36. Bölüm

3.2K 251 3
                                    

"Sen neyden bahsediyorsun gerizekalı" dedim ve hızla elime t-shirt ve pantolonumu alıp giydim. Daha sonra yere eğildim Spor ayakkabıları giydim. Alexandra ise bana bakıyordu. Ona hiç bakmadan ayağa kalktım ve ondan tam uzaklaşacakken bileğimden tuttu ve hızla beni kendisine çekti.
"Ben şundan bahsediyorum. Sen güzel bir kadınsın bunu sende farkındasın. Ama kadınlarla, helede güzel kadınlarla benim işim olmaz. Çünkü hiç bir zaman sadık kalmazlar." dedi ve kolumu bıraktı.
"Sen harbiden delisin biraz sonra ölücez hem sen bana neden böyle şeyler diyiyorsun. Gidip sevgiline veya senden hoşlanan birine söylesene"
"Bende zaten öyle yapıyorum. Benden hoşlandığını çok belli ediyorsun bayan Emily"dedi. Epey sinirlenmiştim. Haklıydım da.
"Saçma, sapa......" derken kapı açıldı bende hemen sustum. Bir kaç tane adam geldi ve bizi aldı. Bizi depodan çıkarıp hemen önündeki boş araziye götürdüler. Ve karşılıklı duran iki yere saplı duran ağaç gövdelerini bağladılar. Neffex'in elinde iki tane hançer vardı. Biri benim için diğeri ise Alexandra için. Hava epey karanlıktı. Neffex elinde duran 2 hançeri sallayarak "İlk önce hanginizi öldürsem. Hımmm biraz düşüneyim....... Tabi ya Alexandra epey centilmen biri, bu yüzden bayanlar önden Dimi Emily." dedi. Ve bana doğru yaklaştı. Ellerim kollarım ağaca bağlı olduğu için kaçamazdım da. Ki Neffex'e söz vermiştim. Neffex sırıta sırıta bana doğru yaklaştı. Hançeri iki eliyle tuttu. Biraz arkaya doğru gerdi kollarını. Artık sonum gelmişti. Gözlerimi yumdum sımsıkı. Hançerin bana doğru geldiğini hissettim. Tam göğsüme değiyordu ki "Durrr!" diye bir ses çıktı. Tek gözümü açtım. Ses Alexandra dan çıkıyor. Ne oluyor. Bu adam niye şimdi durun dedi ki.
NEFFEX "Ne oluyor?"
"Sen ne onu, nede beni öldürebilirsin."
"Ne saçmalıyorsun? "
" Bak Neffex sende, karşımda duran Alkan Emily de çok yenisiniz ve sanırım bilmiyorsunuz.. Biz Alkanlar resmi tören olurken, bir önceki Alkanın kanını içeriz. Bu kan sayesinde bize herhangi biri bize zarar veremez. Velhasıl kelam Emily'i sadece ben, beni sadece Emily öldürebilir. Sen şimdi o hançeri Emily'e saplasan bile 5 dk sonra kendine gelir." dedi. Aman tanrım bu söyledikleri gerçekmiydi. Evet yemin töreninde Dedemin kanını içtim. Ne yani şimdi beni sadece Alexandra mı öldürebilir. Benim gibi Neffex de şaşkındı. Hızla Alexandra ya doğru yaklaştı.
"Sen ne dediğini sanıyorsun?" dedi Alexandra ya sinirle bir yumruk geçirdi ve biraz uzaklaştı. Eline telefon aldı ve biri ile konuşmaya başladı. Az zaman geçmeden geri döndü. Sinir püskürüyordu. Yanında ki adamlara "Bunları içeriye götürün" dedi. Bizi bağladıkları yerden alıp az önce olduğumuz odaya götürdüler. Kapıyı kilitleyip gittiler. Yere uzandım. Ve tavanı izlemeye başladım. Alexandra ise beni izliyordu. Bunun farkındaydım ama ben ona bakmıyordum. En sonunda dayanamayıp sordum
"Ne bakıyorsun ya"
"Niye bakmak yasak mı? "
" Bakışlarından rahatsız oluyorsam yasak" dedim ve yattığım yerden doğruldum. Çünkü sözlerim yine tartışmanın fitilini ateşledi.
"Bak, oldum olası kadınlardan uzak durdum. Çünkü nerede bir kadın var orada bela, dert var."
"Na yani şimdi burada olmamızın sebebi ben miyim? "
" Tabii "
" O zaman beni neden kurtardın. Hançeri yeseydim göğsüme."
"Hançer seni öldürmez ama..... " dedi ve duraksadı.
" Aması ne? " dedim ve ayağa kalkıp ona yaklaştım. Oda hızla ayağa kalktı
" Aması yok"

"Alexandra Aması ne dedim sana"

"Aması şu. Bak normalde hiç bir Alkana söylenmezmiş. Onu diğer Alkanın dışında kimsenin öldüremiyeceği. Eğer söylenirse Alkan kendini daha yükseklerde görür, egosunu tatmin edemez. Bu nedenle de her türlü işe ben yaparım diye kalkışır hep kendini öne atarmış. Çünkü bende bilmiyordum. Ama bir gün yanıma aldığım büyücü kız beni hançerliyene kadar. Evet hançer beni seni öldürmüyor. Ama 1 ay süründürüyor. 1 ay boyunca yerinden kalkamıyorsun, her saniye acı ile kıvranıyorsun. Yani seninde acı çekmeni istemedim."

"Neden"

"Ne neden? "

" Neden acı çekmemi istemedin? "

" Dayanamazdım..... Şey yani" (dedi ama dayanamazdımı azından kaçırmıştı bizim Alkan)

"Neden dayanamazdın "

" Şey aslında öyle demek istemedim sadece senin böyle bir şey haketmediği düşünüyorum"

"Neden" dedim ve ona biraz daha yaklaştım. O ise köşeye sıkışmış ne diyeceğini düşünüyordu.

"Önemi yok "

" Ama ben merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum. Benim acı çekmem senin umrunda olmaması lazımdı. Aslında biz ikimiz resmi olarak düşmanız. Benim acı çekmek senin göğsüne kabartmalı. Ama sen dayanamam demeyi tercih ediyorsun" dedim. Ama dememe kalmadan birden Alexandra iki kolumdan tuttu ve beni duvara dayadı. Epey öfkeliydi. İki kolumu iyice kavradı ve sıktı.
"Sakin..... " dedi burnundan soluyarak.
" Ne sakın, neye? "

" Sakın ha seni kurtarmamdan kendine pay çıkarma. Ben seni kurtardım çünkü bunu hak ediyordun. Neffex ile konuşmanızı duydum."

02 MAYIS 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now