34. Bölüm

3.2K 249 1
                                    

Uzun zamandır öylece konuşmadan oturduk. En sonunda kapı açıldı ve içeriye Neffex ve bir kaç kişi girdi.
"Baylar bayanlar. Ben geldim umarım kendimi özleymemişimdir fazla. Ben sizi öldürünce sizi hiç özlemiylecem biliyorsunuz dimi." dedi. Alexandra sinirle
"Bak avcı bozuntusu seni öldürürüm." dedi ve ayağa kalktı daha sonra Neffex'in yanında gelen adamlardan biri Alexandra ya yumruk attı ve yerine otutturdu. Alexandranın kaşı kanıyordu. Daha sonra Liam, Tyler ve diğerleri Neffex'e küfürler, tehditler savurdu. Neffex ise onlara lavbayı bir tavır takınarak gülüyordu. Bense sinirle Neffex'in bakıyordum. Bunu Neffex fark edince "Ovvv Alkan hanım gözünüzden ateşler püskürüyor." dedi ve yanıma yaklaştı bende ayağa kalktım. Neffex dibime kadar girdi. Bende kafamı diğer tarafa çevirdim. Oda çenemden tutarak ona bakmamı sağladı. Kafamı salladım ve elini çenemden çekti.
"Özel konuşmak istiyorum" dedim bir hışımla herkez şaşırmışçasına Bana bakıyordu.
TYLER "Hayır efendim buna izin vermem" dedi ve Tyler'a döndüm
"Tyler buna gerek yok" dedim ve Neffex'e döndüm. "Özel konuşmak istiyorum" diye tekrar ettim.
"Tamam gel dışarıya" dedi ve dışarıya çıktı. Ardından benide adamlar dışarıya çıkardı.

ALEXANDRA'NIN AZINDAN

Vampirlerin Alkanı Emily ile uğraşmayı sevmiştim. Ona ettiğim laflar biraz ağırdı ama öyle gözüküyordu. Hem güzel bir kadın asla iyi biri olamaz. Herneyse Neffex geldiğinde Emily özel konuşmak istedi. Ve ikiside çıktılar. Bende ayağa kalkıp kapıdaki nöbetçiye Neffex'in yanına gitmek istediği söyledim. Onunla biraz sert konuşunca kabul etmek zorunda kaldı. Dışarıya çıktık. Çadır tarzı bir yerin önünde durduk.
"Burada bekleyelim Alkan çıksın sen girersin" dedi. Ve beklemeye başladık. Kapının aralığından içerisi gözüküyordu. Emily ve Neffex ayaktalardı. Ve konuşuyorlardı. Onları dinlemeye başladım.
NEFFEX "Evet Alkan hanım. Ne istiyorsunuz. Eğer bana sevişme teklifi ederseniz. Kabul ederim ama yinede öleceksiniz." dedi bunun üzerine Emily Neffex'in yüzüne tükürdü.
"Şerefsiz" dedi. Neffex yüzünü bir bezle sildi ve Emily'e tokat attı ve Emily yere düştü. Tam o sırada içeriye girecektim ki nöbetçi beni tuttu.
"Sıranı bekle" dedi. Bende onları izlemeye devam ettim. Neffex yere eğilip Emily'nin çenesinden tuttu ve
"Niye geldin o zaman canın için yalvarmaya mi? "
" Hayır ben ölümden korkmam Neffex SAYMEN. Kimseye de beni öldürmemesi için yalvarmam. Ben senle anlaşma yapmaya geldim." dedi. Neffex bir an duraksadı ve eğildi yerden ayağa kalktı. Emily ise iki kolu, iki ayağı bağlı ayağa kalkmaya çalıştı o sırada Neffex elini uzattı emily ise onun elini tutmayıp kendi başına ayağa kalktı. İyi ama ne anlaşması yapabilirdi ki.
"Ne anlaşması " dedi Neffex. Bende bunu bekliyordum zaten.
" Tamam beni öldürmen senin için epey büyük bir şey. Nede olsa ben vampirlerin Alkanıyım. Sen benim bir çok vampirimi öldürdün. Kim olurlarsa olsun nede olsa ben onların Alkanıyım. Tüm vampirler kötü değildir."

"Ama onlar insanların suçu yokken öldürüyorlar."

"Biliyorum ama emin ol ne vampirler nede Kurtadamlar kötüler. Ben 2 yıldır Alkanım. Bir sürü Vampire ceza verdim. Bir insanı suçsuz yere öldüren bir vampir zaten ilk önce cezasını ben veririm ki verdiğim cezadan sonra o bir daha asla bir karıncaya dahi zarar veremez. Herkez 2.bir şansı hak eder. Aynı şekilde Alexandra da oda suçlu bir kurtadama ceza veriyor. Peki ya sen ne yapıyorsun önüne gelen tüm vampirleri kurtadamları öldürüyorsun."

" Hani sen kendi canın için kimseye yalvarmazdın"

"Sözümü kesmessen oraya gelicem anlaşmaya. Ben sadece bunları sana bilgi vermek amacıyla söyledin. Aklının bir köşesine yaz. Belki bir gün aklına dank ederde kendine gelirsin. Şimdi velhasıl kelam seninle bir anlaşma yapmak istiyorum. Bu anlaşma karşısında beni öldürürken sana asla zorluk çıkarmıycam."

"Neymiş o anlaşma"
"Beni öldürürken sana hiç bir zorluk çıkarmama karşılığında sende herkesi serbest bırakacaksınız."

"Herkez derken kastın yanındaki vampirler mi?"

"Yooo hayır. Tyler, Liam, benim yanımda gelen vampirler, ve diğer kurtadamlar. Ve tabi Alexandra"
Ne bu kız delimi diğerleri için kendini feda ediyor. Ki kurtadamların ve benim için de.
NEFFEX"Vayy güzel teklif. Tamam vampirleri serbest bırak demeni anladım. Sen onların Alkanısın ve onları kurtarmak için çaba sarf etmen doğal ama neden Alexandra ve kurtadamları bırakmamı istiyorsun. Onlar senin düşmanın değil mi? "

" Hayır onlar benim düşmanım değil. Yani kişisel bir meselem yok. Yüz yıllarca vampirler ve kurtadamlar birbirlerine kin, nefret besleyerek büyütüldüler. Ve nesilden nesile bu böyle devam etti. Ama ben daha vampir olalı 3 yıl oldu, olmadı. Tamam bazı kurtadamlar bana zarar vermek istemiş olabilir bazı kurtadamlar annemi, babamı öldürmüş olabilir. ama benim nefretim sadece onlara. Ki onlarda cezalarını aldılar. Annem ve babam bir savaşta öldü. Ki onlarda bir sürü kişiyi öldürdü. Yani kısasa kısas. Benim Liam'la, Alexandra yla veya başka bir kurtadamla benim bir derdim yok. Ben niye hayata ön yargılı bakayım, niye onlara yok yere nefret besliyim. Onlara bir garezim yok. Onlarında bana karşı bir garazi olması saçma. Ama onlar nefretle, kinle büyümüşler ve beyinlerine bu böyle yerleşmiş." dedi. Aman tanrım bu kız, bu kız ne kadar güzel konuşuyor. Çok akıllı. Benim bu kızla bir derdim yok doğru. Hem vampirlerden nefret etmem için bir nedende yok. Benden öncekiler öyle diye bende öyle olmak zorunda değilim ya.
NEFFEX "Güzel konuştun Alkan. Tamam kabul ediyorum vampirleri ve kurtadamları serbest bırakıcam ama Alexandrayı bırakamam. Sen nasıl bir Alkansan oda Alkan. Sen fedakarlık yapacaksan oda yapacak."

" Anlaştık. Ama bu olaydan kimsenin haberi olmasın."

"Ne yani onlar için sen öleceksin ve bunu onlara söylemek istemeyeceksin. Sen nasıl bir şeysin ya"

"Ne demişler yaptığın iyiliği herkeze söyler, göze sokarsan o iyilikten sayılmaz."

"Tamam öyle olsun." dedi Neffex ve Emily'i çadırdan çıkarıp kulübeye götürdüler. Nöbetçi tam beni içeri sokacakken içeriye girmek istemediğimi söyledim ve kulübeye geri döndüm.

02 MAYIS 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now