Beyler ne oluyor meydan zindanına ne? "
" Meydan zindanı kurtadamların yer altı ülkesindeki meydanın Tam ortasında kurulu zindan ve oraya giren sağ çıkamaz."
"Anladım yani Peter benim için bunu göze mi aldı? Salak mısın sen Peter ben olsam göze almazdım. Benim bu saatten sonra sana yar olmuycağımı tahmin etmen lazımdı."
"Sus emily sus. Şu şerefsiz nie gelmiş onu öğrenelim de gitsin."
MİCHEL "Şey soracaktım senin Alkan olduğun nereden belli oluyor Emily? Yarın Alexandranın sağ kolu Liam gelecekte ondan bir sorayım dedim. Ama neyse ben öğrenirim internetten teknoloji çok değişti. Sende yarına hazırlan emily yarın büyük gün."

4 NİSAN 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now