15. Bölüm

3.5K 272 2
                                    

"Ne sen ciddi misin? Ben o açıdan düşünmemiştim lanet olsun bir şey yapmalıyız. Şey yani yapmalıyım."
"Tamam sakın ol emily ben bir şey bulacağım. Seni kurtarıcam"

"Bak Peter seninle açık konuşucam. Ve bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum. Senden yardım felan istemiyorum. Başıma her ne geldiyse senin yüzünden oldu. Şuan Arthur'a aşık olmamda buna dahil. Sen benim işime karışma. Bir köşede otur. Zaten kısa zamanda beni kurtarmaya gelecekler. Ki Alexandra bile gelse onun bana zarar vermesine izin vermem. Sen benim işime burnunu sokma lütfen."

"Madem konu açık konuşmaksa sıra bende. Ben sana hiç bir zaman zarar vermek istemedim....."
"Ama verdin.... "
" Sözümü kesme beni dinle. Ben sana zarar vermek istemedim. Olaylar öyle gelişti ve öyle oldu. Seni kurtarmaya gelemezler nedeni ise burayı bulamıycaklarıdır. Biliyorsun seni ben kaçırdım önlemimide aldım. Asla ve asla burayı bulamazlar."

"Evet beni sen kaçırdın ama bilmem farkindamisin sende şuan alıkoyuluyorsun. Demek ki neymiş senin yaptığın plan işe yaramıyor. Ne malum belki şuan olduğumuz yeride güzel seçememişsindir. Ve belki şuan Arthur kapının önündedir." dedim ve göz kırptı ona. Epey sinirlenmiş gözüküyordu. Şuana kadar sakin ses tonu ile konuşmayı başarmıştık. Ana Peter daha fazla dayanamadı. Bana işaret parmağını sallayarak ve yüksek bir ses tonu ile
"Emily boş hayaller kuruyorsun. Bırak yardım edeyim. Kimse seni kurtarmaya gelmiycek ve bu gidişle Alexandranın elinde kalacaksın." epey sinirlenmiştim. Ve bende sakinliğimi koruyamadım ve bağırmaya başladım. "Yeter! Anla artık anla ben senin bir çöpünü bile istemiyorum anla. Ben sana ne acıtasyon yapıyorum nede yardım istiyorum. Senin yardımın ile buradan kurtulup kendime saygımı bozacağımın yerine, Alexandranın elinde kalmayı tercih ederim. En azından şerefli bir şekilde ölmüş olurum anladın mı? " epey sert konuşmuştum. Değer mi derseniz Değer. Başka laftan anlamıyor zaten. Hak etmişti. Adamına göre muamele ydi benim yaptığım. Karşımdaki kişi laftan anlamıyorsa damarına basmak lazımdı. Epey şaşırmıştı söylediklerime farklı bir yandanda.
" Ne halin varsa gör" diye bağırdı ve bir köşeye oturdu. Benimde epey sinirlerim bozulmuştu. Başka bir köşeye oturup biraz kendimi rahatlatmaya çalıştım.

MİCHEL'İN AZINDAN

BİR kaç kişiyle telefon görüşmesi yaptıktan sonra Liam'a ulaştım. Kendisi Alexandranın sağ koludur.
" Alo Liam"
"Evet benim siz.... "
" Ben sizi şey için rahatsız etmiştim efendim."
"Birdaha benim sözümü kesme ve şimdi kendini tanıt"
"P...ppppeki efendim ööözür dilerim. Ben Michel GUPTA. New York'tan arıyorum. Sizi çok önemli bir şey için rahatsız ettim"
"Konu nedir? "
" Alkan....."
"Efendi Alexandra hakkında mı? "
" Hayır vampirlerin eski Alkanı Rick'nin torunu hakkında."
"Rick'nin torunu yok bay Michel. Bize yanlış bilgi vermiş olmayasınız."
"Hayır efendim. Kendisi kendi azı ile itiraf etti."
"Olayı başından anlatır mısın bay Michel"
"Peki efendim. Benim bir arkadaşım var Peter. Kendisinin babası New York'un alfasıydı. Bundan yaklaşık 17 yıl önce New York'ta savaş oldu ve bu savaşı kurtadamlar kazandı ve New York'ta hiç vampir kalmadı. Ama anladığım kadarıyla RİCK Dark yani eski vampirlerin Alkanı Rick'nin kızı burada yaşıyordu ve savaşta öldü Lilye Dark. Ama savaş başlamadan önce kimsenin bilmediği 2-3 aylık bir kızı vardı ve bu kızı bir insana emanet etti ve savaşta şehit oldu. Kızı Emily DARK daha vampir olmamıştı ve yetim hanede hayatına insan olarak devam etti. Yaklaşık 1 yıl önce Emily DARK vampire dönüştü ve New York'ta dehşet saçtı. Bir sürü insanı öldürdü. Tabi Peterın babası Lucas Emily'i yakaladı ve onu zindana kapadı. Bir gün zindandan kaçtılar ve Lucas'ı öldürdüler. Peter'la bende babasının intikamı için Emily'i kaçırdık. O sırada kendi azı ile ben Alkanım dedi. Ve size haber verme gereksinimde bulunduk."
"Michel sen bu olayda tam olarak neredesin. Alkanı kaçırma yerinde mi? Neden bana bunları 2.ağızdan anlatıyorsun, bu olayı yaşayan Peter nie anlatmıyor."
"Şey efendim Alkan peter'ı kandırdı ve Peter size haber vermemen için beni zorladı bende onu Alkanın yanına kitledim."
"Pekala Michel ben sana 30 dakikaya dönüş yapıcam"
"Peki efendim sizi bekliyorum"

4 NİSAN 2016 YAYINLAMA TARİHİ

ALKAN (New York'ta Ki Tek Vampir 2)Where stories live. Discover now